Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

Vibratorji 

Vibrator popestri vaše spolno življenje, pa naj gre za analni vibrator ali vibrator za točko G.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 129 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 129 predmetov

Vibratorji so elektromehanske spolne igrače, ki so lahko narejene iz različnih materialov in jih vibrira eden ali več motorjev. Vibratorji so spolne igrače, ki jih lahko uporabljajo tako moški kot ženske. Vibratorji se uporabljajo za stimulacijo različnih delov telesa in intimnega področja - vaginalnega, klitoralnega, analnega in penisa.

Ko kupujete vibrator, se prepričajte, da je izdelan iz koži prijaznega medicinskega silikona. Na voljo so vibratorji na baterije in vibratorji za polnjenje. Ti so pogosto nekoliko cenejši in so še posebej primerni za začetnike, ki želijo preizkusiti vibrator. Vibratorji za polnjenje so običajno tudi vodoodporni, zato jih lahko brez težav uporabljate v kopeli ali pod tušem.

Katere vrste vibratorjev obstajajo?

Pri MEO razlikujemo vibratorje glede na način uporabe ali del telesa, ki ga stimulirajo:

 • Klasični vibrator: Ta vibrator ima običajno ravno gred, ki se uporablja za vaginalno stimulacijo žensk. Klasični vibratorji so še posebej primerni za začetnike, ki želijo preizkusiti spolno igračo.
 • Položni vibrator: Ti večinoma ploščati, anatomsko oblikovani vibratorji se uporabljajo za zunanjo stimulacijo. Ženska jih lahko uporabi za stimulacijo klitorisa med solo seksom ali med spolnim odnosom. Položni vibrator se lahko uporablja tudi za stimulacijo partnerjevih testisov, penisa ali bradavičk med predigro.
 • Zajčji vibrator: Ta vibrator ima dve stimulacijski ročici - manjšo za klitoris in večjo, ki se vstavi vaginalno. Na ta način lahko ženske hkrati razvajate na dveh vročih točkah.
 • Vibratorji za točko G: Značilnost teh vibratorjev je močno ukrivljena gred. Ta se vstavi v nožnico. Konica vibratorja je usmerjena proti popku. Izkrivljena konica se z rahlim pritiskom masira ob zgornji steni nožnice, da se stimulira točka G.
 • Prstni vibratorji: Kot pove že ime, lahko te majhne vibratorje povlečete čez prste. Zaradi tega so zelo vsestranski in prilagodljivi za uporabo med spolnim odnosom ali masturbacijo. Prstni vibratorji so primerni za zunanjo stimulacijo tako za moške kot za ženske.
 • Vibratorji za prostato: Stimulatorji za prostato ali vibratorji za prostato ponujajo edinstvene užitke! Ti vibratorji so posebej oblikovani za stimulacijo prostate in točke P. 'Moški točki G', ki se nahaja približno 5 do 7 cm za anusom in povzroča izjemne občutke, se žal pogosto posveča veliko premalo pozornosti. Z vibratorji za prostato lahko temu moškemu centru užitka namenite pozornost, ki si jo zasluži!
 • Vibrator za penis: Moški lahko svoj penis stimulirajo tudi z močnimi vibracijami. Tako kot masturbatorji imajo tudi vibratorji za moške pogosto ohišje z odprtino, v katero se vstavi penis. Te spolne igrače ponujajo vibracijske in ritmične impulze za večjo intenzivnost med solo seksom.
 • Vibrator za pare: Vibratorji za pare imajo pogosto obliko črke C, pri čemer je ozek konec vstavljen v nožnico, debelejši konec pa počiva na klitorisu. Ženska med spolnim odnosom nosi igračo. Med vaginalnim seksom oba partnerja čutita vibracije - odlično za skupne vrhunce.
 • Analni vibrator: obstajajo različni vibratorji za anus. Večina je stožčaste oblike kot analni čep, kar olajša vstavljanje. Obstajajo tudi analni vibratorji z ukrivljeno gredjo, ki so večinoma namenjeni moškim in se uporabljajo za masažo prostate. Ti vibratorji z ukrivljeno konico dosežejo moško točko G.
 • Mini vibrator: Mini vibrator je majhen in popoln za na pot! Mini vibratorji so na voljo v skoraj vseh kategorijah vibratorjev. Zaradi svoje kompaktnosti so popolni potovalni spremljevalci.
 • Vibrator z daljinskim upravljalnikom: Užitek brez uporabe rok - to ponujajo vibratorji z daljinskim upravljalnikom. Z daljinskim upravljalnikom se vam ni treba igrati z vibratorjem, da bi spremenili različne programe. Tako imenovani vibro jajčki so majhni vibratorji, ki se vstavijo vaginalno ali analno in se upravljajo z radijskim daljinskim upravljalnikom. Veljajo za priljubljeno igračo za pare. Ženska ali moški nosi majhno vibracijsko jajce v sebi, medtem ko partner v roki drži daljinski upravljalnik - ne glede na to, ali je na prostem ali med svojimi štirimi stenami.
 • Vibratorji, ki jih upravljajo aplikacije: Od pojava aplikacij in pametnih telefonov so se na trg spolnih igrač prebili tudi vibratorji, ki jih upravljajo aplikacije. Nekatere od teh aplikacij ponujajo možnost vibriranja vibratorjev na dolge razdalje. To je idealno na primer za pare, ki so v razmerju na daljavo. Eden od partnerjev lahko z aplikacijo nadzoruje vibracije, ki razvajajo njegovega partnerja, praktično od koder koli na svetu.
 • Stenski maserji: Te spolne igrače lahko uporabljate za masažo, pa tudi za stimulacijo zunanjih stimulacijskih točk. Vibratorji imajo običajno dolg ročaj in okroglo masažno glavo, ki močno vibrira, masira in stimulira.


Na kaj moram biti pozoren pri nakupu vibratorja?

Lubrikant: Večina vibratorjev, ki jih lahko naročite pri MEO, je izdelana iz visokokakovostnega silikona. Zato priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, kot je Aquameo. Lubrikant na osnovi silikona ali olja lahko poškodujejo silikonski material in ga lahko raztopijo.

Čiščenje: Vibratorje običajno enostavno očistite z malo vode in mila. Pri vibratorjih, ki so odporni na brizganje, poskrbite, da v ohišje ne pride voda. Razpršila za čiščenje, kot sta VERYCLEAN ali INSTACLEAN, imajo posebno antibakterijsko formulo, ki nežno očisti material.

Kakšna je razlika med vibratorjem in dildom ali pulzatorjem?

Vibratorji in dildi so klasične spolne igrače, ki imajo pogosto podobno obliko kot dildi. Glavna razlika je v tem, da dildi ne vibrirajo. So idealen izdelek za začetnike, ki želijo preizkusiti spolno igračo.

Pulzatorji so zelo posebna vrsta vibratorjev. Ne le da vibrirajo, temveč tudi posnemajo potisne gibe, tako kot med resničnim seksom. Primerni so za vse, ki že imajo malo več izkušenj s spolnimi igračami.