Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Kategorije

Glasilo

Avtorske pravice © 1995-2024 MEO Vertriebs GmbH. Vse pravice pridržane.

Avtorske pravice in sporazumi o uporabi

Z nakupom in/ali prodajo izdelkov MEO stranka ne pridobi nobenih pravic do komercialne uporabe logotipa MEO ali naših blagovnih znamk, ki bi presegale zakonske določbe.

Zlasti stranka ni pooblaščena za kopiranje, uporabo in/ali uporabo naših fotografij izdelkov in/ali besedil izdelkov, tudi delno, ki so nastali z veliko produkcijo in stroški. V ta namen imamo sklenjene ločene pogodbe o uporabi, ki jih sklenemo z izbranimi strankami. Vsako kršitev prepovedi uporabe bomo v vsakem primeru kazensko preganjali. Poleg drugih odškodninskih zahtevkov si pridržujemo pravico, da za nedovoljeno uporabo zaračunamo zlasti ustrezne licenčnine.

Logotip MEO je registrirana blagovna znamka družbe MEO Vertriebs GmbH v Nemčiji in drugih državah.

MEO, EXTREMEO, AMOREMEO, EZ2FUCK, EZ2SUCK, AQUAMEO, Oh so easy by MEO, Bad puppy by MEO, Analforte, MEOBOND, STROKE, SOLEMEO, LUNAMEO, KISS KISS BANG BANG, FUCKTORY, CAZZOMEO, CUMELOT, FORMULA X Hybrid, PLOWGIRL, PLOWBOY, AnalPush, RUSHTIME, Alpha Male, BUTTBLANC, Form follows Fantasy, MEO - naredi vas! , Dr. Sado by MEO, Nopacha, Bare Back, Are you hardcore enough?, HOLY LUBE by MEO, VIGOREMEO, Glory Hole Action Lube in ANALISSIMO so registrirane blagovne znamke podjetja MEO Vertriebs GmbH v Nemčiji in drugih državah.

Pravice do vseh drugih blagovnih znamk in imen izdelkov, omenjenih v tem spletnem katalogu, pripadajo njihovim lastnikom in so s tem priznane. Poimenovanje izdelkov, ki ne izvirajo iz podjetja MEO, je zgolj informativne narave in ne pomeni oglaševanja. Družba MEO ne prevzema nobene odgovornosti za izbiro, delovanje ali primernost teh izdelkov.

Posebne smernice družbe MEO za partnerske in partnerske programe:

Uporaba izraza "MEO", zaščitenega z blagovno znamko, in vseh izpeljank (npr. "MEO-Erotikversand, MEO Erotik, meo.de" itd.) v domeni ni dovoljena.