Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ekstremna stimulacija bradavic

Glasilo

Ekstremna stimulacija bradavic 

Ne glede na to, ali se imenuje mučenje bradavic, trening bradavic ali mučenje prsi, boste tukaj našli prave pripomočke, kot so objemke ali sesalci bradavic za ekstremno stimulacijo bradavic!

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 26 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 26 predmetov

Stimulacija trdih bradavičk je oblika spolne stimulacije, pri kateri se stimulirajo bradavičke, kar pogosto povzroči spolno vzburjenje in včasih tudi orgazem. Trdo stimulacijo bradavic lahko izvajate sami ali s partnerjem. Obstajajo različne možnosti, kot so ročna stimulacija, oralna stimulacija ali uporaba spolnih igračk.

Sponke za bradavice in sponke SM so spolne igrače, namenjene stimulaciji bradavic. Običajno so narejene iz kovine in sestavljene iz dveh sponkam podobnih naprav, ki se pritrdita na bradavičke in zategneta, da se na bradavičke izvaja pritisk in stimulacija. Pritisk je lahko od nežnega do močnega, odvisno od želja uporabnika. Obstajajo različne vrste objemk za bradavice, vključno z enostavnimi objemkami, nastavljivimi objemkami, vibracijskimi objemkami in obteženimi objemkami.

  • Enostavne objemke za bradavičke so najpreprostejše in so običajno sestavljene iz dveh kovinskih delov, ki se pritrdita na bradavički in zategneta z vijačnim mehanizmom. Te sponke so najboljše za začetnike ali tiste, ki ne iščejo intenzivne stimulacije.
  • Pri nastavljivih objemkah za bradavičke je mogoče pritisk na bradavičke prilagoditi, zato so dobra izbira za tiste, ki želijo eksperimentirati z različnimi stopnjami stimulacije.
  • Vibracijske objemke za bradavice dodajo novo dimenzijo stimulaciji bradavičk, saj v izkušnjo vključijo vibracije. Te objemke imajo pogosto več stopenj vibriranja, tako da lahko uporabnik najde popolno intenzivnost.
  • Objemke z utežmi dodajo dodaten občutek pritiska, saj so v zasnovo vključene uteži. Uteži vibrirajo in pritiskajo na bradavičke, kar zagotavlja edinstveno in intenzivno izkušnjo.


Ne glede na vrsto objemke za bradavice je pomembno, da ste pri uporabi Nipple Play ali TT previdni in da objemk nikoli ne uporabljate dlje časa. Igranje z bradavičkami je treba vedno izvajati z obojestranskim soglasjem in ustrezno komunikacijo med partnerjema. Prav tako se je treba zavedati, da stimulacija bradavičk ni vsem prijetna, zato je pomembno spoštovati posameznikove preference in meje.