Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Lubrikantni gel

Glasilo

Lubrikantni gel 

Z našo ponudbo visokokakovostnih analnih in lubrikantnih gelov bo vse ostalo lepo in gladko ter čudovito spolzko. Želite biti prepričani, da bo med seksom vse potekalo gladko? MEO ponuja široko paleto lubrikantov in maziv, ki poskrbijo, da bo vsak vaš vrhunec nepozaben.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 26 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 26 predmetov

Vse, kar morate vedeti o mazivih:

Lubrikanti so izdelki, namenjeni izboljšanju spolne izkušnje ali zmanjšanju nelagodja med intimnimi dejavnostmi. Obstaja veliko razlogov, zakaj želite uporabiti lubrikant, in obstajajo različne vrste lubrikantov za različne potrebe.

Prednosti uporabe lubrikantnih gelov:


Katere so različne vrste lubrikantov?


Če povzamemo, lubrikanti povečujejo spolni užitek, udobje, zmanjšujejo tveganje za poškodbe in so združljivi s kondomi. Obstajajo različne vrste lubrikantov, vključno z vodnimi, silikonskimi, oljnimi, hibridnimi, aromatiziranimi in grelnimi/hladilnimi. Pomembno je, da izberete pravi lubrikant za svoje potrebe in pri tem upoštevate morebitne alergije, občutljivost kože in združljivost izdelka.

Kateri lubrikanti so priporočljivi za analni seks?

Za analni seks je priporočljivo uporabljati lubrikant, ki je posebej zasnovan za analni seks, saj anus ni tako naravno vlažen kot vagina. Najboljši lubrikanti za analni seks so tisti, ki so gosti, dolgotrajni in imajo večjo viskoznost, kar zmanjšuje trenje in razpoke med penetracijo.

Lubrikanti na vodni osnovi so priljubljena izbira za analni seks, saj se zlahka sperejo in so združljivi z večino spolnih igrač in kondomov. Vendar se lahko hitro izsušijo in jih je treba pogosto ponovno uporabljati.

Lubrikanti na osnovi silikona so še ena priljubljena izbira za analni seks, ker trajajo dlje in se ne izsušijo tako hitro kot lubrikanti na vodni osnovi. Varni so tudi za uporabo z večino kondomov in spolnih igračk. Vendar jih je včasih težje umiti kot lubrikante na vodni osnovi in jih ne smete uporabljati s silikonskimi spolnimi igračami.

Obstajajo tudi hibridni lubrikanti, ki združujejo lubrikante na vodni in silikonski osnovi ter tako ponujajo prednosti obeh. Ti lubrikanti so običajno varni za uporabo s kondomi in večino spolnih igračk.

Lubrikantom na oljni osnovi se je treba med analnim seksom zavsako ceno izogibati, saj lahko poškodujejo kondome iz lateksa in povečajo tveganje za spolno prenosljive okužbe. Lubrikante na oljni osnovi je tudi težko očistiti in na njih lahko nastanejo madeži na tkaninah.

Na splošno je pomembno, da izberete lubrikant, ki je posebej zasnovan za analni seks, in ga izdatno uporabite, da zagotovite udobno in prijetno izkušnjo.

Kateri lubrikanti so priporočljivi za fisting priporočljive?

fisting je spolna aktivnost, ki vključuje vstavljanje roke ali pesti v nožnico ali danko, in zahteva lubrikant, ki je posebej zasnovan za to vrsto seksa. Lubrikanti za fisting so običajno gostejši in obstojnejši od drugih lubrikantov, saj morajo zagotavljati ustrezno lubrikacijo dlje časa in za globlje penetracije.

Nekateri najpogosteje uporabljeni lubrikanti za fisting so:

1. J-Lube: J-Lube je prašek, ki ga lahko zmešate z vodo, da dobite gosto, spolzko mazivo. Zelo priljubljen je v fisting Skupnosti, ker dolgo traja in zagotavlja optimalno mazanje. Vendar je lahko pri mešanju in uporabi nekoliko neroden.

2. Crisco: Crisco je rastlinsko skrajšano mazivo, ki se pogosto uporablja kot lubrikant za fisting. Je gosto in obstojno ter zagotavlja veliko maziva za fisting. Vendar Crisco ni varen za uporabo s kondomi iz lateksa in se lahko obriše na tekstilu.

3. Lubrikanti na osnovi silikona: Lubrikanti na osnovi silikona so prav tako primerni za fisting , saj so dolgotrajni in zagotavljajo veliko lubrikacije. Vendar niso varni za uporabo s silikonskimi spolnimi igračami in jih je težje očistiti kot druge vrste lubrikantov.

4. Lubrikanti na vodni osnovi: Lubrikanti na vodni osnovi se lahko uporabljajo za fisting , vendar niso tako dolgotrajni kot druge vrste lubrikantov. Vendar jih je enostavno čistiti in so združljivi z večino spolnih igračk in kondomov.

5. LE FIST: Z LE FIST lahko prodrete brez bolečin. LE FIST je posebna krema s posebno konsistenco, ki ustvari odličen in dolgotrajen učinek drsenja. LE FIST zapeljuje s svilnato konsistenco, sestavo brez vonja in izjemno dolgotrajnim občutkom drsenja.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK je mazljiva krema z odrevenelostjo/pomirjanjem zaradi posebne kombinacije sestavin. Idealna za vse vrste ekstremnih iger raztezanja anusa ali za pripravo na velik dildo ali fisting.

Pri izbiri lubrikantnega gela za fisting je treba upoštevati dejavnike, kot so viskoznost, trajanje uporabe in združljivost s spolnimi igračami in kondomi, če je to primerno. Pomembno je tudi, da se sporazumevate s partnerjem in uporabljate dovolj lubrikanta, da zagotovite varno in prijetno izkušnjo.

Kateri lubrikanti so priporočljivi za spolne igrače?

Pri lubrikantih za spolne igrače je pomembno, da izberete lubrikant, ki je združljiv z materialom vaše spolne igrače. Uporaba napačnega lubrikanta lahko poškoduje vašo spolno igračo ali skrajša njeno življenjsko dobo.

Tukaj je nekaj vrst lubrikantov, ki so primerni za običajne materiale spolnih igrač:

  • Lubrikanti na vodni osnovi: Lubrikanti na vodni osnovi so priljubljena izbira za uporabo s spolnimi igračami, saj jih je enostavno čistiti, so združljivi z večino spolnih igrač in varni za uporabo s kondomi iz lateksa. Idealni so za uporabo z igračami iz materialov, kot so silikon, steklo in trda plastika.
  • Lubrikanti na osnovi silikona: Lubrikanti na osnovi silikona so obstojni in zagotavljajo svilnat občutek, ki lahko izboljša občutek pri uporabi spolne igrače. Vendar pa niso varni za uporabo s silikonskimi spolnimi igračami, saj lahko razgradijo material in poškodujejo igračo.
  • Lubrikanti na oljni osnovi: Lubrikanti na oljni osnovi niso priporočljivi za uporabo s spolnimi igračami, saj lahko razgradijo material in povzročijo poškodbe. Težko jih je tudi očistiti in lahko pustijo madeže na tekstilu.
  • Hibridni lubrikanti: Hibridni lubrikanti združujejo prednosti lubrikantov na vodni in silikonski osnovi ter zagotavljajo dolgotrajno lubrikacijo in svilnat občutek. Običajno jih je mogoče varno uporabljati z večino spolnih igrač, vendar je pred uporabo vedno priporočljivo preveriti priporočila proizvajalca.


Pri uporabi spolne igrače je pomembno, da lubrikant izdatno nanesete, da zagotovite udobno in prijetno izkušnjo. Prav tako je pomembno, da spolno igračo po vsaki uporabi temeljito očistite z našim razpršilom VERYCLEAN, da preprečite kopičenje bakterij. Razmislite tudi o uporabi našega zelo priročnega Lube Shooter sprej!