Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Anal beljenje

Glasilo

Anal beljenje 

Želite olajšati anus? Ta krema res deluje! Ženske in moški po vsem svetu so navdušeni nad to kremo za beljenje zadnjika

Prikaži 1 - 2 od 2 predmetov
Prikaži 1 - 2 od 2 predmetov

Analno beljenje je kozmetični postopek, pri katerem kožo okoli anusa posvetlimo, da dosežemo enakomernejši ton kože. Pri tem se uporabljajo izdelki, ki vsebujejo določene kemikalije, s katerimi se lahko zmanjša koncentracija melanina v koži. Postopek je v zadnjih letih postal zelo priljubljen, zlasti med ljudmi, ki želijo izboljšati videz svojega intimnega predela.

Beljenje anusa uporablja kreme, gele ali losjone zaposvetlitev kože, ki vsebujejo določene sestavine, kot so hidrokinon, kojinska kislina, arbutin ali glikolna kislina. Te sestavine zavirajo nastajanje melanina, pigmenta, ki daje koži barvo. Ko se koncentracija melanina v koži zmanjša, postane koža svetlejša in enakomerneje obarvana.

Obstajajo tudi druge metode analnega beljenja, vključno z laserskim zdravljenjem in kemičnim pilingom. Te metode so običajno dražje in jih mora izvajati usposobljen strokovnjak. Pri laserskih posegih se uporablja poseben laser, ki je usmerjen v melanin v koži, pri kemičnih pilingih pa se uporablja močna kislinska raztopina, ki odstrani zgornje plasti kože in izpostavi svetlejšo kožo pod njimi.

Čeprav analno beljenje na splošno velja za varno, je pomembno vedeti, da so s postopkom povezana nekatera tveganja. Pri nekaterih ljudeh lahko pride do draženja kože, rdečice ali vnetja zaradi kemikalij, ki se uporabljajo pri beljenju. Poleg tega lahko pretirana uporaba izdelkov za beljenje kože povzroči stanjšanje kože in povečano tveganje za poškodbe zaradi sonca.

Na trgu je veliko izdelkov, ki trdijo, da pomagajo pri analnem beljenju, vendar je pomembno izbrati izdelek, ki je varen in učinkovit. Poiščite izdelke, ki vsebujejo naravne sestavine ter so bili testirani glede varnosti in učinkovitosti. Pomembno je tudi, da natančno upoštevate navodila in se izogibate pretirani uporabi izdelkov.

Če povzamemo, je analno beljenje kozmetični postopek, ki posvetli kožo okoli anusa, da bi dosegli enakomernejši ton kože. Izvaja se lahko s kremami, geli ali losjoni, ki vsebujejo sestavine za posvetlitev kože, pa tudi z laserskimi posegi in kemičnimi pilingi. Čeprav je na splošno varen, je pomembno, da izberete varen in učinkovit izdelek ter skrbno upoštevate navodila.