Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Stimulatorji prostate 

Ta stimulator prostate zadene pravo mesto in lahko resnično stimulira prostato! Z vibratorjem za prostato iz Alpha Male so mogoči orgazmi brez uporabe rok, prisilni orgazmi in sproščanje.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 83 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 83 predmetov

Masaža prostate: točka G ali točka užitka pri moških

 

Zakaj masaža prostate?

 

Za večino moških je masaža prostate izjemno stimulativna, saj prostata velja za skrivno točko G ali točko užitka pri moških. Masažo prostate lahko razumemo kot masažo točke G pri moških. Stimulacija prostate najbolje deluje z masažo s prstom ali analno igračko ali posebnim vibratorjem za prostato (imenovanim tudi moški vibrator ).

 

Masaža prostate je za številne moške čudovita čutna izkušnja. Če moški med stimulacijo prostate hkrati masturbira ali seksa, se občutek dihanja okrepi in privede do intenzivnih, dolgotrajnih orgazmov.

 

Seveda se vsak moški na stimulacijo odziva drugače in analna masaža prostate morda ne bo vsakomur takoj všeč, vendar je glede na raziskavo več kot 70 odstotkov heteroseksualnih moških v razmerju že poskusilo ali bi poskusilo masažo prostate.

 

Vendar ne skrbite, saj obstajajo različni načini za masažo in stimulacijo moške točke G. Ne le skozi anus, temveč tudi z zunanje strani perineuma, območja med anusom in testisi. Pri moških lahko erekcijo povečamo tudi s pritiskom na perineum.

 

Kako najdem prostato?

 

Prostata je spolna žleza, katere naloga je proizvajanje izločka, ki se meša s spermo. Moška prostata se imenuje tudi žleza prostata. Prostata zagotavlja preživetje spermijev. Spolni organ leži pod mehurjem in obdaja moško sečnico, ki odvaja urin in seme navzven.

 

Prostato lahko s prstom zlahka otipamo skozi zadnjično odprtino. Moška točka G se nahaja približno 5 do 7 cm za vhodom v zadnjično odprtino. Prostato zlahka začutite z rahlo ukrivljenim prstom, katerega spodnja stran je usmerjena proti popku.

 

S prstom ali jezikom rahlo masirajte anus od zunaj, da se bo partner lahko prilagodil občutku - če uporabljate prst, nanesite na anus malo lubrikanta na silikonski osnovi EZ2FUCK, da boste lahko s prstom nežno prodrli neposredno vanj.

 

 

Ne glede na to, ali uporabljate prst ali spolno igračko za prostato, priporočamo, da na začetku k tej"moški točki G" pristopite nežno. Vendar ne bodite preveč sramežljivi. Sprva bo moški morda presenečen nad novimi dotiki, a če boste zadeli pravo točko, bo to morda najboljši seks v njegovem življenju.

 

Za lažjo penetracijo uporabite naš lubrikant za stimulacijo prostate Aquameo (na vodni osnovi) ali Alpha Male (na vodni osnovi in z izvlečki, ki sproščajo anus).

 

Prava priprava na masažo prostate

 

Sprostite se in se najprej posvetite perineumu - območju med modi in anusom: nežno božanje ali stiskanje vzburja in sprošča. Med predigro s partnerjem lahko z jezikom stimulira tudi zunanjo stran anusa.

 

Navodila za masažo prostate

 

Prostata združuje številne živčne končiče, zaradi česar je analna stimulacija tako intenzivna. Razvajate se lahko tako sami kot tudi tako, da vas partner stimulira, torej s prsti ali med seksom. Vendar pa masaža prostate najbolje deluje z analno igračko za stimulacijo prostate.

 

Prostato lahko masirate na dva načina - z neposredno in posredno masažo. Neposredno masažo izvajamo skozi perineum, neposredno pa znotraj anusa s prsti ali spolno igračko.

 

Najboljši vibrator za masažoprostate in druge igrače za masažo prostate:

 

Točka P je "moška točka G", ki se nahaja približno 5 do 7 cm za vhodom v anus in povzroča analne orgazme, če jo stimuliramo s stimulatorjemprostate. Možni so celo "orgazmi brez rok".

 

Posredna masaža prostate

 

Posredna masaža prostate se izvaja na perineumu. Gledano od zunaj se žleza nahaja neposredno za semenčicami. S prsti lahko ta predel rahlo pritiskamo, drgnemo, božamo in masiramo. Z drugo roko lahko hkrati stimuliramo penis in moda.

 

MEO ima na voljo tudi posebne obročke za penis v podaljšani obliki, ki ne zagotavljajo le trde erekcije, temveč hkrati stimulirajo tudi perineum.

 

Neposredna masaža prostate

 

Poleg posredne masaže perineja lahko prostato stimuliramo tudi znotraj anusa. Za občutenje poti do prostate so najprimernejši prsti ali analna igračka MEO. Moško točko G lahko med seksom seveda dosežete s penetracijo z dildom ali butt plug.

 

Prsti in analne igračke

Ko začutite točko, lahko z rahlim pritiskom s konico prsta obkrožite žlezo. Izmenično izvajajte lahek pritisk neposredno na prostato ali pritiskajte s stalno silo in spreminjajte intenzivnost.

 

Z igračko za prostato, vibratorjem za prostato, analnim vibratorjem ali propelerjembutt plug lahko prostato tudi zlahka dosežete.

 

Če je anus že dobro raztegnjen, lahko uporabite tudi drugi prst. Prostato lahko vzamemo med kazalec in sredinec ter jo z rahlim pritiskom masiramo.

 

Dojenje prostate in orgazem s prostimi rokami

 

Prostato lahko partner masira neposredno in posredno hkrati, medtem ko masirana oseba masturbira. Doživljanje stimulacije prostate je lahko izjemno intenzivno.

 

V povezavi z masažo prostate se pogosto uporablja izraz dojenje ali prisilno praznjenje. To pomeni, da stimulacija prostate povzroči izločanje semena, čeprav moški ne doživi orgazma. Masaža prostate zmanjša pritisk v semenskem mešičku in prostati, kar povzroči izliv brez orgazma. Na ta način lahko ta masažna tehnika privede do odložitve vrhunca (popularno imenovana tudi v scenarijih BDSM) Cum Control v scenarijih BDSM).

 

Pripomočki in posebne igrače za masažo prostate

 

Analne penetracije, bodisi s prstom, spolno igračko ali med seksom, nikoli ne smete izvajati brez lubrikanta, saj anus za razliko od vagine ne more proizvajati lastne vlage. Posebni analni lubrikanti MEO zagotavljajo dovolj vlage za sproščeno masažo prostate.

 

Analne igrače za masažo prostate

Obstajajo tako imenovani"pripomočki za masažo prostate", ki z močnimi ali nežnimi vibracijami in posebno obliko masirajo prostato od znotraj. Večina teh analnih igračk ima tudi drugo stimulacijsko roko, ki masira perineum od zunaj. Dvojna zabava z masažo prostate je torej vnaprej programirana.

 

 

Higiena po masaži prostate - čiščenje analnih igračk

 

Po orgazmu je treba stimulator previdno in počasi izvleči ter ga temeljito očistiti z milom in vodo. Za razkuževanje lahko uporabite tudi posebno sredstvo za čiščenje spolnih igrač, kot je VERYCLEAN.

 

Nakup vibratorja za masažo prostate ali moškega vibratorja za masažo prostate

 

Če iščete vibrator za prostato, stimulator za prostato, uretralni vibrator ali dildo za masažo prostate, ste v dobrih rokah pri MEO, vodilni spletni trgovini za stimulacijo prostate. Pri nas najdete široko paleto izdelkov, ki vam bodo pomagali pri stimulaciji prostate. Izbira prave analne igrače je bistvenega pomena za uspešno masažo prostate. Nimamo le znamenitega vibratorja za moške, temveč tudi učinkovit analni vibrator in zelo uspešen čep za prostato. Našli boste tudi posebne lubrikante za masažo prostate in pršilo, ki sprosti danko in olajša vstavljanje vibratorja za prostato. O tem, katera moška spolna igrača vam najbolj ustreza, se je treba odločiti in preizkusiti individualno, saj ima vsaka od spolnih igrač za moške različne prednosti, kot sta daljinski upravljalnik ali odstranljive vibracijske krogle.