Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Okovi za roke

Glasilo

Okovi s tremi sponkami - FettersMax

Usnjene okove "FettersMax" so nepogrešljiv pripomoček za vsakega navdušenca nad BDSM. Ne nudijo le funkcionalnih prednosti med vezanjem, temveč navdušujejo tudi z elegantnim videzom ter visokokakovostnimi materiali in izdelavo. S temi usnjenimi lisicami bo vsaka seansa BDSM postala nepozabno doživetje.

Več informacij

4597/00

189,90 €


-20,00 €

169,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Usnjene okove "FettersMax" so nepogrešljiv pripomoček za vsakega navdušenca nad BDSM. Ne nudijo le funkcionalnih prednosti med vezanjem, temveč navdušujejo tudi z elegantnim videzom ter visokokakovostnim materialom in izdelavo.

    Te usnjene okove spremenijo vsako seanso BDSM v nepozabno izkušnjo. Okovi "FettersMax" so odlična izbira za vse, ki iščejo največjo stabilnost in varnost za intenzivno seanso vezanja. Te okove za roke so izdelane iz debelo podloženega usnja in opremljene s tremi robustnimi trakovi iz trpežnega sedlarskega usnja, ki zagotavljajo varno in trdno držanje zapestij tudi v primeru silovitega odpora.

    Visokokakovostni materiali in izdelava:

    Okovi FettersMax navdušujejo z vrhunsko izdelavo in uporabo visokokakovostnih materialov. Oblazinjeno usnje ne zagotavlja le udobja, temveč tudi vzdržljivost. Dodatno varnost in vzdržljivost zagotavljajo trakovi iz pravega sedlarskega usnja, ki je še posebej trpežno in vzdržljivo usnje.

    Okovi so opremljeni z varjenimi in ponikljanimi D-obročki in zakovicami, tako da se tudi pri intenzivni uporabi nič ne more upogniti, zlomiti ali strgati. Ergonomska oblika okovov nudi popolno podporo pri različnih položajih vezanja, zlasti nad glavo, in enakomerno porazdeli pritisk. To pomeni, da lahko tudi daljše seanse vezanja izvajate brez pretirane obremenitve zapestij.

    Vsestranska uporaba:

    FettersMax" so izjemno vsestranski in se lahko uporabljajo v številnih položajih za vezanje zapestij. Tako imenovani "razprti orel" (Izraz "razprti orel" opisuje položaj za vklepanje, pri katerem so roke in noge osebe široko razmaknjene in zvezane.

    Ta položaj omogoča popolno izpostavljenost in dostop do telesa ter se pogosto uporablja v kombinaciji z okvirji za vezanje ali posebnimi napravami za omejevanje, kot so raztegovalne palice), nad glavo med intenzivnim pljuvanjem ali za hrbtom v položaju "hogtie" - te okove za roke so robustne in prožne. Za okove za roke MEO je značilna uporaba vrhunskega usnja, ki ga skrbno izberejo in obdelajo izkušeni sedlarji. Sedlarji MEO uporabljajo visokokakovostno usnje Latigo, ki je znano po izjemni trdnosti in vzdržljivosti, ter mehko in oblazinjeno usnje, ki zagotavlja največje udobje. Oblazinjeno usnje pa zagotavlja, da izdelki ostanejo udobni tudi pri dolgotrajnem nošenju in ne dražijo kože. S skrbno obdelavo in uporabo teh visokokakovostnih materialov podjetje MEO zagotavlja, da njegovi izdelki niso le funkcionalni, temveč tudi vzdržljivi in estetski. Skrbna izdelava sedlarjev zagotavlja, da je vsaka podrobnost pravilna, od natančnih šivov do trdnega okovja.

    Zato so usnjeni izdelki MEO odlična izbira za vse, ki pri svojih pripomočkih BDSM iščejo udobje in kakovost.Več podrobnosti:

    • Več informacij: o ročajih
    • Material: pristno usnje latigo, oblazinjeno usnje, varjeno in ponikljano jekleno okovje.
    • Zasnova: Ergonomsko prileganje za enakomerno porazdelitev pritiska in največje udobje.
    • Uporaba: Vroče roke: Idealne za različne položaje privezovanja in še posebej primerne za kombinacijo z raztegovalnimi palicami.
    • Prodaja se v parih: V parih se prodajajo tudi okovi za roke, ki so primerni za večino uporabnikov.
    • Ni primerno za obešanje: Te opornice niso primerne za obešanje. Popolno obešanje na zapestju ni priporočljivo.
    • Povesna vezava: uporabo teh okov za visečo vezavo močno odsvetujemo. Čeprav so okovi robustni in vzdržljivi, niso zasnovani za obremenitve, ki nastanejo pri popolnem obešanju. Zapestja bi bila izpostavljena izjemnim obremenitvam, kar bi lahko povzročilo neenakomerno porazdelitev pritiska in povečalo tveganje za poškodbe. Poleg tega bi lahko material pod obremenitvijo popustil ali se raztrgal, kar bi lahko povzročilo nevarne situacije. Za viseče vezanje je treba uporabljati posebej razvite opornice ali vrvi, saj zagotavljajo varno porazdelitev telesne teže in zmanjšujejo nevarnost poškodb.
    • V trgovini MEO boste našli ekskluzivno izbiro usnjenih lisic, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in oblikovanja. Te usnjene okove so bile posebej razvite za navdušence BDSM, ki iščejo robustne, a estetske pripomočke, s katerimi bo njihova igra še bolj intenzivna.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Produit conforme à la photo

    Solide et de bonne qualité, je suis satisfaite!
    Je n'ai pas eu l'occasion d'essayer c'est un cadeau aussi! (rire)
    étonné du prix si bas !
    Je recommande

    • 4 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Handhängefesseln Bondage

    Schönes, schweres, weiches Leder, welches mit der Zeit anschmiegsamer wird, färbt nicht, ist angenehm auf der Haut und hält was aus.
    Die Verabeitung gewäht ein hohes Maß an Sicherheit.
    Seit über vier Jahren bei mir im regelmäßigem Gebrauch und werden aller Voraussicht nach noch lange ihren Zweck erfüllen.
    Die Anschaffung hat sich definitv gelohnt.
    Die Handhängefesseln von MEO sind sehr mpfehlenswert.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    The most fantastic Bondage Gear in the world

    Thanks for being here as such a great part of the BDSM scene and for coming up with the most fantastic Bondage Gear in the world. I've seen copies of your stuff and it doesn't compare with the real stuff from you guys.

    • 5 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Thanks for such a great product.

    My Owner just got a pair of these to use on me and they are so awesome. The quality is excellent and adjustability is fabulous. He was able to snug them down perfectly to my wrists. Thanks for such a great product.

    • 5 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Very satisfied!

    These three buckle hand restraints are secure as well as comfortable. You get what you pay for and with these restraints I got quality, period. MEO, you did it again. Very satisfied!

    • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Okovi s tremi sponkami - FettersMax

    Okovi s tremi sponkami - FettersMax

    Usnjene okove "FettersMax" so nepogrešljiv pripomoček za vsakega navdušenca nad BDSM. Ne nudijo le funkcionalnih prednosti med vezanjem, temveč navdušujejo tudi z elegantnim videzom ter visokokakovostnimi materiali in izdelavo. S temi usnjenimi lisicami bo vsaka seansa BDSM postala nepozabno doživetje.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: