Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stekleni dildi

Glasilo

Stekleni dildi 

Nakup steklenih dildov na spletu - pri MEO boste našli eleganten izbor steklenih dildov in steklenih spolnih igračk.

Prikaži 1 - 8 od 8 predmetov
Prikaži 1 - 8 od 8 predmetov

Stekleni dildi:

Stekleni dildi ali dildi iz stekla, ki so na voljo na internetu, so narejeni iz nelomljivega stekla, kremena ali kristala. Nelomljivo steklo, ki se uporablja za izdelavo spolnih igračk, je izjemno čuten material, ki je prijeten in gladek. Stekleni dildi, stekleni čepki, steklena nefritna jajca so primeri luksuznih spolnih igrač, linije so bolj ukrivljene, bolj prefinjene, tako zelo, da spominjajo na prave dizajnerske predmete! Ena od najpomembnejših prednosti steklenih dildov je njihova dolga življenjska doba. Če boste zanje dobro skrbeli, bodo trajali vse življenje!

Steklo je tudi hipoalergeno in se lahko uporablja z vsemi vrstami lubrikantov: Sklenjeno steklo lahko uporablja vse vrste lubrikantov: vodne, silikonske in oljne. Vse steklene spolne igrače so 100-odstotno neporozne, kar pomeni, da ne vpijajo nečistoč in ne zadržujejo prahu. Če steklen dildo kupujete prek spleta, se prepričajte, da je steklo izdelano iz medicinskega borosilikata, vrste kristala, ki ne vsebuje svinca.

Pri MEO boste našli visokokakovostne steklene vibratorje, ki so še bolj gladki in varni. Izberite premer steklenega dilda, ki se najbolje prilega vašemu telesu, in tako povečajte svoj užitek. Trajal bo večno.

Dildo: Razlika med steklenim in silikonskim dildom

Silikonski dildo je zagotovo priljubljena spolna igrača, ki jo imajo številne ženske raje, še posebej če gre za realističen dildo. Če še nimate steklenega dilda, je zdaj čas, da poskusite intenzivno, trdo in edinstveno izkušnjo penetracije. Te unisex spolne igrače lahko uporabljajo tako moški kot ženske! Mnogi si težko predstavljajo, da bi v svoje telo potisnili steklen dildo. Najpogostejša vprašanja so: "Kaj pa če se razbije?" "Ali so res nezlomljivi?" Toda stekleni dildi so prekleto varni, saj so izdelani iz Pyrexa, trdnega materiala, za katerega je znano, da prenese temperaturne spremembe in ima nizek koeficient raztezanja. Pyrex zagotavlja, da stekleni dildo med analnim in vaginalnim seksom ostane stabilen. Steklo je material, ki ga je lažje čistiti kot medicinski silikon. Oba materiala sta neporozna, vendar je steklo bolj higienično in zato še posebej primerno. Prednost silikonskih dildov je vsekakor prožnost, medtem ko je steklo zelo trd in neelastičen material. Če torej raje uporabljate prožne spolne igrače, ki se premikajo skupaj z vašim telesom, steklo morda ne bo primerno, če pa imate radi močno penetracijo, je steklo odlično. Stekleni dildo lahko uporabljajo tudi ljudje, ki so alergični na silikone ali medicinski silikon v spolnih igračah.

Kako uporabljati steklene vibratorje: erotična igra na temperaturo

Steklene vibratorje lahko segrejete v vroči vodi ali ohladite z ledom za erotično igro v dvoje. Če ste oseba, ki jo vzburjajo temperaturna nihanja, so steklene spolne igračke izjemno uporabne za seks, saj prenesejo ekstremne temperature! Stekleno seks igračko segrejte v posodi z vročo, ne vrelo vodo, ali jo ohladite, vendar je ne postavljajte v zamrzovalnik, največ, kar lahko storite, je, da jo za nekaj minut preizkusite v hladilniku. Pred uporabo steklenega dilda v intimnih predelih opravite temperaturni test na podlakti, da se prepričate, da ni prevroč ali premrzel - ne pozabite, da sta vaginalna in analna sluznica zelo občutljivi!

Seks pod tušem ali v kadi s steklenimi dildi

Steklo je odlično tudi za samozadovoljevanje ali seks pod tušem, za kar potrebujete silikonski lubrikant, ki se ne spere z vodo, ker ni topen v vodi. In prav zato, ker lahko na spolnih igračkah uporabite veliko silikonskega lubrikanta, je seks pod tušem s steklenim dildom boljši. Opozorila: Pazite, da ga ne spustite v kad ali na katero koli drugo trdo površino, saj se lahko zlahka zlomi, kar pomeni, da ga ne morete več varno vstaviti v svoje telo.