Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analne kroglice

Glasilo

Analne kroglice 

Z analnimi kroglicami je orgazem 10 x močnejši. Analne kroglice iz spletne trgovine MEO ® so primerne tako za začetnike kot tudi za strokovnjake. Zaradi visoke prožnosti, gladke površine in praktične povratne zanke analne kroglice zagotavljajo vznemirljiv in strasten seks.

12
na stran
Prikaži 25 - 29 od 29 predmetov
Prikaži 25 - 29 od 29 predmetov

Zanalnimi kroglicami je orgazem 10 x močnejši. Analne kroglice iz spletne trgovine MEO ® so primerne tako za začetnike kot tudi za strokovnjake. Zaradi visoke prožnosti, gladke površine in praktične povratne zanke analne kroglice zagotavljajo vznemirljiv in strasten seks.

 

Kaj so analne kroglice?

 

Po analnih čepih, seks napravah, analnih dildih in analnih vibratorjih so to analne kroglice (imenovane tudi analne verižice, analne kroglice ali analne kroglice ), ki ljubiteljem analnega seksa nudijo veliko užitkov. Sestavljene so iz niza kroglic enakih ali različnih velikosti, ki so med seboj povezane z vrvico ali trdno povezane. Na koncu analnih kroglic je ročaj za pobiranje, ki preprečuje, da bi analne kroglice izginile v anusu. Analne kroglice so primerne tako za moške kot za ženske in lahko zagotovijo neverjetno močne orgazme tako med solo seksom kot med skupnim ljubljenjem. Metoda izvleka analnih kroglic med vrhuncem je med našimi strankami še posebej priljubljena in tako desetkrat poveča občutek orgazma.

 

Naše analne kroglice lahko nosite ves čas ljubljenja ali pa jih uporabite za pripravo pred analnim seksom. Poznavalci radi vključijo analne kroglice tudi med seanso BDSM.

 

Katere vrste analnih kroglic obstajajo?

 

Pri MEO so analne kroglice na voljo v najrazličnejših oblikah, izdelane iz vseh vrst materialov in v številnih velikostih. Analne kroglice so pogosto izdelane iz telesu prijaznega silikona, na voljo pa so tudi analne kroglice iz kovine, kot sta aluminij ali nerjavno jeklo, ter iz stekla, odpornega proti razbitju. Glede na svoje želje lahko izbirate med kroglicami različnih premerov in dolžino analne verižice. Analne kroglice so lahko enake velikosti ali pa se začnejo majhne in se proti hrbtu povečujejo. Razlike so tudi v obliki kroglic: od okroglih do ovalnih, omejitev ni. Za še bolj intenzivno stimulacijo imajo nekatere naše seks igračke z analnimi kroglicami vgrajeno vibracijo ali električno stimulacijo. Preden se odločite za določeno vrsto analnih kroglic, se morate vprašati tudi, ali naj bodo izdelane iz čvrstega ali prožnega materiala.

 

Kako uporabljam analne kroglice?

 

Če ste izbrali naše čudovite analne kroglice, jih pred uporabo namažite z lubrikantom Alphamale Aqua, da jih boste lažje vstavili. Prav tako je dobro, da se pred tem očistite z analnim tušem. Nato na prst nanesite nekaj lubrikanta ali pršila Extremeo in nežno masirajte svoj ali partnerjev anus, da sprostite mišice in ga pripravite na analne kroglice. Nato vstavite analne kroglice do želene globine. Ko je vaš anus dovolj sproščen, lahko doživite prave valove vzburjenja, ko analno verižico premaknete ali jo med seksom pustite popolnoma vstavljeno. Dodatna stimulacija v anusu zagotavlja dih jemajoč užitek in eksplozivne orgazme.

 

Ko popusti še zadnje tresenje orgazma, lahko analno verižico previdno odstranite in jo očistite z milom in vodo ali čistilom za igrače.

 

Kateri analni lubrikant naj uporabim za analne kroglice?

 

Malo pršila EXTREMEO, ki sprošča anus, bo olajšalo vstavljanje! Prosimo, da naše silikonske analne kroglice uporabljate le z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali Alphamale Aqua by MEO ®, da podaljšate njihovo življenjsko dobo! Kovinske ali steklene analne kroglice lahko uporabljate tudi z lubrikanti na silikonski osnovi.

 

Kako očistim analne kroglice?

 

Po uporabi lahko naše analne kroglice zaradi njihove gladke površine očistite s toplo vodo in našim razpršilom VERYCLEAN.