Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

CBT

Glasilo

CBT 

Za užitek bolečine: orodja in spolne igrače za mučenje penisa in jajc. Tukaj boste našli natanko tiste izdelke, ki jih uporabljajo profesionalne domine in mojstri.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 64 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 64 predmetov

Izraz CBT pomeni"mučenje s petelinom in žogo". Gre za obliko BDSM (bondage, disciplina, sadizem in mazohizem), pri kateri so v središču pozornosti genitalije. Pogosto uporabljeni pripomočki bem CBT vključujejo na primer stiskalnike za moda, raztegovalnike mod in pasove čistosti z električno stimulacijo ali kletke za penis z bodicami, s katerimi lahko omejimo gibanje ali pritiskamo na genitalije. Poleg tega se lahko pripomočki BDSM, kot so vrvi, verige in manšete, uporabljajo za sporazumno vezanje ali omejevanje osebe, ki je predmet CBT. Pomembno je poudariti, da so vse dejavnosti BDSM sporazumne in varne, vsi udeleženci pa se morajo zavedati svojih meja.

CBT se nanaša naprakso BDSM na penisu in testisih. CBT je sporazumna praksa in ne mučenje v etičnem smislu, klasično med sadistično nagnjeno osebo (moškim ali žensko) in moško, mazohistično nagnjeno osebo.