Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sonde in dilatatorji

Glasilo

100 % MEO penis plug "OBČUTEK"

Ponudba

Najnovejša različica našega penis plug z obročkom za spolovilo je kot nalašč za ljubitelje najbolj intenzivnega prodiranja v kombinaciji z dodatno stimulacijo.

Več informacij

$37.18


-70%

$11.15

plus stroški dostave

na voljo

  Več informacij

  penis plug "FEELING" s 4 stimulacijskimi utori 75x8

  Najnovejša različica našega prinčevega žezla z obročkom za spolovilo je ravno pravšnja za ljubitelje najintenzivnejše penetracije v kombinaciji z dodatno stimulacijo.

  Osnova tega izdelka je 7,5 cm (+ 1 cm rezerva) dolga, skrbno izdelana palica iz nerjavečega jekla s koničasto konico in premerom 8 mm. Za dodatno stimulacijo poskrbijo 4 vgrajeni utori. V nasprotju z običajnimi prinčevimi žezli je pritrjena s pomočjo obročka iz želoda.

  Material: antialergijsko kirurško jeklo, visoko polirano. Na voljo sta dve velikosti, obroček za spolovilo s premerom 25 mm ali 30 mm.z zaključno kroglico.

  Pomembna opomba: Higiena je pomemben vidik. Roke in izdelek, ki ga želite vstaviti, temeljito razkužite z našim razkužilom v spreju "VERYCLEAN" (št. izdelka 8305), kot je opisano v navodilih. Za vstavljanje uporabljajte samo naš lubrikantni gel "VERYDEEP" (št. izdelka 8306), ki je bil razvit posebej za ta namen.

  Znanje MEO: Prinčeva palica (angleško Prince's Wand, v nemščini tudi PRINZENZEPTER) je nakit za prebadanje penisa. Gre za zatič ali cevko, običajno izdelano iz nerjavečega jekla, ki se vstavi v sečnico in pritrdi s piercingom Prince Albert vred (ampallang ali apadravya). Naše različice so bile razvite za uporabnike brez piercinga in so zato tako imenovani "Pinless Wands". Pri "steni brez zatiča" ni treba nositi nobenega piercinga. To vrsto penis plug na mestu drži le eden ali več obročkov okoli penisa ali pod spolovilom.

  TO BI VAS LAHKO ZANIMALO TUDI ....

  OCENE STRANK

  Ocenjevanje 

  Auch für Anfänger

  Aus massivem Edelstahl, sehr gut verarbeitet und fühlt sich gut an. Macht weder beim Einführen noch beim Tragen Probleme. Kann das Prinzenzepter "Feeling" empfehlen, auch und sogar an Anfänger.

   Ocenjevanje 

   Love the feeling of it inside my cock hole

   Bought this and it's the first time I have experimented with these devices. I'm about an average circumsized 6 inches. Even with a lot of KY, my first 2 attempts caused pain after inserting about a third of the way in. I decided to try again about two days later and am now able to insert it fully in!!! I love the feeling of it inside my cock hole and the ring DOES keep it from sliding out. I plan on trying a cum through one next.

    Napišite svoj pregled

    100 % MEO penis plug "OBČUTEK"

    100 % MEO penis plug "OBČUTEK"

    Najnovejša različica našega penis plug z obročkom za spolovilo je kot nalašč za ljubitelje najbolj intenzivnega prodiranja v kombinaciji z dodatno stimulacijo.

    Napišite svoj pregled

    Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi ...

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: