Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

BDSM paddle iz lesa - Big Bad Wolf

Če ste dominantni, vas bo naše BDSM veslo "Big Bad Wolf" prepričalo, če pa ste pasivni Sub, se ga boste bali! To BDSM veslo vam lahko dejansko pomaga pri impresivnem vzburjanju partnerja - preizkusite ga!

Več informacij

3306/00

na voljo

    Več informacij

    Če ste dominantni, vas bo naše BDSM veslo "Big Bad Wolf" prepričalo, če pa ste pasivni Sub, se ga boste bali! To BDSM veslo vam lahko dejansko pomaga pri impresivnem vzburjenju partnerja - poskusite!

     

    BDSM paddle iz lesa - Big Bad Wolf

     

    Iščete popolno BDSM-veslo, ki ni le dobro videti, temveč je tudi funkcionalno? Potem je naše paddle iz lesa je prava stvar za vas. Prednost lesenega BDSM vesla je, da je zelo trpežno in stabilno. Les je trpežen material, ki je še posebej primeren za uporabo pri slačenju. V udarno površino vesla "Big Bad Wolf" smo vrezali tudi volčjo nogo, ki bo dobesedno pustila trajen vtis na podrejeni zadnjici. V pravih rokah veslo BDSM poskrbi za dobro prekrvavljeno zadnjico s trajnim spominkom, ki bo pasivnega partnerja še dolgo spominjal na to seanso ploskanja ... Veslo BDSM odlično sede v roko, usnjeni trak pa zagotavlja varen oprijem pri vsakem udarcu, ne glede na to, kako močan je.

     

    Sankanje z lopatico BDSM:

     

    Naše veslo BDSM se uporablja za udarce zlasti v zadnjico, da se izzove bolečina ali občutek ekstaze. Uporablja se lahko med predigro ali kot del seanse BDSM in seveda vedno zahteva soglasje vseh udeležencev. Uporaba lesenega lopata BDSM zahteva veliko pozornosti in občutljivosti, da bi se izognili poškodbam in spoštovali meje vpletenih oseb. Psihološki vidiki ploskanja in uporabe lopatic BDSM so lahko zelo raznoliki in odvisni od individualnih izkušenj in želja vpletenih oseb. Na splošno lahko na ploskanje in uporabo lopatic gledamo kot na obliko moči in podrejenosti, pri kateri dominantna oseba izvaja nadzor nad podrejeno osebo.

     

    Kako naj skrbim za lopatico BDSM?

     

    Za lopatico BDSM skrbite tako, da jo po uporabi obrišete z vlažno krpo. Nato ga obesite za zanko in ga shranite do naslednjega ploskanja.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Več informacij o lopatici BDSM "Big Bad Wolf
    • Primerno za močne udarce med slačenjem.
    • Gladek in lakiran les z naravno strukturo.
    • Usnjena zanka za oprijem za lažje rokovanje.
    • Material: les in usnje
    • Dimenzije: širina: približno 12,7 cm, dolžina: približno 35,6 cm, debelina: približno 1,9 cm.
    • Upoštevajte, da je uporaba spolnih igrač, kot je naše veslo BDSM, osebna odločitev in se sme uporabljati le po posvetu in ob upoštevanju varnostnih ukrepov. Ne glede na to, kako se erotično slačenje izvaja, je splošno sprejeto, da so načela absolutne varnosti, razumnosti in konsenzualnosti (varno, razumno, konsenzualno) odločilna podlaga za erotično slačenje.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Perfect combination of aesthetics and functionality

    The Big Bad Wolf wooden BDSM paddle is the perfect combination of aesthetics and functionality. Made from durable and stable wood, it delivers a satisfying impact during spanking sessions. The carved wolf paw on the striking surface leaves a lasting impression on the sub's bottom. With its comfortable grip and secure leather loop, this paddle ensures precise control and a memorable experience.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Getting attention

    This will really get your attention, can feel the bite.

      Ocenjevanje 

      Must-Have für alle BDSM-Liebhaber!

      Dieses BDSM Paddle aus massivem Holz ist der absolute Knaller! Die Verarbeitung ist top und das Design super stylish. Es liegt perfekt in der Hand und lässt echt keine Wünsche offen. Meine absolute Empfehlung – holt es euch!

        Napišite svoj pregled

        BDSM paddle iz lesa - Big Bad Wolf

        BDSM paddle iz lesa - Big Bad Wolf

        Če ste dominantni, vas bo naše BDSM veslo "Big Bad Wolf" prepričalo, če pa ste pasivni Sub, se ga boste bali! To BDSM veslo vam lahko dejansko pomaga pri impresivnem vzburjanju partnerja - preizkusite ga!

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: