Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Zdravstveni omejevalni ukrepi

Glasilo

Zdravstveni omejevalni ukrepi 

Spletna trgovina za BDSM in bolnišnični seks MEO je od leta 1997 eden vodilnih svetovnih dobaviteljev visokokakovostnih psihiatričnih ovir in bolnišničnih manšet. Izdelujemo različne bolniške opornice, kot so okovi, žreli, naglavni pasovi, preveze za oči in drugi dodatki iz usnja, neoprena in drugih inovativnih materialov, pa tudi edinstvene opo...

Spletna trgovina za BDSM in bolnišnični seks MEO je od leta 1997 eden vodilnih svetovnih dobaviteljev visokokakovostnih psihiatričnih ovir in bolnišničnih manšet. Izdelujemo različne bolniške opornice, kot so okovi, žreli, naglavni pasovi, preveze za oči in drugi dodatki iz usnja, neoprena in drugih inovativnih materialov, pa tudi edinstvene opornice za bolnike, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Več
Prikaži 1 - 9 od 9 predmetov
Prikaži 1 - 9 od 9 predmetov

OmejitveBDSM v bolnišničnem slogu ali psihiatrične omejitve so vrsta "medicinskih" omejitev in okovov, ki so oblikovani po vzoru omejitev za profesionalne bolnike v zdravstvenih ustanovah. Naša omejitvena sredstva nemške izdelave so izdelana iz visokokakovostnih materialov, kot sta usnje ali kovina, njihove barve in podrobnosti, kot so kovinske zaponke in trakovi, pa spominjajo na medicinska omejitvena sredstva. Seks v kliniki je izraz s področja BDSM. Pri tem so spolne prakse v kontekstu situacij medicinskega zdravljenja, hospitalizacije ali medicinskih preiskovalnih metod običajno vključene v erotično igro vlog, na primer kot zdravnik in pacient, med spolnima partnerjema po medsebojnem soglasju.

Naša medicinska ovirala v bolnišničnem slogu vključujejo psihiatrična okovja, medicinska okovja za noge, okovja za stegna, okovja za prsni koš, žgečkljivke in naglavne pasove. Ponujamo tudi posebne izdelke za bolnišnični seks, kot so ravne jopiče, oblazinjene rokavice in maske.

 

Uporaba bolnišničnih pripomočkov za BDSM lahko obogati izkušnjo medicinskih dejanj v kontekstu BDSM ali okrepi fetiš za medicinska dejanja. Vendar je pomembno, da jih uporabljate varno ter z ustrezno komunikacijo in soglasjem vseh vpletenih strani. Pomembno je vedeti, da so seanse BDSM, vključno z uporabo bolnišničnih sredstev za zadrževanje ali sredstev za zadrževanje pacientov, lahko povezane s tveganji. Za zagotovitev varnosti in dobrega počutja vseh vpletenih so bistvenega pomena ustrezno izobraževanje in usposabljanje o varnih praksah, medsebojna komunikacija in načrti za nepredvidljive razmere.

 

Številne naše stranke se iz različnih razlogov raje odločajo za bolnišnične pripomočke za omejevanje gibanja, kakršni se uporabljajo v psihiatriji(psihiatrični pripomočki za omejevanje gibanja). Nekatere naše stranke menijo, da je medicinski videz omejitvenih sredstev v okvirju vznemirljiv in privlačen za njihovo seanso BDSM. Drugim je všeč občutek, da so omejeni na način, ki spominja na medicinske razmere.

 

Obstaja vrsta izdelkov MEO, ki spadajo v kategorijo bolnišnično podobnih sredstev za omejevanje gibanja pacientov. Nekateri priljubljeni izdelki BDSM so:

 

  • Medicinski pasovi za omejitev gibanja: ti pasovi so običajno izdelani iz usnja ali najlona in imajo kovinske zaponke, ki pas pritrdijo okoli pasu ali bokov. Pas ima lahko tudi dodatne D-obročke ali pritrdilne točke za povezavo z drugimi omejitvenimi sredstvi.
  • Oprijemala zaroke in nogebolnikov: Ti pripomočki se uporabljajo za pritrditev zapestij ali gležnjev na posteljo, mizo ali drug kos pohištva. Izdelani so iz usnja ali kovine in imajo zaklepni mehanizem, ki zagotavlja, da opornice za roke ali gležnje ostanejo varno nameščene.
  • Oporni jopiči: Oporni jopič je vrsta prisilnega sredstva, ki se ovije okoli zgornjega dela telesa in rok ter omejuje gibanje. Svežilni jopiči so izdelani iz usnja ali platna in imajo zaponke ali trakove za pritrditev.
  • Oblazinjene rokavice: Te rokavice so oblikovane tako, da omejujejo gibanje rok in prstov. Izdelane so iz usnja ali drugih materialov in so oblazinjene, da so udobnejše za daljše nošenje.
  • Zdravstveni žvižgi: Zdravstveni žvižgi se nosijo v ustih in omejujejo govor. Izdelani so lahko iz gume, silikona ali drugih materialov in imajo nastavljiv trak za glavo, ki zagotavlja varno prileganje.
  • Postelje za vezanje ali postelje za vezanje: Te bondage postelje so običajno izdelane iz trpežnega, vodoodpornega materiala in imajo več pritrdilnih točk za pritrditev "pacienta" na posteljo ali drugo površino.
  • Medicinski trak za bondage: Ta trak za bondage se prilepi na kožo in se lahko uporablja za individualno fiksacijo ali mumifikacijo.
  • Postroji za glavo pacienta: V medicinski igri se lahko postroji za glavo uporabljajo za simulacijo medicinskih postopkov ali za okrepitev medicinskega fetiša. Postroj za glavo z dihalno cevjo lahko na primer simulira anestezijsko masko ali dihalni aparat, ki se uporablja v medicini.
  • Ginekološki stol: Profesionalni ginekološki stol vam ponuja vse, kar potrebujete za vznemirljiv klinični seks s partnerjem. Odličen je za vezanje, kaznovanje, razvajanje, pregledovanje ali pa mu omogoči, da ga eden od naših seks strojev trdo vzame v roke.
  • Klinične mize za seks: To prenosno in diskretno zložljivo pohištvo za BDSM vas bo navdušilo, saj ni vsestransko uporabno le za vezanje, temveč je primerno tudi za številne druge vrste igre BDSM, kot so CBT, analna penetracija ali dojenje podrejenega moškega.

 

Pomembno je opozoriti, da je treba uporabo sredstev za omejevanje bolnikov BDSM vedno izvajati na varen in sporazumen način. Za zagotavljanje varnosti in dobrega počutja vseh vpletenih so pomembni ustrezna komunikacija, izobraževanje o varnih praksah in upoštevanje varnostnih protokolov.


Nakup medicinskih pripomočkov za BDSM, bolnišničnih pripomočkov za zadrževanje in kliničnih spolnih pripomočkov:

Nakup pripomočkov za BDSM, psihiatričnih pripomočkov za zadrževanje ali bolniških pripomočkov za zadrževanje zahteva skrben premislek in raziskave, da zagotovite varno in prijetno izkušnjo. Če so varnost, udobje, funkcionalnost in vzdržljivost izdelkov vaše glavne prednostne naloge, boste v spletni trgovini MEO BDSM našli popolne pripomočke za svoje potrebe. Če potrebujete nasvet, vam je naša usposobljena ekipa za pomoč strankam vedno na voljo za pomoč.