Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Plinske maske BDSM

Glasilo

Plinske maske BDSM 

V MEO-jevi trgovini BDSM so na voljo različne vojaške plinske maske, industrijske plinske maske in plinske maske BDSM ter številni dodatki, kot so filtri za plinske maske, cevi za plinske maske in dihalne vreče, ki jih je mogoče priključiti na naše plinske maske.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 22 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 22 predmetov

Plinske maske BDSM so eden od pripomočkov BDSM ("Bondage", "Discipline", "Sadism" in "Masochism") in se uporabljajo za manipulacijo osebe med določenimi BDSM dejavnostmi. Pogosto se uporabljajo kot oblika nadzora dihanja ali senzorične deprivacije in se lahko uporabljajo pri različnih dejavnostih BDSM, kot so vezanje, telesno kaznovanje in senzorična deprivacija.

Plinske maske običajno pokrivajo celoten obraz in so opremljene s cevjo ali cevjo, ki nadzoruje dovod zraka do osebe, ki nosi masko. Nekatere plinske maske imajo ventil, ki ga je mogoče nastaviti za nadzor dovoda zraka, druge pa imajo cev, ki jo je mogoče priključiti na ločen sistem za nadzor dovoda zraka.

Plinske maske se lahko uporabljajo pri različnih dejavnostih BDSM, kot so:

Bondage: Plinske maske se lahko uporabljajo kot pripomoček pri bondage, saj lahko omejijo možnost gibanja glave in držijo osebo v določenem položaju.

Corporal punishment: S plinsko masko je dihanje osebe omejeno, kar lahko poveča fizični občutek med Impact Play, kot je ploskanje.

Prikrajšanje za čutila: S plinsko masko je omejena sposobnost osebe, da vidi in sliši, kar lahko poveča občutek nezaščitenosti in podrejenosti.

Plinske maske so lahko izdelane iz različnih materialov, kot so guma, PVC in silikon. Plinske maske so lahko okrašene tudi z okraski, kot so čepi, verige in zaponke, ki povečajo njihovo vizualno privlačnost.

Pomembno je opozoriti, da morajo biti dejavnosti BDSM, vključno z uporabo plinskih mask, sporazumne in varne ter da morajo vsi udeleženci poznati svoje meje. Plinske maske se lahko uporabljajo le, če se obe strani strinjata, in morajo biti priznane v skupnosti BDSM. Komunikacija in soglasje sta pri dejavnostih BDSM najpomembnejša. Zato je pomembno, da pred začetkom dejavnosti, ki vključujejo omejevanje dihanja, določite varno besedo ali signal. Pomembno je tudi, da se zavedate varnostnih tveganj in da veste, kako pravilno uporabljati plinsko masko, da osebi, ki jo nosi, ne morete škodovati.


Plinske maske BDSM so vrsta fetišistične opreme, ki se pogosto uporablja pri seansah BDSM. Zasnovane so tako, da pokrijejo obraz in zagotavljajo nepredušno zaščito. Običajno se uporabljajo v povezavi z dihalno igro, senzorično deprivacijo ali drugimi različicami igre BDSM.

Naše stranke uporabljajo plinske maske v seansah BDSM iz različnih razlogov. Nekatere uživajo v občutku nadzora in podrejenosti, ki ga daje možnost nadzora nad dihanjem, druge pa uživajo v občutku omejenega pretoka zraka. Poleg tega lahko uporaba plinske maske ustvari občutek anonimnosti in odmaknjenosti, ki ljudem omogoča, da se znebijo zavor in se popolnoma potopijo v prizor.

Obstaja več vrst plinskih mask za BDSM, med njimi

  • Plinske maske za celoten obraz - pokrivajo celoten obraz in nepredušno tesnijo okoli nosu in ust.
  • Polobrazne plinske maske - pokrivajo le spodnjo polovico obraza, pri čemer so oči in čelo izpostavljeni.
  • Gumijaste plinske maske - izdelane so iz lateksa ali gume, tesno se prilegajo in nepredušno tesnijo.
  • Vojaške plinske maske - avtentične plinske maske, ki jih uporablja vojska in so pogosto prirejene za namene BDSM.
  • Industrijske plinske maske - Podobno kot vojaške plinske maske se običajno uporabljajo v industriji za zaščito pred kemikalijami in drugimi nevarnimi snovmi.
  • Steampunkovske plinske maske - imajo dekorativno in umetniško obliko ter pogosto vključujejo zobnike in druge elemente estetike steampunka.
  • Plinske maske Cyberpunk - podobne plinskim maskam steampunk, vendar s futuristično, kibernetsko navdihnjeno obliko.
  • Plinske maske s filtri - vsebujejo delujoče filtre, ki dejansko ščitijo pred nevarnimi snovmi.
  • Plinske maske s cevmi - Nekatere plinske maske imajo cevi, ki omogočajo dovod zraka iz oddaljenega vira, kar povečuje senzorično deprivacijo.