Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Zdravstveni omejevalni ukrepi

Glasilo

Zapiralne usnjene zapestnice - Izdaja Dr. Sado

Te okove niso le izjemen kos izdelave, ki bi moral najti svoje mesto v vsaki zbirki BDSM, temveč tudi funkcionalen pripomoček, ki omogoča maksimalno imobilizacijo in nadzor nad pasivnim partnerjem.

Več informacij

1887/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Podjetje MEO ponosno predstavlja zaklepne zapestnice Dr. Sado Edition - poklon natančnosti in prefinjeni estetiki zgodovinskih medicinskih pripomočkov za omejevanje bolnikov. Te opornice niso le izjemen kos izdelave, ki bi moral najti svoje mesto v vsaki zbirki BDSM, temveč tudi funkcionalen pripomoček, ki omogoča maksimalno imobilizacijo in nadzor nad pasivnim partnerjem.

    . Edicija Dr. Sado, ki jo je navdihnila robustna in funkcionalna zasnova tradicionalnih bolniških ovir, ki so jih nekoč uporabljali v psihiatričnih ustanovah za omejitev gibanja posebej neukrotljivih pacientov, združuje dediščino in funkcionalnost teh zgodovinskih modelov z estetiko in zahtevami sodobnih praks BDSM. Rokavice odlikujejo dvobarvna oblika in značilni šivi, ki jim dajejo avtentičen videz in jih zelo približujejo originalom iz preteklih časov.

    Rokavice so namenoma oblikovane tako, da jih je enostavno uporabljati, saj se morajo v vročem trenutku stvari zgoditi hitro: Okoli zapestja se namestijo okovi, kovinska palica se potegne skozi odprtino in pritrdi z zaponko. Fleksibilnost pri izbiri zapenjala - naj bo to tradicionalna ključavnica, kabelska vez ali inovativna digitalna časovna ključavnica MEOBOND - omogoča prilagajanje potrebam in željam "zdravnika", ki zdravi pacienta. ....

    Nega in vzdrževanje usnjenih prisilnih sredstev:

    Za dolgoročno ohranjanje kakovosti in lepote usnjenih prisilnih sredstev Dr. Sado je nujna določena mera nege. Pravo usnje je živ material, ki z ustrezno nego pridobi značaj in prožnost. Priporočamo, da po vsaki uporabi očistite manšete z mehko, rahlo vlažno krpo, da odstranite znoj in druge ostanke. Za temeljitejše čiščenje uporabite posebno sredstvo za čiščenje usnja. Kasnejša obdelava s sredstvom za nego usnja zagotavlja, da usnje manšet ostane mehko in prožno. Sčasoma usnje razvije edinstveno patino, zaradi katere postanejo ročaji prepoznavni in osebno dragoceni kosi.

    Edition Dr. Sado je mojster združevanja zgodovinskega bistva omejevanja gibanja pacientov z zahtevami in estetiko sodobnega BDSM. Te okove niso le pripomoček za bondage, temveč tudi izraz strasti, predanosti in globoke povezanosti med partnerjema.

    MEOBOND - digitalni časovnik za bondage:

    Digitalni časovnik MEOBOND je inovativen pripomoček za samovezavo in časovno nadzorovano čistost, ki ga je mogoče sprogramirati za do 100 ur. Vzdrži natezno silo 130 kilogramov in je kot nalašč za različne pripomočke BDSM, kot so okovi, pasovi čistosti, kletke in gagi. MEOBOND je enostaven za uporabo in vam omogoča, da uživate v personaliziranih in varnih izkušnjah BDSM, tudi ko ste sami. Z njim za določen čas zvežite sebe ali partnerja in odkrijte vrhunske razsežnosti vezanja. Časovna ključavnica MEOBOND je odporna na pobeg in ne razume "prosim, odveži me, dragi", kar zagotavlja resnično podrejenost in popolno izgubo nadzora.

    Več podrobnosti:

    • Zapiralne usnjene okove za roke.
    • Zaklepne usnjene opornice iz izdaje Dr. Sado so poklon zgodovinskim medicinskim opornicam za paciente.
    • Vključujejo dve podobni ključavnici s 4 ključi - pripravljeni za takojšnjo uporabo (digitalne časovne ključavnice MEOBOND so na voljo posebej).
    • Dimenzije 30 cm v dolžino in 8 cm v širino, nastavljive za popolno prileganje.
    • Zasnovan tako, da zagotavlja popoln nadzor in omejevanje med seansami BDSM, hkrati pa nudi veliko udobja.
    • Z okovi Dr. Sado Edition ne boste le oživili fascinantne zgodovine medicinske bondage, temveč tudi ustvarili edinstvene in nepozabne trenutke predanosti in zaupanja.
    • Medicinska igra: Medical Play je vrsta igre vlog, pri kateri spolna partnerja prevzameta vlogi zdravnika in pacienta. Običajno dominantni partner prevzame vlogo zdravnika, ki zdravi svojega podrejenega pacienta. Medicinska igra je lahko vidik medicinskega fetišizma ali preprosto način, kako par popestri svoje spolno življenje z zanimivo igro vlog. Medicinska igra se lahko imenuje tudi medicinska sprevrženost. Pri tej vrsti igranja je jasno in očitno neravnovesje moči. V medicinskem okolju je zdravnik oseba, ki ima znanje, orodja in dovoljenje za izvajanje določenih postopkov. Če nam zdravnik reče, da potrebujemo rektalni pregled, se s tem ne moremo ne strinjati, kajne? To razmerje moči je primerno za igre D/s, kjer se eden od partnerjev (pacient) prepusti na milost in nemilost drugemu (zdravniku).

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Super Handfesseln

    Super Handfesseln, die ordentlich was halten und optisch gut was hermachen: man fühlt sich direkt an ein Asylum aus den 60er Jahren erinnert. Perfekt zum fixieren und für jedes Rollenspiel im weißen Bereich.

    • 1 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Geile Sache !

    Geile Sache ! macht sich echt gut ! sehr angenehm für Anfänger ! Preis ist okay gut verarbeitet viel Spaß dabei

    • 1 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Zapiralne usnjene zapestnice - Izdaja Dr. Sado

    Zapiralne usnjene zapestnice - Izdaja Dr. Sado

    Te okove niso le izjemen kos izdelave, ki bi moral najti svoje mesto v vsaki zbirki BDSM, temveč tudi funkcionalen pripomoček, ki omogoča maksimalno imobilizacijo in nadzor nad pasivnim partnerjem.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    8 drugi izdelki iz iste kategorije: