Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Dodatki

Glasilo

Elektrostimulacija - Dodatki 

Dobrodošli v svetu erotične elektrostimulacije - v trgovini MEO boste našli vse, kar si vaše srce želi. V kategoriji "Pribor za erotično elektrostimulacijo" smo zbrali različne nepogrešljive pripomočke, da boste lahko svoje električarske pustolovščine doživljali varno, udobno in z največjim užitkom.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 45 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 45 predmetov

Dobrodošli v svetu erotične elektrostimulacije - tukaj v trgovini MEO boste našli vse, kar vam srce poželi. V kategoriji "Pripomočki za erotično elektrostimulacijo" smo zbrali različne nepogrešljive pripomočke, da boste lahko svoje električarske pustolovščine doživljali varno, udobno in z največjim užitkom.

Ali ste novinec v elektrostimulaciji ali ste zagrizen ljubitelj te intenzivne izkušnje? Ponujamo vam prave pripomočke za vsako stopnjo in želje. Odkrijte naš izbor različnih kablov in adapterjev, ki vam omogočajo, da ostanete prilagodljivi pri kombiniranju elektrod in naprav za elektrostimulacijo različnih proizvajalcev (Mystim, MEO, Rimba, ElectraStime-Stim Systems). Ti dodatki vam omogočajo, da naprave in elektrode povežete brez težav. Tako ste vedno dobro opremljeni, ne glede na to, ali želite uživati v elektrostimulaciji sami, s partnerjem ali v večji skupini.

Da bo izkušnja elektrostimulacije še intenzivnejša in prijetnejša, vam ponujamo visoko prevodni gel ESHOCK. Ta gel zagotavlja optimalen prenos električnih impulzov do kože, kar povečuje občutke, hkrati pa je nežen do elektrod. Preprosto ga nanesite in uživajte v nežni do močni elektrostimulaciji!

Za hitro in enostavno uporabo ponujamo tudi samolepilne elektrode v različnih velikostih in oblikah, ki jih je mogoče enostavno pritrditi na telo in odstraniti s telesa. Te elektrode za večkratno uporabo so idealne, če cenite udobje in enostavnost uporabe.

Nenazadnje ne smete zanemariti higiene. Z našimi posebnimi čistilnimi spreji INSTACLEAN in VERYCLEAN za elektrode in pripomočke lahko poskrbite, da bodo vaše spolne igrače po vsaki uporabi ostale čiste in higienične. Dovolj je le en sprej in lahko ste prepričani, da je vse pripravljeno na naslednjo vznemirljivo e-stimulacijsko pustolovščino.

Če ste torej pripravljeni na elektrizirajoči naval občutkov, potem je ta kategorija za vas. Naši izdelki so bili skrbno izbrani, da vam zagotovijo varno in vznemirljivo izkušnjo. Podajte se na pustolovščino erotične elektrostimulacije in svoji spolnosti dodajte posebno dimenzijo. Kamorkoli vas bodo pripeljale vaše erotične pustolovščine, z ustreznimi pripomočki MEO bo to nepozabna izkušnja.