Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analno mazivo

Glasilo

Analno mazivo 

S temi sodobnimi analnimi lubrikanti se lahko izognete bolečinam med analnim seksom. Naš analni lubrikant ima posebne lastnosti, zaradi katerih je analni seks še bolj zabaven.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 27 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 27 predmetov

Analni lubrikant je potreben za sproščen analni seks brez večjih bolečin. Analni seks brez posebnega analnega lubrikanta je mogoč, vendar je lahko zelo boleč. Naši analni lubrikanti pomagajo parom, da bolj uživajo v analnem seksu.

V nasprotju z vagino anus ne proizvaja naravne vlage, ki je pomembna za seks. V ta namen obstajajo analni lubrikanti, s katerimi lahko anus navlažimo in tako omogočimo analni seks. Takrat ni pomembno, ali se uporablja kondom ali ne, saj je z analnim lubrikantom v obliki gela spolni odnos običajno mogoč brez težav. Zaradi analnega lubrikanta je analni seks v celoti bolj sproščen in lažji. Zato je uporaba takšnega analnega lubrikanta zelo priporočljiva, zlasti za začetnike ali neizkušene osebe.

Ali je analni seks mogoč brez analnega lubrikanta?

Analni spolni odnos brez analnega lubrikanta je načeloma mogoč, vendar je zlasti za neizkušene pare lahko zelo boleč in neprijeten. Pri analnem seksu brez analnega lubrikanta potrebujete potrpežljivost in določeno mero priprave. V žensko ali moškega ni mogoče neposredno analno prodreti, ne da bi ona ali on občutil bolečino. Mišico sfinktra je treba razširiti s prsti, da bo lažje analno prodreti.

V pomoč je lahko tudi butt plug, če je na voljo. Pri tem je treba anus navlažiti s slino, da je penetracija mogoča brez večjih bolečin. Na splošno je analni seks brez analnega lubrikanta povsem izvedljiv, vendar ni priporočljiv, saj lahko zlasti pri neizkušenih parih povzroči veliko bolečine, zaradi česar je seks neprijeten in ne prijeten.

Kakšna je razlika v primerjavi z običajnim lubrikantom?

Različni proizvajalci po svetu, med njimi tudi MEO, so razvili posebne lubrikante za analni seks, ki so natančno prilagojeni potrebam ljubiteljev analnega seksa. Pri teh analnih lubrikantih so posebno pozornost namenili temu, da je nastali lubrikantni film zelo debel in da drsne lastnosti trajajo dolgo časa, tako da je zagotovljena obsežna zabava med analnim seksom.

Medtem so na trgu tudi analni lubrikanti s sestavinami, kot je lidokain. Ta aktivna sestavina ima anestetični učinek in deluje proti bolečini. Poseben izdelek za analni seks ni nujno potreben. Najboljši način, da to ugotovite, je, da preizkusite, ali vam bolj ustreza analni lubrikant z aktivnimi sestavinami, kot je lidokain, ali običajni analni lubrikant.

Koliko analnega lubrikanta naj uporabim za analni seks?

V tem primeru ni splošnega pravila. Nekaterim parom je ljubše, če je analnega lubrikanta le malo, drugim pa je zelo všeč občutek, ko je zaradi velike količine analnega lubrikanta izredno moker. Mimogrede, pomembno je, ali uporabljate analni lubrikant na vodni ali silikonski osnovi. Z analnim lubrikantom na silikonski osnovi ga morate uporabiti veliko manj kot z analnim lubrikantom na vodni osnovi.

Navsezadnje je pomembno, da se med analnim seksom počutite udobno, ne glede na to, koliko analnega lubrikanta uporabljate. Vprašanje okusa je, ali med analnim seksom uporabite malo ali veliko analnega lubrikanta. Če ste v dvomih, uporabite malo več, saj ste tako na varni strani, kar zadeva bolečino. Naslednjič lahko uporabite manj, če je bilo za vas analnega lubrikanta preveč. Veliko parov preprosto spreminja količino analnega lubrikanta, ki ga uporabljajo, kar jim omogoča veliko raznolikost pri analnem seksu.

Kaj je dober analni lubrikant?

Zadober analni lubrikant je značilno predvsem to, da je v veliko pomoč pri analnem spolnem odnosu. Olajšati mora penetracijo ter poskrbeti, da je seks za par prijeten in neboleč. Druga značilnost dobrega analnega lubrikanta je njegova dolgotrajna lubrikacija, tj. da lubrikant dlje časa ohranja vlažnost anusa.

Pri slabših analnih lubrikantih vlažnost ne traja dolgo in morate analni lubrikant vedno znova nanašati. Kakovosten lubrikant ne srbi in nima neprijetnega vonja. Analni lubrikanti MEO so odlična izbira. V najboljšem primeru je analni lubrikant za analni seks brez okusa in vonja. Pri nakupu analnega lubrikanta bodite vedno pozorni na ocene, da boste dobili dober lubrikantin se vam ne bo treba obremenjevati s slabo kakovostjo. Visokokakovostna analna lubrikanta ponavadi stane več kot manj kakovostna, vendar se vam mora zlasti za analni seks izplačati.

Ali je analni lubrikant primeren tudi za vaginalni seks?

Načeloma so analni lubrikanti primerni tudi za vaginalni spolni odnos. Obstajajo številni geli, ki so primerni za oboje. Razlika med različnimi lubrikanti je predvsem v vrednosti pH. Nekateri analni lubrikanti vsebujejo posebne snovi, ki blažijo bolečine in delujejo anestetično. Ti geli niso potrebni za vaginalni spolni odnos.

Najbolje je, da si ogledate spletno trgovino MEO in se seznanite s celotno ponudbo različnih analnih lubrikantov, saj so tam predstavljeni in pojasnjeni vsi analni lubrikanti. Nič pa vam ne preprečuje, da analnega lubrikanta ne bi uporabljali tudi pri vaginalnem spolnem odnosu. Najpomembnejše je, da se med seksom dobro počutite, se zabavate in preprosto uživate. Mimogrede, na voljo imamo tudi široko paleto sprejev blowjob in celo inovativni sprejdeep throat !