Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Rokavi za penis in pokrovi za penis

Glasilo

Rokavi za penis in pokrovi za penis 

Ne sanjarite več o velikem, debelem in polnem penisu! Oblačilo za penis je točno to, kar bo izpolnilo vaše sanje in zadovoljilo vašega partnerja! Z navojem za penis bo analna in vaginalna penetracija še bolj intenzivna in vznemirljiva! Z vgrajenim obročkom za povečanje erekcije ali brez njega je rokav za penis eden najhitrejših in najlažjih nač...

Ne sanjarite več o velikem, debelem in polnem penisu! Oblačilo za penis je točno to, kar bo izpolnilo vaše sanje in zadovoljilo vašega partnerja! Z navojem za penis bo analna in vaginalna penetracija še bolj intenzivna in vznemirljiva! Z vgrajenim obročkom za povečanje erekcije ali brez njega je rokav za penis eden najhitrejših in najlažjih načinov za izboljšanje in poživitev vašega spolnega življenja.

Več
12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 22 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 22 predmetov

Kaj morate vedeti o rokavih za penis

Rokavi za penis zagotavljajo večjo dolžino in debelino, kar lahko pripomore k večji samozavesti in zabavi med seksom.

Rokavi za penis se uporabljajo tudi za doseganje močnejše erekcije. Zaradi tesnosti rokavov za penis se kri bolje zbira v penisu in zagotavlja tršo erekcijo. Rokavi za penis so tudi idealna pomoč pri prezgodnji ejakulaciji, saj občutno zmanjšajo občutljivost. Manšete za penis lahko uporabljate kot nadomestek za penis v primeru, da erekcija ni več mogoča (tu so še posebej primerni modeli iz stabilnih, trših materialov).

Popolna velikost penisa je verjetno najpomembnejše vprašanje na področju spolnosti za številne moške. Je premajhen, prevelik, predebel, pretanek?

Skoraj 70 % od 200 moških, ki so sodelovali v univerzitetni raziskavi, je izjavilo, da jih skrbijo predvsem njihova višina, teža in predvsem velikost penisa. Seveda tudi dolg in debel penis ni zagotovilo, da bo vaša partnerka doživela orgazem.

Nasprotno: dober seks ne pozna velikosti. Prej je odvisen tudi od pravega položaja, veliko empatije, stimulacije erogenih con in tudi od telesnega počutja in razpoloženja zadevne ženske/moškega.

A tudi če je edina težava dolžina, obstaja nekaj pripomočkov, ki lahko nadomestijo pomanjkanje velikosti ali premajhen obseg penisa. Med njimi so na primer rokavi za penis. Zaradi njih je penis daljši in debelejši ali pa zaradi posebne teksture poskrbijo, da partnerica med seksom občuti več.

Kaj so rokavi za penis in za koga so primerni?

Rokavice za penisso spolne igrače, običajno izdelane iz silikona ali drugih prožnih materialov, ki se nataknejo na penis in včasih tudi na moda na podoben način kot kondomi.

Za razliko od kondomov pa se rokavice za penis lahko uporabijo neomejeno številokrat in niso namenjene preprečevanju nosečnosti ali zaščiti pred okužbami. Bolj so kot nekakšna druga koža na penisu in se med spolnim odnosom vstavijo tudi v nožnico ali anus. Rokavice za penis so zato primerne tako za heteroseksualne kot za homoseksualne moške.

Rokavice za penis: za daljši in debelejši penis

Nekateri rokavi za penis imajo tudi funkcijo podaljšanja ali razširitve penisa. Tako lahko vaša partnerica med seksom čuti več, točka G ali prostata pa sta bolj stimulirani. Nekateri rokavi za penis imajo na zunanji strani tudi vbodno ali žlebičasto strukturo, zaradi katere je penetracija za vašega partnerja še intenzivnejša. Te rokave za penis lahko uporabljate tudi, če je vaš penis povsem "normalne" velikosti - preprosto za malo več raznolikosti in zabave med seksom.

Rokavice za penis: za večjo vzdržljivost med seksom

Ker nekateri rokavi za penis zmanjšajo trenje vašega pravega penisa v vagini ali anusu, med penetracijo ne boste čutili toliko kot brez rokavov za penis. Zato številni moški uporabljajo rokave za penis, da bi odložili orgazem.

Rokavi za penis: za močnejšo erekcijo

Tesnost rokava za penis bolj koncentrira kri v penisu, zato lahko rokavi za penis zagotovijo tudi boljšo vzdržljivost in tršo erekcijo. Pravzaprav so bili razviti prav v ta namen.

Obstajajo tudi modeli, pri katerih sta dva obročka povezana s tanko palico, eden za gred penisa, drugi za spolovilo. Zaradi te konstrukcije penis ne postane daljši ali širši, pomaga pa mu, da se zravna. V omenjenih primerih so torej tulci primerni tudi za podporo erektilne disfunkcije.

Kaj pomeni "erektilna disfunkcija"?

Erektilna disfunkcija, znana tudi kot motnja erekcije, impotenca ali motnja potence, se pojavi, kadar penis pred spolnim odnosom ni dovolj trd ali med njim prezgodaj postane ohlapen, kar onemogoča normalen spolni odnos. Poleg tega 2/3 vseh poskusov ni uspešnih in ta težava se ohranja dlje časa. Če torej na primer včeraj niste mogli seksati, ker ste bili pod velikim stresom, to seveda ni motnja potence.

Vzroki za motnjo potence so zelo različni. Zlasti pri mladih moških so pogosto prisotni psihološki sprožilci, kot so težave v zvezi, povezane s stresom, depresija itd. o njih se je treba pogovoriti s psihologom ali svetovalcem. O njih se je nato treba podrobneje pogovoriti s psihologom ali psihoterapevtom. Po drugi strani se erektilna disfunkcija običajno pojavi pri starejših moških. Erektilno disfunkcijo običajno sprožijo telesne težave, kot so žilne bolezni (arterioskleroza) ali druge motnje krvnega obtoka, ki jih povzročajo na primer sladkorna bolezen, visok krvni tlak ali lipometabolne motnje. Pri tem pogosto pomaga sprememba življenjskega sloga, tj. manj mastne hrane, brez cigaret, zmerno uživanje alkohola, več gibanja. Poleg tega so lahko možni vzroki tudi pomanjkanje testosterona ali neželeni učinki zdravil. Včasih lahko impotenca gre celo tako daleč, da moški sploh ne more več doseči erekcije. Penisni rokavi v obliki penisnih protez, ki so na primer zelo podobni penisu in jih je mogoče pripeti, lahko vendarle pomagajo k zadovoljivemu spolnemu življenju.

Prednosti penisnih rokavov na kratko:

 • Rokavi povečajo moč, dolžino in debelino penisa
 • Rokavi za penis z bradavicami zagotavljajo dodatno stimulacijo vagine ali anusa
 • Rokavi za penis ustvarijo večjo površino trenja in s tem večjo vzburjenost
 • pomagajo ohraniti erekcijo in/ali jo narediti močnejšo
 • Rokavi za penis se lahko uporabljajo kot nadomestek penisa, če erekcija ni več mogoča (modeli iz stabilnih, trših materialov)
 • Rokavi za penis odložijo ejakulacijo, odvisno od modela
 • Večja raznolikost pri ljubljenju
 • Rokavice za penis lahko namestite na dildo ali vibrator (rokavice za penis so zato primerne tudi za ženske)


Katerevrste rokavov za penis obstajajo?

Ponudba rokavov za penis je zelo raznolika. Vendar je večina rokavov oblikovana kot debelejši kondom, pogosto imajo narebreno ali žlebičasto teksturo in se tesno nataknejo na penis. Ta vrsta rokava za penis služi zgolj kot prijetna spolna igrača, ki popestri vaše spolno življenje in dodatno stimulira vagino vašega dekleta ali anus vašega ljubimca.

Kot rokavi za penis so znane tudi druge različice. Njihova funkcija je podobna funkciji zgoraj omenjenih rokavov za penis, vendar nimajo konice. Zato rokavi pokrivajo le gred penisa, spolovilo pa je izpostavljeno. To pomeni, da ob penetraciji v partnerja občutite veliko več.

Rokavi ali manšete, ki vibrirajo ali imajo tudi stimulator klitorisa, nudijo še več užitka. Te spolne igrače so podobne priljubljenim vibratorjem Rabbit Vibratorji.

Obstajajo pa tudi modeli, ki so videti kot veliki penisi, roke ali pest. Običajno se uporabljajo za to, da vaš penis naredijo izjemno dolg in mu dajo večji obseg. Prav tako zmanjšajo občutek med penetracijo, tako da lahko med seksom zdržite še dlje.

Pregled različnih vrst rokavov za penis

 • Rokavice za penis z bradavicami: Ustvarjajo intenzivne, vznemirljive občutke v vagini ali analnem predelu
 • Rokav za penis: Prilega se samo gredi penisa; lahko se uporablja tudi kot obroček za penis za povečanje erekcije
 • Vibracijski rokav za penis: dodatno vzburjenje z vibracijami
 • Podaljšek za penis: za večjo dolžino in obseg; možna intenzivnejša stimulacija točk G in A
 • Rokav za penis z resničnim občutkom: Izgleda kot pravi penis v barvi kože z žilami
 • Rokavi za penis z mrežasto strukturo: Podobno kot rokavi za penis z bradavicami; vendar mrežasta struktura ustvarja še bolj edinstven občutek v nožnici ali anusu
 • Rokavi za penis z integriranim obročem za moda: lahko se pritrdijo na mošnjo, da preprečijo zdrs in rahlo stisnejo moda, kar omogoča daljšo vzdržljivost
 • Rokav za penis s stimulatorjem klitorisa: tako kot pri zajčjih vibratorjih je na gredi rokava majhen, ukrivljen podaljšek, ki stimulira klitoris
 • Tulec za penis z vgrajenim masturbatorjem: vhod tulca je videti kot vagina z realistično oblikovanimi sramnimi ustnicami ali kot moški anus; podobno kot masturbator, vendar je primeren za vstavljanje v pravo vagino/anus


Različni rokavi za penis se razlikujejo tudi po obliki, barvi in materialu. Ker morajo biti rokavi za penis običajno zelo elastični, so običajno izdelani iz TPE, silikona, lateksa ali PVC.