Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sponke za bradavice

Glasilo

Sponke za bradavice 

Sponke za bradavice - stimulacija enega najbolj erogenih območij

S sponkami za bradavičke, od nežnih do trdih, lahko med BDSM zagotovite še več užitka in sladke bolečine. Kupite objemke za bradavice in objemke za BDSM pri MEO ✓ Hitro ✓ Diskretno ✓ Poceni.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 49 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 49 predmetov

Sponke za bradavice - stimulacija enega najbolj erogenih območij

 

Bradavice so eno najbolj erogenih telesnih področij tako za moške kot za ženske. Z objemkami za bradavice lahko še bolj spodbudite bradavičke, ne le med seksom, temveč tudi v vsakdanjem življenju. Sponke za bradavice in prijemalke za bradavice nimajo le izjemno vzburjajočega učinka, temveč so priljubljene tudi kot seksi dodatek, ki ga lahko nosite na bradavičkah pod oblačili.

 

Sponke za bradavice, sesalke za bradavice in objemke za bradavice so v naši trgovini BDSM na voljo v neštetih različicah in materialih, kot sta kovina ali guma, ki jih lahko individualno prilagodite glede na svoj občutek bolečine in želje. Ne glede na to, ali gre za vas ali za vašega partnerja - objemke za bradavičke zagotavljajo dodaten odmerek erotike med seksom!

Sponke za bradavice so vrsta BDSM spolne igrače, ki se uporablja za stimulacijo ali mučenje bradavičk. Običajno so sestavljene iz dveh majhnih klešč, ki sta pritrjeni na bradavički in ju lahko stisnemo z vzmetjo ali vijačnim mehanizmom. Sponke za bradavice so lahko izdelane iz različnih materialov, kot so kovina, plastika ali usnje. Nastavljajo se lahko z različnimi jakostmi, nekateri modeli pa imajo za dodatno stimulacijo celo vibracije ali električne impulze.

Prijemalke za bradavice lahko uporabljajo tako moški kot ženske, in sicer tako za bolečino kot za užitek. Nekateri ljudje uživajo v občutku bolečine, ki ga povzročajo sponke za bradavice, drugi pa cenijo občutek večje občutljivosti in večje spolne vzburjenosti. Pomembno je, da oseba, ki uporablja klešče za bradavice, spoštuje omejitve in želje osebe, ki prejema klešče za bradavice, ter da je varna in usposobljena za uporabo orodja.