Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analne kroglice

Glasilo

Analne kroglice 

Z analnimi kroglicami je orgazem 10 x močnejši. Analne kroglice iz spletne trgovine MEO ® so primerne tako za začetnike kot tudi za strokovnjake. Zaradi visoke prožnosti, gladke površine in praktične povratne zanke analne kroglice zagotavljajo vznemirljiv in strasten seks.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 28 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 28 predmetov

Z analnimi kroglicami je orgazem 10 x močnejši. Analne kroglice iz spletne trgovine MEO so primerne kot analne kroglice tako za začetnike kot za strokovnjake.

 

Kaj so analne kroglice?

 

Po analnih čepih, seks napravah, analnih dildih in analnih vibratorjih so to predvsem analne kroglice (znane tudi kot analne verižice, analne kroglice ali analne kroglice ), ki ljubiteljem analnega seksa nudijo veliko užitkov. Sestavljene so iz serije kroglic enakih ali različnih velikosti, ki so med seboj povezane z vrvico ali trdno pritrjene ena na drugo. Na koncu analnih kroglic je ročaj za pobiranje, ki preprečuje, da bi kroglice izginile v anusu. Analne kroglice so primerne za moške in ženske ter lahko zagotovijo neverjetno močne orgazme tako med samostojnim seksom kot med skupnim ljubljenjem. Našim strankam je še posebej všeč metoda izvleka analnih kroglic med vrhuncem, ki desetkrat poveča orgazmični občutek.

 

Naše analne kroglice lahko nosite med celotnim ljubljenjem ali pa jih uporabite za pripravo na analni seks. Poznavalci radi vključijo analne kroglice tudi v seanso BDSM.

 

Katere vrste analnih kroglic so na voljo?

 

Analne kroglice sopri MEO na voljo v najrazličnejših oblikah, izdelane iz vseh vrst materialov in v številnih velikostih. Analne kroglice so pogosto narejene iz telesu prijaznega silikona, na voljo pa so tudi analne kroglice iz kovine, kot sta aluminij ali nerjavno jeklo, ter iz nerazbitnega stekla. Glede na svoje želje lahko izbirate med kroglicami različnih premerov in dolžino analne verižice. Analne kroglice so lahko enake velikosti ali pa se začnejo majhne in se proti hrbtu povečujejo. Razlike so tudi v obliki kroglic: od okroglih do ovalnih, omejitev ni. Za še posebej intenzivno stimulacijo imajo nekatere naše analne kroglice vgrajene vibracije ali elektrostimulacijo. Preden se odločite za določeno vrsto analnih kroglic , se morate vprašati tudi, ali naj bodo izdelane iz čvrstega ali prožnega materiala.

 

Kako uporabljam analne kroglice?

 

Alphamale Ko se odločite za naše čudovite analne kroglice, jih pred uporabo namažite z lubrikantom Aqua, da jih boste lažje vstavili. Prav tako je dobro, da se pred tem očistite z analnim tušem. Nato na prst nanesite lubrikant ali sprej Extremeo in nežno masirajte anus ali anus vašega partnerja, da sprostite mišice in jih pripravite na vstavitev analnih kroglic. Nato vstavite analne kroglice do želene globine. Če je vaš anus dovolj sproščen, lahko doživite prave valove vzburjenja, ko analno verižico premikate ali jo med seksom pustite popolnoma vstavljeno. Dodatna stimulacija v anusu vam zagotavlja dih jemajoč užitek in eksplozivne orgazme.

 

Ko se zadnji orgazmični pretresi umirijo, lahko analno verižico previdno odstranite in jo preprosto očistite z malo mila in vode ali čistilom za igrače.

 

Kateri analni lubrikant naj uporabim za analne kroglice?

 

Malo pršila EXTREMEO, ki sprošča anus, olajša vstavljanje! Alphamale Naše silikonske analne kroglice uporabljajte le z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali Aqua from MEO ®, da podaljšate njihovo življenjsko dobo! Kovinske ali steklene analne kroglice lahko uporabljate tudi z lubrikantom na silikonski osnovi.

 

Kako očistim analne kroglice?

 

VERYCLEANPo uporabi lahko naše analne kroglice zaradi njihove gladke površine očistite s toplo vodo in našim pršilom.

 

Analne kroglice, znane tudi kot ljubezenske kroglice ali analne kroglice, so priljubljena spolna igrača, ki je bila posebej razvita za analno stimulacijo. MEO ponuja široko paleto visokokakovostnih analnih kroglic, ki so zelo priljubljene med ljubitelji analnih igric.

Analne kroglice MEO so znane po svoji kakovosti, prožnosti in varni zasnovi, zato so najboljša izbira za ljubitelje analnih kroglic. S širokim izborom analnih kroglic v ponudbi MEO omogoča tako začetnikom kot izkušenim uporabnikom, da najdejo pravi izdelek za svoje individualne potrebe. Analne kroglice so na voljo v različnih velikostih, oblikah in materialih, kar pomeni, da je za vsakogar na voljo ustrezen model analnih kroglic.

MEO zelo skrbno zagotavlja, da so vse analne kroglice izdelane iz telesu prijaznih materialov, kar zagotavlja varno in prijetno izkušnjo. analne kroglice MEO so oblikovane tako, da omogočajo postopno povečevanje premera, zato je vstavljanje analnih kroglic sproščeno in nadzorovano. Nežno in postopno raztezanje, ki ga zagotavljajo analne kroglice, je pogosto opisano kot izjemno stimulativno in vzburjajoče.

Poleg stimulacije, ki jo zagotavlja velikost, analne kroglice MEO ponujajo tudi različne teksture, ki lahko okrepijo analno izkušnjo. Pri uporabi analnih kroglic je pomembno, da uporabite dovolj lubrikanta, saj je tako uporaba analnih kroglic udobnejša in varnejša. MEO ponuja tudi izbor posebnih lubrikantov za analne kroglice, ki so optimizirani za analno uporabo.

Ti lahko olajšajo vstavljanje analnih kroglic in povečajo občutke. Čiščenje analnih kroglic po uporabi je bistvenega pomena. MEO zato ponuja tudi čistilne spreje, ki so namenjeni higienski negi analnih kroglic.

Analne kroglice je treba po vsaki uporabi temeljito očistiti, da bi se izognili okužbam in ohranili dolgo življenjsko dobo analnih kroglic. Skratka, analne kroglice so fantastična spolna igrača za tiste, ki želijo razširiti svoje analno raziskovanje. Z analnimi kroglicami MEO ste lahko prepričani, da ste dobili kakovosten, prijeten in vznemirljiv izdelek.

Ne glede na to, ali ste sami ali s partnerjem, so analne kroglice prednost v seksualnem repertoarju in ponujajo edinstveno stimulacijo, ki je za številne uporabnike fascinantna. Analne kroglice MEO niso namenjene le individualni uporabi, temveč so odlične tudi za izboljšanje erotične igre s partnerjem. Izbira analnih kroglic sega od majhnih, nežnih krogličnih verižic za začetnike do velikih, bolj drznih različic za izkušene uporabnike, ki si želijo intenzivnejše izkušnje.

Analne kroglice je mogoče nositi med različnimi spolnimi aktivnostmi in povečati užitek med predigro, spolnim odnosom ali skupnim eksperimentiranjem. Poleg tega številni uporabniki analnih kroglic poročajo, da trenutek izvleka kroglic med vrhuncem stimulaciji doda dodatno, eksplozivno razsežnost.

V zvezi s tem so MEO-jeve analne kroglice opremljene z varnim obročem za izvlek ali ročajem, ki omogoča enostavno rokovanje in nadzor. Poleg funkcionalne zasnove MEO pripisuje velik pomen tudi estetiki svojih analnih kroglic.

Pogosto so na voljo v privlačnih barvah in vzorcih, kar povečuje vizualno privlačnost in lahko pripomore k intenzivnejši psihološki izkušnji. Pred uživanjem analnih kroglic se morate seznaniti z njihovo pravilno uporabo, saj analna penetracija zahteva posebno pozornost z vidika varnosti in udobja.

MEO si prizadeva zagotoviti informativno gradivo s pomembnimi nasveti o uporabi in negi analnih kroglic, da bi zagotovil zadovoljivo in nekomplicirano izkušnjo. Ocene strank o analnih kroglicah MEO govorijo zase, saj številni uporabniki delijo svoje pozitivne izkušnje in priporočajo visokokakovostne analne kroglice drugim.

Da bi še povečali znanje in zadovoljstvo, podjetje MEO na svoji spletni strani spodbuja uporabnike, da pustijo povratne informacije in ocene o analnih kroglicah. Stranke, ki kupijo analne kroglice pri podjetju MEO, nimajo koristi le od kakovostnega izdelka, ampak tudi od odlične storitve za stranke in podpore. MEO ponuja diskretno pakiranje in pošiljanje, zato je zasebnost pri naročanju analnih kroglic vedno zagotovljena.

Ne glede na to, kje na svetu je naročilo oddano, MEO zagotavlja zanesljivo in hitro dostavo analnih kroglic, tako da lahko stranke čim prej uživajo v svoji novi igrači. Analne kroglice MEO niso namenjene le osebni uporabi, ampak so odlične tudi za izboljšanje erotične igre s partnerjem. Izbira analnih kroglic sega od majhnih, nežnih krogličnih verižic za začetnike do velikih, bolj drznih različic za izkušene uporabnike, ki si želijo intenzivnejše izkušnje.

Analne kroglice je mogoče nositi med različnimi spolnimi aktivnostmi in povečati užitek med predigro, spolnim odnosom ali skupnim eksperimentiranjem. Poleg tega številni uporabniki analnih kroglic poročajo, da trenutek izvleka kroglic ob vrhuncu stimulaciji doda dodatno, eksplozivno razsežnost.

V ta namen so MEO-jeve analne kroglice opremljene z varnim obročem za izvlek ali ročajem, ki omogoča enostavno rokovanje in nadzor. Poleg funkcionalne zasnove MEO pripisuje velik pomen tudi estetiki svojih analnih kroglic.

Pogosto so na voljo v privlačnih barvah in vzorcih, kar povečuje vizualno privlačnost in lahko pripomore k intenzivnejši psihološki izkušnji. Pred uživanjem analnih kroglic se morate seznaniti z njihovo pravilno uporabo, saj analna penetracija zahteva posebno pozornost z vidika varnosti in udobja.

MEO si prizadeva zagotoviti informativno gradivo s pomembnimi nasveti o uporabi in negi analnih kroglic, da bi zagotovil zadovoljivo in nekomplicirano izkušnjo. Ocene strank o analnih kroglicah MEO govorijo zase, saj številni uporabniki delijo svoje pozitivne izkušnje in priporočajo visokokakovostne analne kroglice drugim.

Da bi še povečali znanje in zadovoljstvo, MEO spodbuja uporabnike, da na njegovem spletnem mestu pustijo povratne informacije in ocene o analnih kroglicah. Stranke, ki kupijo analne kroglice pri MEO, nimajo koristi le od kakovostnega izdelka, ampak tudi od odlične storitve za stranke in podpore. MEO ponuja diskretno pakiranje in pošiljanje, zato je zasebnost pri naročanju analnih kroglic vedno zagotovljena.

Ne glede na to, kje na svetu je naročilo oddano, MEO zagotavlja zanesljivo in hitro dostavo analnih kroglic, tako da lahko stranke čim prej uživajo v svoji novi igrači. MEO ponuja analne kroglice različnih oblik, velikosti in z dodatnimi funkcijami, kot sta napihovanje in vibriranje, zaradi česar so vsestranska in priljubljena igrača za analno stimulacijo za moške in ženske. Klasične analne kroglice so pogosto sestavljene iz več kroglic, povezanih z gibljivim trakom ali vrvico. Povečujejo se po velikosti in zagotavljajo postopno povečevanje stimulacije med vstavljanjem in umikom. Silikonske analne kroglice so zelo priljubljene zaradi svoje mehkobe, prožnosti in enostavnega čiščenja. Te analne kroglice so lahko ravne ali valovite. Trdne analne kroglice so običajno izdelane iz stekla ali kovine in zaradi svoje trdote zagotavljajo intenzivnejšo stimulacijo. Občutljive so tudi na temperaturo in jih je mogoče segreti ali ohladiti za igranje v odvisnosti od temperature.

Obstajajo majhne analne kroglice, ki so idealne za začetnike ali za tiste, ki imajo raje nežno stimulacijo; pogosto so debele za prst ali le nekoliko večje. Srednje analne kroglice so primerne za tiste, ki poznajo analno stimulacijo in si želijo močnejše stimulacije. Velike analne kroglice so namenjene izkušenim uporabnikom, ki si želijo intenzivnejšega raztezanja in stimulacije. Napihljive analne kroglice ponujajo možnost prilagajanja in prilagajanja velikosti po vstavitvi. Ko so napihnjene, izvajajo močan pritisk in lahko povečajo občutek polnosti. Vibracijske analne kroglice vsebujejo enega ali več vibracijskih motorjev, ki zagotavljajo dodatno stimulacijo.

Vibracije so od nežnih do intenzivnih in lahko naredijo analno igro še bolj vznemirljivo. Analne kroglice so še posebej priljubljene pri moških, saj lahko pritiskajo na prostato, kar lahko povzroči močne spolne občutke in orgazme. Prostato, ki jo pogosto imenujemo "točka P", je občutljivo področje, ki se odziva na pritisk in stimulacijo. Tudi ženske imajo lahko koristi od analnih kroglic, saj se pri analni stimulaciji pogosto posredno pritiska na zadnjo steno nožnice, kar lahko ustvari dodatne občutke.

Poleg tega sta analno in vaginalno živčno omrežje blizu drug drugemu, kar lahko okrepi stimulacijo, ki jo zagotavljajo analne kroglice. Analne kroglice so zaradi svoje vsestranskosti in možnosti spreminjanja intenzivnosti in velikosti odlične za analno raziskovanje in užitek.

Vendar je pomembno, da pri uporabi analnih kroglic vedno uporabite dovolj lubrikanta na vodni osnovi, saj analno tkivo ni samomasažno, zato si je priporočljivo vzeti čas za nežno in brez naglice uporabo igrače. MEO je po vsem svetu znano kot priznano podjetje, ki ga odlikuje široka paleta visokokakovostnih analnih kroglic. Kupci cenijo MEO zaradi obsežne ponudbe analnih kroglic, ki so na voljo v različnih velikostih, oblikah in s posebnimi lastnostmi, kot so napihljive ali vibracijske analne kroglice.

Ponudba analnih kroglic MEO je posebej prilagojena posameznikovim željam in potrebam, tako da lahko vsakdo, ki ga zanima analna stimulacija, najde nekaj zase. Poleg tega je podjetje MEO znano po odličnih storitvah za stranke, saj zagotavlja strokovne nasvete o analnih kroglicah in zagotavlja, da lahko stranke izberejo prave analne kroglice za svoje potrebe.

Cenjena je tudi MEO-jeva inovativnost, ki se kaže v nenehnem iskanju novih in izboljšanih analnih kroglic, zaradi katerih je intimna izkušnja še bolj zadovoljujoča. MEO daje velik poudarek diskretnosti pri spletnem nakupovanju, zlasti pri občutljivih izdelkih, kot so analne kroglice. Zagotavljajo, da so vsa naročila analnih kroglic poslana v nevtralni embalaži, da bi zaščitili zasebnost svojih strank po vsem svetu.

Te diskretne pošiljke analnih kroglic strankam omogočajo, da svoje izdelke prejmejo varno in brez pozornosti zunanjih oseb. S tako široko izbiro, odličnimi storitvami za stranke, stalnimi inovacijami in strogo diskretnostjo se je MEO uveljavil kot vodilni dobavitelj analnih kroglic.

Stranke po vsem svetu zaupajo podjetju MEO, da jim zagotavlja najkakovostnejše analne kroglice za izboljšanje in obogatitev njihovega analnega raziskovanja. Zadovoljstvo strank je pri podjetju MEO najpomembnejše, nenehno navdušenje nad analnimi kroglicami pa je podprto s strastno zavezanostjo podjetja h kakovosti in raznolikosti.

Široka paleta analnih kroglic omogoča strankam MEO odkrivanje novih dimenzij analnega užitka, bodisi z nežnimi analnimi kroglicami za začetnike, ki želijo prvič izkusiti analno stimulacijo, bodisi z bolj izpopolnjenimi različicami, kot so vibracijske analne kroglice in napihljive analne kroglice za večjo intenzivnost in užitek po meri. V spletni trgovini MEO je izbira ustreznih analnih kroglic preprosta in uporabniku prijazna. S podrobnimi opisi izdelkov, slikami in pregledi so na voljo vse informacije, ki jih potrebujete za premišljeno odločitev o nakupu.

Ne glede na to, ali gre za majhne analne kroglice za diskretno stimulacijo ali večje analne kroglice za izrazit občutek polnosti - MEO vedno ponuja pravo rešitev. MEO-jev inovativni duh se ne kaže le v raznolikosti ponudbe analnih kroglic, temveč tudi v nenehnem nadaljnjem razvoju izdelkov, ki so opremljeni z najnovejšimi tehnološkimi dosežki.

Med analnimi kroglicami so na primer tudi takšne, ki jih je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom ali aplikacijo, kar omogoča sodobno in dinamično erotično izkušnjo. Diskretnost pri dostavi analnih kroglic je še en bistven del storitev MEO. Z zaupno obravnavo vsakega naročila in zagotavljanjem diskretnega videza tako med odpošiljanjem kot dostavo MEO ustvarja zaupanja vredno nakupovalno okolje.

To strankam omogoča, da svoje analne kroglice prejmejo v udobju lastnega doma, ne da bi jim bilo treba skrbeti za radovedne oči. Ne glede na to, ali stranka prvič poskuša analne kroglice ali je izkušen uporabnik, MEO s svojo raznolikostjo izdelkov in storitvami, osredotočenimi na stranke, ponuja vrhunsko platformo za nakup analnih kroglic.

MEO kot svetovni dobavitelj visokokakovostnih analnih kroglic slovi po svoji zavezanosti strankam, ki iščejo diskretno, strokovno in zadovoljivo izkušnjo pri iskanju popolne igrače za analni seks. Najnovejši razvoj na področju analnih kroglic je usmerjen v vedno večje zahteve in želje uporabnikov.

Tukaj je nekaj najnovejših trendov in inovacij na področju analnih kroglic: 1. Materiali: Analne kroglice so vse pogosteje izdelane iz visokokakovostnih, telesu prijaznih materialov, kot je medicinski silikon. Ta material je hipoalergeni, neporozen in enostaven za čiščenje, zato je idealen za varno analno uporabo.

Poleg tega se razvijajo materiali, ki se prilagajajo telesni temperaturi ali zagotavljajo poseben občutek za različne občutke. 2. Oblikovanje: Za sodobne analne kroglice je značilno ergonomsko oblikovanje, ki upošteva anatomske značilnosti ter udobno in prijetno uporabo.

Fleksibilne povezave med kroglicami in graduirane velikosti olajšajo rokovanje in vstavljanje. 3. Funkcionalnost: Poleg tradicionalnih modelov obstajajo tudi analne kroglice z dodatnimi funkcijami, kot so notranji vibracijski motorji.

Ti ponujajo širok izbor načinov in jakosti vibracij, kar uporabnikom omogoča nadzor nad intenzivnostjo stimulacije. 4. Daljinski upravljalnik in integracija z aplikacijami: Nekatere analne kroglice imajo brezžični daljinski upravljalnik ali pa jih je mogoče upravljati celo z aplikacijami za pametne telefone.Ta tehnologija partnerjema omogoča, da prevzameta nadzor in skupaj eksperimentirata v interaktivnih igrah. 5. Napihljivi modeli: Napihljive analne kroglice so še posebej inovativne, saj uporabnikom omogočajo, da po vstavitvi spremenijo velikost kroglic in izkusijo različne stopnje zapolnitve in raztezanja. 6) Vgrajene varnostne funkcije:

Novi modeli analnih kroglic poudarjajo varnostne funkcije, kot sta ročaj ali obroček za izvlečenje, ki omogoča enostavno odstranitev in zagotavlja, da kroglice ne morejo ostati v telesu. 7. Analne kroglice, občutljive na temperaturo:

Nekatere analne kroglice je mogoče segreti v topli vodi ali ohladiti v hladilniku, kar zagotavlja dodatna čutna doživetja. 8. Hibridni izdelki:

Nekatere analne kroglice so na voljo kot del večnamenskih igrač, ki lahko hkrati stimulirajo tudi druga erogena območja, na primer klitoris ali točko G pri ženskah ali prostato pri moških. 9. Naravno oblikovane in teksturirane analne kroglice:

Zaradi teh novosti so analne kroglice vznemirljiva izbira za ljudi, ki želijo razširiti svoje spolne užitke in eksperimentirati z različnimi vrstami analne stimulacije.

Proizvajalci so vse bolj pozorni na potrebe in varnostne vidike ter razvijajo nove možnosti igrač, ki zagotavljajo čim bolj enostavno uporabo, zanesljivost in užitek. Če iščete nasvet o analnih kroglicah, vam MEO ponuja široko paleto podpore.

Ne glede na to, ali ste začetnik, ki želi izvedeti več o osnovah analne stimulacije, ali izkušen uporabnik, ki išče specifične izdelke, vam je MEO pripravljen pomagati pri vseh vprašanjih. Pri MEO boste našli celovito storitev za stranke, ki vam bo pomagala izbrati prave analne kroglice. Strokovni svetovalci so vam na voljo za informacije o različnih velikostih, materialih in funkcijah analnih kroglic.

Prejmete lahko informacije o varni uporabi, negi in čiščenju analnih kroglic, svetovali pa vam bodo tudi o najboljših metodah uporabe in nasvetih za uporabo. Zavezanost podjetja MEO k zadovoljstvu strank se kaže v zagotavljanju najnovejših informacij o najnovejših izdelkih in trendih.

Z izbrano ponudbo analnih kroglic, od preprostih, klasičnih modelov do inovativnih modelov z dodatnimi funkcijami, kot so vibracije ali daljinsko upravljanje, boste zlahka našli izdelek, ki ustreza vašim potrebam. Poleg tega podjetje MEO ponuja diskretnost pri nakupu in pošiljanju.

Vaše naročilo analnih kroglic bo obravnavano zaupno in dostavljeno v nevtralni embalaži za zaščito vaše zasebnosti. Na kratko: MEO je pravi naslov za celovito, kompetentno in diskretno svetovanje o analnih kroglicah.