Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Usnjene maske

Glasilo

Usnjene maske 

Velik izbor usnjenih mask za naslednji zmenek za vezanje. Usnjene maske, tesne za kožo, z gagom ali brez njega.

Prikaži 1 - 9 od 9 predmetov
Prikaži 1 - 9 od 9 predmetov

Usnjene maske se v BDSM pogosto uporabljajo za prikrajšanje čutil in/ali igro vlog. Uporabljajo se lahko za občutek anonimnosti uporabnika, kar lahko okrepi občutek, da je v podrejeni ali dominantni vlogi.

Obstaja veliko različnih vrst usnjenih mask, ki se lahko uporabljajo v BDSM, vključno z usnjenimi kapami, polnimi usnjenimi maskami in delnimi usnjenimi maskami za obraz. Nekatere usnjene maske imajo lahko tudi zadrge, zaponke ali trakove za prilagajanje maske ali za pritrjevanje na mesto. Druge usnjene maske imajo izreze ali odprtine za oči, usta ali nos, medtem ko druge pokrivajo celoten obraz.

Med seanso BDSM se lahko usnjene maske uporabljajo za občutek anonimnosti ali oddaljenosti, kar lahko okrepi občutek, da je uporabnik v podrejeni ali dominantni vlogi. Z usnjeno masko lahko obraz in identiteta uporabnika ostaneta skrita, kar mu omogoča, da se popolnoma vživi v vlogo, ki jo prevzema.

Katere vrste usnjenih mask obstajajo?

  • Usnjena maska je usnjena maska, ki pokriva celotno glavo, vključno z obrazom in vratom. Pogosto se uporablja za ustvarjanje občutka popolne anonimnosti in podrejenosti. Obstajajo usnjene kape z odprtimi očmi in usti, druge pa so popolnoma zaprte in po potrebi dihajo z mikroperforacijami.
  • Popolna maska je druga vrsta usnjene maske, ki pokriva celoten obraz in skriva uporabnikove značilnosti. Uporablja se lahko za izražanje občutka zadržanosti ali anonimnosti.
  • Delna usnjena obrazna maska, imenovana tudi polovična maska, pokriva le zgornji ali spodnji del obraza, drugi del pa je izpostavljen. Te vrste usnjenih mask se lahko uporabljajo za ustvarjanje občutka delne anonimnosti ali za poigravanje z idejo o razkrivanju in prikrivanju identitete uporabnika.


Vse te usnjene maske se lahko namestijo na obraz in glavo uporabnika ter so pogosto opremljene s trakovi, zaponkami ali zadrgami, da maska varno ostane na svojem mestu. Nekatere usnjene maske imajo lahko tudi dodatne značilnosti, kot so izrezi ali odprtine za oči, usta ali nos, druge pa lahko pokrivajo celoten obraz.

Pomembno je vedeti, da prakse BDSM zahtevajo obojestransko soglasje in ustrezno komunikacijo ter da je varnost pomemben dejavnik. Pred uporabo maske se posvetujte s partnerjem, določite meje in se dogovorite o varni besedi.