Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ovratnice BDSM

Glasilo

Ovratnice BDSM 

Ovratnica BDSM simbolizira popolno podrejenost v razmerju BDSM. Na voljo so številne ovratnice BDSM iz usnja, neoprena in jekla. Sprostite se in uživajte v izgubi nadzora pri vezanju z ovratnico BDSM iz usnja, neoprena ali jekla, ki se odlično prilega. Naše ovratnice BDSM so udobne, vzdržljive in dolgotrajne. Zapiralne ovratnice BDSM so lahko ču...

Ovratnica BDSM simbolizira popolno podrejenost v razmerju BDSM. Na voljo so številne ovratnice BDSM iz usnja, neoprena in jekla. Sprostite se in uživajte v izgubi nadzora pri vezanju z ovratnico BDSM iz usnja, neoprena ali jekla, ki se odlično prilega. Naše ovratnice BDSM so udobne, vzdržljive in dolgotrajne. Zapiralne ovratnice BDSM so lahko čudovit način, da vznemirljiva in intimna doživetja BDSM postanejo še intenzivnejša.

Več
12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 61 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 61 predmetov

Ovratnice za BDSM: uživajte v izgubi nadzora v suženjstvu!

Ovratnice BDSM MEO so izdelane v različnih barvah in vzorcih ter iz različnih materialov, kot so usnje, neopren, imitacija usnja ali jeklo. Te ovratnice se v BDSM uporabljajo kot simbol posedovanja, podrejenosti ali za zvezanje pasivnega partnerja.

 

Usnjena ovratnica BDSM:

 

Usnjena ovratnica BDSM je eden izmed najbolj priljubljenih pripomočkov za bondage. Ovratnice BDSM iz pravega usnja so trpežne in vzdržljive ter imajo klasičen videz, ki je všeč številnim našim strankam. Usnjena ovratnica BDSM je običajno nastavljiva po velikosti, pri nas pa so ovratnice BDSM izdelane v različnih širinah in oblikah, da ustrezajo širokemu spektru potreb.

 

Neoprenska ovratnica BDSM:

 

Neoprenske ovratnice BDSM so sodobnejša alternativa pri vezanju. Te ovratnice so pogosto lažje in bolj zračne od usnjenih, zato so udobne za nošenje dalj časa. običajno so tudi cenejše od usnjenih ovratnic, kar je lahko za nekatere naše stranke pomemben dejavnik.

 

Ovratnica BDSM iz umetnega usnja:

 

Obratnica BDSM iz umetnega usnja je alternativna možnost, ki ponuja podoben videz in občutek kot pravo usnje, vendar brez stroškov ali etičnih pomislekov, povezanih z uporabo živalskih proizvodov. Te ovratnice BDSM so običajno cenejše od ovratnic BDSM iz pravega usnja in so lahko dobra izbira za vegane ali etično ozaveščene ljudi.

 

Jeklena ovratnica BDSM:

 

Jeklena ovratnica BDSM je najbolj vzdržljiva in težka različica ovratnice BDSM. Jeklene ovratnice ponujajo intenzivnejšo obliko vezanja in se pogosto uporabljajo v naprednejših različicah BDSM. Jeklene ovratnice BDSM je mogoče zakleniti, zato so učinkovit način za zagotavljanje popolne podrejenosti.

 

MEO je eden vodilnih dobaviteljev izdelkov za bondage in izdeluje številne različne vrste ovratnic BDSM, vključno z:

 

  • Dnevne ovratnice: to je ovratnica BDSM, ki jo lahko nosite v javnosti, ne da bi pritegnili pozornost. Taka ovratnica BDSM je pogosto bolj diskretna kot druge vrste ovratnic in se lahko nosi ves dan.
  • Bondage ovratnica: Bondage ovratnica je zasnovana posebej za seanse BDSM. Takšne ovratnice so lahko bolj zapleteno oblikovane ali imajo dodatne funkcije, kot so točke za pritrditev povodcev ali jeklenih verig.
  • Ovratnice za sužnje MEO: ovratnica za sužnje je ovratnica za BDSM, ki je namenjena sporočanju popolne podrejenosti sužnja. Ovratnice za sužnje so običajno bolj omejujoče kot druge vrste ovratnic in jih je mogoče zakleniti.

 

Izdelava ovratnic BDSM:

 

Vsajena ovratnica BDSM se izdela na različne načine, odvisno od materiala in zasnove. Ovratnice BDSM iz usnja ali umetnega usnja so lahko šivane, lepljene ali kovičene, neoprenske ovratnice BDSM pa so lahko oblikovane ali toplotno oblikovane. Jeklene ovratnice BDSM so običajno kovane, varjene ali vijačene. Ne glede na material in konstrukcijo je pomembno, da so ovratnice BDSM dobro izdelane in varne za uporabo. To zagotavlja podjetje MEO, ki je od leta 1997 eden najbolj priznanih proizvajalcev pripomočkov BDSM.

 

V naši spletni trgovini za bondage je na voljo veliko različnih vrst ovratnic BDSM:

 

 

Za kaj se uporablja ovratnica BDSM?

 

Ženske in moški uporabljajo ovratnice BDSM iz različnih razlogov, odvisno od njihovih individualnih želja in preferenc. V nadaljevanju smo navedli nekaj razlogov za uporabo ovratnic BDSM:

 

 

Na splošno lahko uporaba ovratnic BDSM okrepi izkušnjo BDSM za tiste, ki jih zanimata moč in podrejenost. Vendar je pomembno opozoriti, da mora biti uporaba ovratnic BDSM vedno sporazumna, varna in spoštljiva ter da morata vpletena partnerja jasno komunicirati in določiti meje.

 

Ovratnice BDSM iz MEO. V čem je razlika?


Za ovratnice BDSM iz MEO® se uporabljajo le materiali, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Naše ovratnice BDSM izdelujejo izkušeni proizvajalci, ki imajo dolgoletne izkušnje z izdelavo. Izdelava ovratnice BDSM poteka z največjo skrbnostjo - od načrtovanja do popolnega rezultata. Smo v stalnem stiku s svojimi strankami, preizkuševalci izdelkov in svetovno skupnostjo BDSM.

Vsaka zakovica in vsaka zaponka na naših usnjenih ovratnicah BDSM je odtisnjena z logotipom MEO ®, kar je znak najvišje kakovosti za izdelke za bondage. Ekskluzivna ovratnica BDSM je dobavljena v žlahtni vrečki za shranjevanje z blagovno znamko MEO ®.

Pri MEO ®, enem od vodilnih dobaviteljev izdelkov za bondage in SM, bodo tako zainteresirani začetniki BDSM kot profesionalci BDSM našli, kar iščejo. Izbira ni omejena na običajna sredstva za vezanje. Impresivna ponudba izdelkov vključuje ovratnice BDSM številnih oblik, barv, velikosti in materialov. Spletni naslov www.meo.de je postal sinonim za eno najboljših trgovin za bondage na svetu.

Omejitev vratu lahko v obliki usnjenih ovratnic najdemo v spalnici številnih parov in postaja vse bolj priljubljena. Toda repertoar predmetov za bondage presega usnjeno ovratnico in je neverjetno raznolik. Zlasti kompleti za bondage, sestavljeni iz ovir za roke in vrat, vam med seanso ponujajo številne možnosti variacij in v vaše spolno življenje prinašajo raznolikost. Če uporabljate ovratnico BDSM, se lahko popolnoma prepustite partnerju ter sledite njegovim ukazom in željam - ali pa ga sami nadvladate z okovi za roke in ovratnico BDSM ter na zelo domiseln način izživite svojo dominantno plat. Zelo tesno prilegajoča se ovratnica BDSM je čudovita ideja in temelji na vzajemnem zaupanju. Ovratnica BDSM je na voljo kot vratna manšeta, dušilka ali ovratnica z vodilno vrvico in celo v kombinaciji s trdno pritrjenimi ročnimi okovi, da boste med seksom popolnoma brez obrambe.

Igra vlog z ovratnico BDSM:

Ovratnice BDSM so na voljo v številnih različnih oblikah in barvah. Na eni strani so običajne in dobro znane vratne manšete. Narejene so iz kovine, usnja, veganskega usnja, neoprena ali za trše igre iz nerjavečega jekla. Ovratnica BDSM iz neoprena je poceni, enostavna za uporabo in še posebej primerna za začetnike, ki želijo sami odkriti to vrsto iger bondage. Če pa že imate več izkušenj na področju bondage, si lahko upate uporabiti tudi našo ovratnico BDSM z možnostjo zaklepanja. Ovratnice BDSM so na voljo v neštetih različicah. Modeli ovratnic iz usnja niso le robustni in vzdržljivi, temveč vam nudijo tudi posebno vznemirljiv in intimen občutek. Ovratnica BDSM je na voljo samostojno ali v kombinaciji kot ovratnica BDSM s povodcem, ki predstavlja poslušnost in podrejenost, pa tudi v kombinaciji s priloženimi okovi, s katerimi lahko pridobite popoln nadzor nad svojim podrejenim partnerjem in ga naredite popolnoma pokornega. Ne glede na to, ali gre za preprosto ovratnico BDSM ali za kombinacijo z vratnim omejevalnikom, oboje zagotavlja čisto erotiko in strast med vezanjem. Ovratnica BDSM je popoln izdelek za bondage, ki ga lahko uporabljate med igranjem vlog doma v spalnici. Ovratnica BDSM se uporablja tudi pri BDSM med gospodarjem ali gospodarico in sužnjem. Ovratnica BDSM ali ovratnica za bondage se obesi okoli sužnja, tako kot pes s povodcem, tako da je ta ponižan. Zaradi različnih možnosti bondage igranje vlog nikoli ne bo dolgočasno - za vaše spolne fantazije ni omejitev.

Na kaj moram biti pri bondageu pozoren kot začetnik?

Če vas zanima bondage, je MEO pravo mesto za vas. Naš izbor izdelkov za bondage vam ponuja nešteto možnosti. Če se želite naučiti bondage, se morate v naši trgovini z bondage izdelki www.meo.de najprej informirati o različnih vrstah te vrste igre. Glede na to, katero področje bondage vas zanima in katere bondage igre so vam ljubše ter se jih želite naučiti, je smiselno, da svoje znanje ne razširite le teoretično iz knjig. Prve korake lahko s partnerjem preizkusite z našimi usnjenimi okovi in spandex masko ali prevezo za oči.

Kakšna je razlika med bondage in BDSM?

Oboje lahko prinese velik užitek! Erotična bondaža je vrsta BDSM, pri kateri je eden od partnerjev zvezan s strani drugega. V osnovi gre pri bondageu za moč, prevlado in podrejenost, nadzor in odvisnost. Vsem treningom BDSM je skupno to, da je vidik moči v središču pozornosti. Vedno sta prisotna aktivni ali dominantni partner in pasivni ali podrejeni partner. Pri bondageu je to neravnovesje moči jasno vidno, ko je eden od partnerjev zvezan ali je njegova svoboda gibanja in delovanja omejena.

Katera vrsta bondage je primerna za začetnike?

Kot začetnik se morate seksa v bondageu lotiti počasi. To se začne z izbiro sredstev za vezanje. Pri MEO imamo na voljo bondage sredstva za omejevanje v številnih slogih; sredstva za omejevanje za začetnike in sredstva za omejevanje za profesionalce - iz materialov, kot so usnje, PU usnje, jeklo in številni drugi. Kot začetnik morate biti pozorni na preproste zaponke za zapenjanje. Zapirala morajo biti enostavna za zapiranje in ponovno odpiranje, prav tako mora biti uporaba sredstev za vezanje enostavna. Omejitev ali naglavni pas s preveč zaponkami, sponkami in ključavnicami lahko hitro postane utesnjujoča, če z njimi niste zares seznanjeni. Ko gre za bondage za začetnike, velja isto pravilo: manj je pogosto več.

Kako lahko partnerju povem, da želim poskusiti bondage?

Kljub vsej odprtosti, s katero se danes obravnavajo teme bondage in BDSM, je pogovor o lastnih spolnih fantazijah ali potrebah še vedno nekaj, kar je za večino moških in žensk izjemno težko. To še posebej velja za fantazije o vezanju ali BDSM. Toda tudi tu velja geslo: pogovori med seboj so prvi začetek! Pogovorite se drug z drugim; pogovorite se s partnerjem o tem, kaj bi radi preizkusili med seksom! Tudi če vam bo morda težko, se morate posebej pogovoriti o tem, kaj bi radi preizkusili in kaj vas privlači pri bondage, na primer izguba nadzora! Si želite biti zvezani ali zvezati svojega partnerja, želite biti kaznovani, želite kombinirati bolečino in užitek? ....