Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Mystim - Elektrostimulacija

Glasilo

Mystim - Elektrostimulacija 

Mystim - E-Stim - kazen ali nagrada. Odločite se sami: Do orgazma vas pripeljemo z riževim tokom in e-stimom. Potopite se v fascinanten svet elektrosexa.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 46 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 46 predmetov

Mystim Izdelki za erotično elektrostimulacijo v spletni trgovini MEO

Mystimelektrosex, elektrostimulacija, e-stim, igrače za elektrosex... Kaj?

 

Brez skrbi, imamo odgovore: Elektrika in seks sta precej star pojav, vendar šele zdaj pridobivata zasluženo priljubljenost. Nič čudnega! Tehnologija, igrače in želja po njih so trenutno na vrhuncu, kar je res zabavno - in lahko je zabavno za vse vas!

 

Električne igračke so seveda lahko del SM praks, ni pa nujno, da so! Ali želite živeti v središču Električnega mesta ali raje uživate v mirnejšem predmestju, je povsem odvisno od vas.

 

Na splošno velja, da je elektroseks, če upoštevate nekaj osnovnih pravil, varen in neverjetno vznemirljiv vrhunec, ki ga morate vsekakor preizkusiti tudi sami.

 

Mystim Kaj je elektrosex?

 

Mystim Na splošno je elektrosex prijetno vključevanje elektronskih impulzov v spolna dejanja.

 

Imenuje se tudi elektrostimulacija ali na kratko e-stimulacija. Strojna oprema za to se običajno imenuje e-stimulacijske igrače ali e-stimulacijske naprave - o najpomembnejših razlikah med njimi bomo spregovorili čez trenutek.

 

Izraz elektrostimulacija označuje široko in vznemirljivo področje, ki lahko sega od nežne predigre do intenzivne penetracije in dolgih vrhuncev.

 

Z drugimi besedami, od nežnega do trdega in od stimulativnega do vznemirljivega.

 

V tem neprimerljivem mravljinčenju, ki lahko celotno telo spravi v ekstazo, lahko uživate sami ali v paru - ali v troje ... ;-)

 

Mystim Kako deluje elektrosex?

 

V našem telesu je veliko občutljivih živčnih končičev in poti, ki v možgane prenašajo informacije, kot je dotik. Za to izmenjavo informacij pa naše telo samo nenehno pošilja električne impulze. Naše telo namreč pretvori udarec po koži, nežno božanje in seveda poljub ali seks iz "dotika živčnih končičev" v električni impulz, ki ga pošlje v možgane kot stimulacijo. Dotik je torej vedno "posredni" električni impulz v telesu.

Pametni umazani pogovor: naprave za e-stimulacijo in igrače za elektrosex govorijo jezik našega telesa: brez potrebe po prevajanju se električni impulz pošlje neposredno v možgane! ... in nas tako fenomenalno vzburja, da sproščamo veliko endorfinov.

 

Na intimnem področju je še posebej veliko občutljivih živčnih končičev, ki kot veliko igrišče čakajo na besneče impulze e-stimulacije .

 

Za to stimulativno komunikacijo v telesu se moramo hkrati dotakniti pozitivnega in negativnega pola, da lahko skozi nas steče elektrika - in prav med električnimi poli se zgodi čarovnija!

 

Pri tem obstaja veliko vznemirljivih možnosti: Igrače z dvema integriranima prevodnima površinama, igrače z eno prevodno površino in lepljivo elektrodo kot nasprotnim polom, naprave za e-stimulacijo z dvema ali več elektrodami in igrače, ki jih je mogoče natančno namestiti na erogena območja in na njih, in še veliko več.

 

Vaša domišljija nima meja - vsaj ne, ko gre za tehnologijo!

 

Strojna oprema: naprava e-stimulacije ali igrača e-stimulacije

 

Široko področje e-igralk lahko poleg številnih subtilnih razlik razdelimo v dve veliki kategoriji: Na eni strani obstajajo univerzalne "naprave e-stim", na katere je mogoče priključiti nešteto igrač in elektrod itd., na drugi strani pa obstajajo samostojno delujoče"igrače z vgrajenim e-stim".

 

 • Naprava za e-stimulacijo: Te pametne nadzorne enote so nekakšni komandni mostovi za vse mravljinceve izlete v neskončne prostore - in globine - elektrosexa! Vaša spolna domišljija nima meja, ko nastavljate krmiljenje od mehkega do močnega, od konstantnega do ritmičnega ali od pulzirajočega do potisnega. Ne glede na to, ali gre za klasično ali moderno: Naše naprave za elektrosex so na voljo v digitalni in analogni različici.
 • Priklopljeno: Katero e-stimulacijsko igračoboste priključili, je odvisno od situacije, vaše želje ali vsakega posameznika: na voljo so dildi, analni čepi, kletke za penis, pasovi čistosti, rokavice, ljubezenske kroglice ali elektrode za povsem individualne in stimulativne e-stimulacijske seanse.
 • Več igralcev: Dvokanalne naprave, kot so MEO SexBox, Tension Lover ali Pure Vibes, lahko hkrati napajajo tudi dve igrački ali pare elektrod in zagotavljajo dvojno zabavo (za pare)! Zevs med napravami za e-stimulacijo je Cluster Buster. Svoje strele lahko izstreli tudi v neskončno število igrač in z osmimi neodvisnimi in individualno nastavljivimi kanali katapultira popolnoma vsakogar na elektrosex Olimp. Priložen mu je celo daljinski upravljalnik.
 • Spolne igračke z vgrajenim e-stimulatorjem: e-stimulator, ki je (nor!). Z vibratorji E-Stim, ki so opremljeni z lastnim generatorjem impulzov in prevodnimi površinami, namreč dobite prav toliko mravljincev, vendar z manj strojne opreme. Intenzivnost e-stimulacije lahko preprosto nastavite z različnimi vnaprej programiranimi načini užitka. Enostaven način, da začnete ter sebe in druge s pritiskom na gumb spremenite v ljubitelje elektrosexa, bodisi nežno bodisi hitro in intenzivno.

 

Turn it ON: Nasveti za začetek

 

Priporočamo, da se najprej seznanite z napravo za elektrostimulacijo "zunaj telesa". Najbolje je, da najprej malo eksperimentirate z e-igralko v roki:

 

 1. Z obema rokama držite igračo za elektrosex ali igračo, ki je povezana z napravo za e-stimulacijo - tako, da sta oba pola/prevodni površini v stiku s kožo.
 2. Šele zdaj (!) vklopite napajanje/izklopnik na napravi e-stimulacije. Ne skrbite, e-igre in naprave e-stim se samodejno zaženejo pri nizki jakosti.
 3. Spoznajte impulze in dražljaje z rokami ter preizkusite različne intenzivnosti.

 

Vendar bodite previdni: tekoči tok se enakomerno porazdeli po dlaneh in na splošno po koži. Če se obeh polov dotaknete le z dvema konicama prstov, se tekoči tok osredotoči na dve majhni področji (konici prstov) in nenadoma postane intenzivnejši.

 

Zato se ne ustrašite in se mu, če je le mogoče, izognite!

 

Dodatki za napredne uporabnike: lubrikant, igrače in drugo

 

Če ste že nekoliko bolje seznanjeni z elektroseksom, vas nič ne more tako zlahka šokirati ... Kljub temu bi vam radi predstavili nekaj zelo čutnih, nagrajujočih in morda še vedno precej neznanih pripomočkov.

Za več napetosti v nožnici in mravljinčenje pri e-erekciji ...:-)

 

 • "Electrosex lubrikanti": Poskrbite, da boste uporabljali lubrikante, optimizirane za e-stimulacijo, ki so združljivi z vašimi igračkami, kondomi in prevodnostjo. Da, obstajajo posebni lubrikanti - kot sta Aquameo ali E-Shock -, ki ne le gladko drsijo, temveč tudi prevajajo elektriko.
 • Za moške: Penisne zanke so na splošno zabavne, z E-Stim pa so tako neverjetno stimulativne, da penisa nikoli več ne boste želeli izvleči iz zanke. Preprosto si jo nadenite, zategnite, odvijete in naredite.
 • Za podrejene moške: električne kletke za penis Zaradi tega so slabi fantje res dobri, dobra dekleta pa res slaba. Kletke za penis z e-stimulatorjem ne le da držijo penis pod nadzorom, temveč ga med čakanjem na svobodo razvajajo z električnimi impulzi - od sladkih do nagajivih ...
 • Za ženske: ljubezenske kroglice Omogočajo globoko vaginalno penetracijo, ki stimulira z vsakim majhnim gibom. Center užitka in medenično dno, ki ga kroglice užitka optimalno trenirajo, sta navdušena. Še posebej, ko nežni električni šoki stimulirajo vaginalne stene in okoliške mišice.
 • Zanj in zanjo: sonde Na voljo so sonde najrazličnejših oblik, s katerimi lahko raziskujete in razvajate najrazličnejša mesta. So lahke, priročne, omogočajo veliko svobode gibanja in dostavljajo impulze e-stimulacije točno tja, kjer so potrebni.

 

Ali je stimulacijski tok nevaren ali škodljiv za zdravje?

 

Načeloma stimulacijski tok v e-igračkah ni nevaren, če jih pravilno uporabljamo v skladu z navodili in jih ne spreminjamo. Za zagotovitev najboljše možne varnosti je treba upoštevati naslednja pravila:

 

 • Najpomembnejše pravilo: nikoli ne uporabljajte e-stimulatorja nad pasom. Za vsako ceno se izogibajte območju srca, vratu in možganov! Najpomembnejša izjema od tega pravila: sponke za bradavičke! Na primer naše dvopolarne sponke za bradavice.
 • Druge prepovedi so: E-stimulator z okvaro srca ali srčnim spodbujevalnikom brez posvetovanja z zdravnikom, E-stimulator med nosečnostjo, E-stimulator v kombinaciji z vnetljivimi predmeti/tekočinami.

Kako lahko to nadzorujem?

 

Električna energija vedno išče najkrajšo pot med dvema poloma.
To je pravilo, s katerim lahko vedno preverimo, ali tok teče skozi eno od treh prepovedanih območij - možgane, srce ali grlo.

Predsodki OFF: Ali je elektrosex SM? Ali lahko svojega sužnja kaznujem s stimulacijskim tokom? Sub Kaj je kazen BDSM ali kazen za .

 

Ni nujno, seveda pa lahko! Mystim Mystim In če smo iskreni: brez pionirskega duha scene SM in BDSM bi bili tehnologija elektrosexa, igrače elektrosexa in vse večja radovednost glede voltov v spalnici verjetno še vedno na ravni prve žarnice.

Zato je elektrosex lahko tudi SM - lahko pa je tudi skoraj vse, kar si zamislite.

 

Mystim Raznolikost visokokakovostnih in zelo različnih igračk za elektrosex kaže, da so poleg intenzivnih vrhuncev mehkejši zvoki, dolgotrajna stimulacija in trajni učinki, kot so dobro trenirane mišice medeničnega dna, tisto, kar naredi elektrosex "družbeno sprejemljiv".

 

Mystim Mystim A kot sem že rekel, meje med mravljinčasto predigro in pulzirajočim kaznovanjem niso le fluidne, temveč tudi neskončno prilagodljive z dobrimi igračami ;-)Mystim Želite izdelekpoceni kupiti v Evropi, na primer v Nemčiji, Švici, Italiji, Luksemburgu ali Avstriji? Mystim Potem je trgovina pravo mesto za vas. MystimMystim Naša spletna trgovina dostavlja izdelke ne le po vsej Evropi, temveč po vsem svetu, v najkrajšem možnem času in seveda diskretno zapakirane.