Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

Elektrostimulacija - Penis in testisi 

Vse za elektrostimulacijo penisa in semenčic - od nežnih do trdih. Z našim stimulacijskim obročkom za penis, električnim obročkom za moda ali E-Stim Humbler do orgazma.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 52 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 52 predmetov

Vse, kar potrebujete za elektrostimulacijo penisa in semenčic - od mehkega do trdega. Humbler Dosezite orgazem z našim stimulacijskim obročkom za penis, elektroobročkom za moda ali e-stimulacijo.

Spolna elektrostimulacija, znana tudi kot e-stim ali elektroseks, je različica BDSM, pri kateri se električni impulzi uporabljajo za stimulacijo genitalij ali drugih delov telesa z namenom spolnega užitka ali raziskovanja fetiša.Vključuje uporabo naprav, ki prek elektrod pošiljajo električne impulze v telo. Obstajajo številni izdelki, ki se lahko uporabljajo za spolno elektrostimulacijo, vključno z: elektrodami: To so naprave, ki se pritrdijo na kožo in posredujejo električne impulze.
Narejene so lahko iz različnih materialov, kot so kovina, silikon, guma ali steklo. Naprave Powerbox, enote TENS ali enote za stimulacijski tok: To so naprave, ki ustvarjajo električne impulze, ki se prek elektrod prenašajo v telo.


Imajo lahko različne nastavitve za nadzor intenzivnosti, frekvence in trajanja impulzov. Prevodni gel: To je gel, ki se nanese na kožo za izboljšanje prevodnosti med elektrodami in telesom.Poudarki spolne elektrostimulacije:

  • Elektrostimulacija se lahko uporablja za ustvarjanje novih in edinstvenih občutkov med spolno aktivnostjo.
  • Z elektrostimulacijo se lahko okrepi orgazem
  • Z elektrostimulacijo lahko med seanso BDSM ustvarimo nov in edinstven občutek
  • Elektrostimulacija se lahko uporablja celo za zmanjšanje bolečine in mišične napetosti.


Slabosti spolne elektrostimulacije:

  • Odvisno od nastavitev na napravi je lahko elektrostimulacija neprijetna ali celo boleča, če se ne uporablja pravilno.
  • Težko je nadzorovati intenzivnost in trajanje električnih impulzov.
  • Elektrostimulacija ni primerna za osebe s težavami s srcem ali drugimi zdravstvenimi težavami, na katere lahko vpliva električni tok
  • Elektrostimulacija ni primerna za osebe s srčnimi spodbujevalniki ali drugimi elektronskimi vsadki.


Prakse BDSM zahtevajo obojestransko soglasje in komunikacijo, pri čemer je pomemben vidik varnost. Preden se lotite katere koli dejavnosti BDSM, vključno s spolno elektrostimulacijo, je pomembno, da se o tem pogovorite s partnerjem, določite meje in uporabite varno besedo. Elektrostimulacija ni primerna za osebe s srčnimi spodbujevalniki ali drugimi elektronskimi vsadki.