Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Suspenzijska vezava

Glasilo

Suspenzijska vezava 

Suspenzijsko vezanje lahko ustvari večjo intimnost med vama, saj je potrebno veliko zaupanja, da ste zvezani in se odrečete nadzoru nad lastnim telesom. Ko pa ste popolnoma zvezani, se sprosti vznemirljiv koktajl adrenalina in endorfinov. In seveda, fenomenalen orgazem med vezanjem v visečem položaju ni nič posebnega. Pri MEO boste našli vse izd...

Suspenzijsko vezanje lahko ustvari večjo intimnost med vama, saj je potrebno veliko zaupanja, da ste zvezani in se odrečete nadzoru nad lastnim telesom. Ko pa ste popolnoma zvezani, se sprosti vznemirljiv koktajl adrenalina in endorfinov. In seveda, fenomenalen orgazem med vezanjem v visečem položaju ni nič posebnega. Pri MEO boste našli vse izdelke, ki jih potrebujete za visečo vezavo.

Več
Prikaži 1 - 12 od 12 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 12 predmetov

Suspenzijsko vezanje lahko ustvari večjo intimnost med vama, saj je potrebno veliko zaupanja, da ste zvezani in se odrečete nadzoru nad lastnim telesom. Ko pa ste popolnoma zvezani, se sprosti vznemirljiv koktajl adrenalina in endorfinov. In seveda tudi fenomenalen orgazem med vezanjem ni nič posebnega.

Katere pripomočke potrebujete za visečo vezavo?

Zelo priljubljena viseča vezava potrebuje pripomočke, na katere se lahko 100-odstotno zanesete. Pri MEO boste našli varne viseče manšete za roke, viseče manšete za noge in še veliko več

Naše viseče manšete zanoge in viseče manšete za roke iz usnja se v seansi BDSM uporabljajo za tako imenovano visečo bondažo, pri kateri je pasivni partner z vrvmi ali drugimi omejitvami obešen nad tlemi. Suspenzijska bondage je lahko intenzivna izkušnja, ki zahteva skrbno pripravo, ustrezno opremo in izkušnje. Pomembno je, da je vsa oprema za bondage varna in primerna za ta namen.

Naše usnjene viseče manšete so priljubljena izbira za visečo bondage, saj so trpežne, udobne in jih je mogoče uporabiti tako, da se varno prilegajo okoli zapestij in gležnjev. V primerjavi z običajnimi okovi za roke ali gležnje so viseče manšete zasnovane tako, da enakomerneje porazdelijo težo osebe, zaradi česar je izkušnja udobnejša in se zmanjša tveganje za poškodbe. Poleg tega imajo takšne viseče manšete običajno dodatne pritrdilne točke za bondage vrvi ali jeklene verige, ki osebo med visenjem omejujejo.

Viseče manšete za bondage:

Obstajajo različne vrste visečih manšet, na primer viseči pasovi, viseči pasovi, viseče manšete za roke in viseče manšete za noge. Usnjene manšete so le ena od možnosti, ki jih lahko kombinirate z drugimi vrstami ovir, da ustvarite različne položaje in izkušnje pri bondageu. Naše viseče manšete so izdelane iz visokokakovostnega usnja, ki je udobno in trpežno, s kovinskimi elementi, ki lahko prenesejo težo osebe, ki jo omejujemo.

Pomembno je vedeti!

Pomembno je vedeti, da je viseča bondage napredna različica bondage, ki zahteva visoko raven spretnosti in izkušenj. Ni priporočljiva za začetnike ali osebe, ki niso seznanjene z ustreznimi varnostnimi ukrepi in opremo. Suspenzijsko bondage se sme izvajati le, če so vse vpletene strani seznanjene s tveganji in varnostnimi ukrepi ter so v to privolile.

MEO, ena od vodilnih spletnih trgovin z bondage pripomočki, ponuja različne vrste visečih manšet, ki se uporabljajo pri suspenzijski bondage:


Tudi pri vseh vrstah spolnih dejavnosti v kontekstu BDSM, zlasti pri naprednih oblikah, kot je viseča vezava, je treba dati prednost varnosti in privolitvi vpletenih. Pomembno je uporabljati pravo opremo in tehniko ter se zavedati tveganj in varnostnih ukrepov.