Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Kategorije

Glasilo

 • MEO makes you come

  Dobrodošli v naši trgovini BDSM! Spletna trgovina MEO ponuja široko paleto izdelkov za vse, ki želijo raziskati svet BDSM. Za začetnike ali napredne, za vsakogar imamo nekaj. Naš izbor obsega od izdelkov za bondage do Impact Play, od igrač za elektrosex do pohištva BDSM in še veliko več. Ne glede na to, ali se ukvarjate z dominacijo in podrejanjem, vezanjem in omejevanjem ali pa želite le raziskati svoje želje, imamo izdelke, ki vam bodo pomagali varno in udobno izživeti vaše želje. Zvesti svojemu motu "Oblika sledi fantaziji", z našimi izdelki uresničujemo vse vaše sanje in izpolnjujemo vaše spolne želje. Z inovativnimi izdelki s področij bondage, BDSM, seks strojev ali naprav za seks, žogic, gagov, sponk za bradavičke, analnih prh, bičev, human pup Playpasov čistosti, spolnih igračk, stimulatorjev prostate, elektrostimulacije (e-stim) in obročkov za penis Mystim Obročki za penis, ball stretcher, pohištvo BDSM, slings, vrvi za bondage, ljubezenske gugalnice, lubrikanti, fisting gel, deep throat spreji, črpalke za penis, maske BDSM iz spandeksa in maske iz neoprena, veliki dildi, analne kroglice, analni čepki, s katerimi navdušujemo stranke po vsem svetu. Posebej smo specializirani za proizvodnjo visokokakovostnih izdelkov za bondage, kot so okovi za roke in gležnje, ovratnice BDSM, maske in biči iz usnja. Ponujamo tudi različne informacije, ki vam bodo pomagale izvedeti več o BDSM in kako ga vključiti v svoje spolno življenje. V naši trgovini BDSM boste našli številne članke o različnih temah, od odgovornosti in privolitve do nasvetov za začetnike in napredne uporabnike.

 • Izkušnje in resnost

  Z izdelki iz spletne trgovine MEO lahko uresničite vse svoje fantazije, preizkusite vse, kar vam je všeč, in se vedno zanesete na odlično kakovost in zanesljivost naših izdelkov. Izkoristite naše izkušnje, saj je MEO eden od vodilnih dobaviteljev v industriji BDSM in erotiki. Naša priznana spletna trgovina BDSM že od leta 1997 dobavlja izdelke po vsem svetu in vsak dan pošljemo na tisoče izdelkov. Za nas je samoumevno, da vsi naši izdelki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.

 • Storitev in diskretnost

  Vemo, da je BDSM lahko občutljiva tema, zato zaščito vaše zasebnosti jemljemo zelo resno. Naše pakiranje je diskretno in vaših osebnih podatkov nikoli ne posredujemo tretjim osebam. Kupujete lahko z mirno vestjo, saj je vaša zasebnost naša glavna prednostna naloga. Vaše naročilo bo poslano po pošti, DHL ali UPS, diskretno pakirano z nevtralnim pošiljateljem. Nihče ne more videti, kaj je v paketu, saj nam je vaša zasebnost pomembna. Če potrebujete nasvet o izdelku, nas brez oklevanja pokličite ali nam pišite.

 • Hitra dostava

  MEO dostavlja po vsem svetu, brez minimalne vrednosti naročila. Praviloma boste paket po vsem svetu prejeli po ugodnih stroških pošiljanja, in sicer v nekaj dneh (seveda so možne tudi hitre pošiljke, če izdelek potrebujete zelo hitro).

 • Varno plačilo

  Naročilo lahko plačate s kreditno kartico (American Express, Visa ali Mastercard), Paypalom, bančnim nakazilom ali po povzetju.

 • Trgovina na debelo

  S svojim obsežnim asortimanom združujemo določanje trendov, inovacije izdelkov in standarde kakovosti. Na zalogi imamo vse izdelke, od glavnih izdelkov do nišnih izdelkov in tistega posebnega dodatka. Želite distribuirati MEO-jeve izdelke BDSM? Potem se registrirajte kot preprodajalec. VEČ ...