Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Električna stimulacija

Glasilo

Električna stimulacija 

Elektroseks od mehkega do trdega: Med elektroseksom se s stimulacijskim tokom ali elektrostimulacijo intenzivno stimulirajo vse možne cone telesa. Vznemirljiv občutek, ki ga boste želeli doživeti znova in znova.

Podkategorije

 • Ta čarobna palica za spolno elektrostimulacijo, imenovana Violet Wand, iz svetlečega steklenega nastavka na kožo prejemnika pošilja na tisoče drobnih bliskov. Odvisno od tega, kako močna je nastavitev Violet Wand in kateri nastavek je uporabljen, je vsak posamezen blisk občuten kot nežno mravljinčenje ali kot hud vbod. Tako dobite stimulacijo od nežne do boleče v kombinaciji z impresivnimi in morda celo strašljivimi vizualnimi učinki.

 • Izkusite intenzivno elektrostimulacijo z izdelki iz E-Stim Systemsstrokovnjakov na področju elektrosexa. Odkrijte visokokakovostne naprave za e-stimulacijo za vse ravni izkušenj, skupaj s strokovnim svetovanjem in varno dostavo.

 • Izdelki, ki se osredotočajo na oblikovanje, tehnologijo in uporabniško izkušnjo, so ElectraStim ponujajo edinstveno kombinacijo užitka in zmogljivosti, ki je všeč tako začetnikom kot izkušenim uporabnikom. Ponudba izdelkov sega od začetnih kompletov do kompleksnih naprav, vsi pa so skrbno zasnovani tako, da zagotavljajo varno, prijetno in učinkovito izkušnjo.

 • Mystim - E-Stim - kazen ali nagrada. Odločite se sami: Do orgazma vas pripeljemo z riževim tokom in e-stimom. Potopite se v fascinanten svet elektrosexa.

 • Naše naprave za stimulacijo sproščajo občutke, ki so popolnoma novi, pohotni in nepopisni. Elektrosexa res ni mogoče primerjati z nobeno drugo obliko erotične igre. Občutki, ki se lahko pojavijo zaradi električne stimulacije, so preprosto čudoviti.

 • Dobrodošli v trgovini MEO, vaših strokovnjakih za analno elektrostimulacijo! V kategoriji "analna elektrostimulacija" vam ponujamo širok izbor izdelkov, ki vam bodo pomagali uresničiti vaše fantazije ter doživeti edinstvena in vznemirljiva doživetja. Skupaj se potopimo v fascinanten svet analne elektrostimulacije in odkrijmo številne možnosti.

 • Vse za elektrostimulacijo penisa in semenčic - od nežnih do trdih. Z našim stimulacijskim obročkom za penis, električnim obročkom za moda ali E-Stim Humbler do orgazma.

 • Električna stimulacija bradavičk je zanimiva in vsestranska oblika erotične stimulacije, ki z usmerjenimi električnimi impulzi ustvarja edinstvene občutke užitka. Pri tej metodi se uporabljajo posebne naprave in elektrode za stimulacijo občutljivih živčnih končičev bradavic, kar povzroči intenzivne in vznemirljive občutke.

 • V svetu elektrostimulacije BDSM se napredna tehnologija sreča z intimnim eksperimentiranjem. Gre za erotično pustolovščino, v kateri se z električno stimulacijo sprožijo različni občutki. To so lahko prijetno mravljinčenje, pulzirajoče vibracije ali intenzivni dražljaji, ki zajemajo širok spekter spolnih občutkov. Elektrostimulacija BDSM omogoča eksperimentiranje z jakostjo električnih tokov in s tem prilagajanje intenzivnosti in globine občutkov.

 • Dobrodošli v svetu erotične elektrostimulacije - v trgovini MEO boste našli vse, kar si vaše srce želi. V kategoriji "Pribor za erotično elektrostimulacijo" smo zbrali različne nepogrešljive pripomočke, da boste lahko svoje električarske pustolovščine doživljali varno, udobno in z največjim užitkom.

 • Dobrodošli v fascinantnem svetu vaginalne elektrostimulacije, vznemirljivem področju spolne stimulacije, ki vam omogoča popolnoma nove in edinstvene občutke. Če iščete intenziven in raznolik način zadovoljevanja, je lahko vaginalna elektrostimulacija prava stvar za vas.

E-stim je elektrosex z zagotovljenim orgazmom

 

Torej vas zanima e-stim. Zelo dobro. Pri MEO ste prišli na pravo mesto.

 

E-stim pomeni električno stimulacijo in postaja vse bolj priljubljen tudi zunaj skupnosti BDSM.

 

V vašem intimnem predelu je veliko živcev - veliko več kot na drugih mestih, zato ste tam tako občutljivi - in s pravilno nastavljeno napravo za stimulacijski tok ter ustreznimi e-stim seks igračkami lahko vsakega od teh živcev v vašem telesu ali v telesu vašega partnerja stimulirate do popolne ekstaze.

 

To deluje enako dobro tako v dvoje kot v paru (ali trojici), za oba pa obstaja cela vrsta stilov igranja, ki včasih pomagajo do hitrega in silovitega orgazma, drugič pa lahko več ur uživate v nežnem mravljinčenju, ki se počasi širi po vsem telesu. Tako kot vam je všeč, tako kot si želite ali kot lahko zdržite.

 

Kaj je elektrosex, e-stimulacija za moške in e-stimulacija za ženske

 

Elektroseks ali erotična elektrostimulacija je vključevanje elektronskih impulzov v spolna dejanja. Imenuje se tudi erotična elektrostimulacija ali e-stimulacija. Naprave, ki so za to potrebne, se pogosto imenujejo igrače za e-stimulacijo, naprave za stimulacijski tok ali naprave za e-stimulacijo.

 

Izraz elektrosex označuje široko in vznemirljivo paleto, ki lahko sega od nežne predigre do intenzivne penetracije in dolgotrajnih orgazmov. MEO-jeve stranke z izkušnjami z elektrosexom poročajo o velikem užitku in neverjetnih občutkih ter minutah "orgazmičnega tresenja".

 

Ali je elektrosex nevaren?

 

MEO-jeve naprave za elektrosex izpolnjujejo visoke in varne standarde. Naše naprave za stimulacijski tok izvirajo iz področja naprav TENS, saj se že več desetletij uporabljajo v medicini, npr. za krepitev mišic in stimulacijo živcev. Elektroseks ali erotična elektrostimulacija zato ni nevarna, temveč se preprosto igra s stimulacijo živcev, saj ta tako ali tako poteka v vašem telesu. Pri elektroseksu so ti dražljaji le okrepljeni in se uporabljajo posebej za erotizirane dele telesa.

 

Za vse vrste igranja z elektrostimulacijo je običajno potrebna kombinacija naprave za stimulacijski tok in dodatnih elektro igrač, ki jih je mogoče priključiti na napravo. Izbira pri MEO je velika, še posebej priljubljena je električna stimulacija penisa, stimulacijski tok za prostato, pa tudi čepi za stimulacijski tok ali električni dilatator za sečnico. Med najbolj priljubljenimi električnimi igračami so tudi pripomočki Estim za bradavice, bradavičke ali estim zanke, ki jih je mogoče pritrditi na penis in moda. Estimove elektrode so priložene vsaki napravi za stimulacijski tok MEO, vedno znova pa jih lahko kupite tudi v spletni trgovini MEO.

 

 

Vibrator s stimulacijskim tokom - elektrosex vibrator

 

Vibrator Est iz podjetja MEO je enostaven za uporabo in ne potrebuje dodatne napeljave. Opremljen je z lastnim generatorjem impulzov in prevodnimi površinami, intenzivnost erotične elektrostimulacije pa lahko preprosto prilagodite z različnimi vnaprej programiranimi načini razvajanja. Zato je odličen način, da sebe ali druge spravite v elektroseksualni orgazem s pritiskom na gumb, bodisi nežno bodisi hitro in intenzivno.

 

Navodila za elektrosex

 

Priporočamo, da se najprej seznanite z napravo za elektrostimulacijo "zunaj telesa". Najbolje je, da najprej malo eksperimentirate z e-igralko v roki. E-igralko ali igračo, ki je priključena na napravo za e-stimulacijo, morate držati z obema rokama - tako da imata oba pola/prevodni površini stik s kožo.

 

Nato vklopite stimulativni tok/izključite napravo e-stimulacije. Ne skrbite, e-igralke in naprave e-stimulacije se običajno vedno samodejno zaženejo pri nizki jakosti. Smiselno je, da se seznanite z impulzi in dražljaji z rokami ter preizkusite različne intenzivnosti, preden napravo estim uporabite na erotičnih področjih, kot sta penis ali anus. Tekoči tok se enakomerno porazdeli po dlaneh in na splošno ob površinskem stiku s kožo. Če se obeh polov dotaknete le z dvema konicama prstov, se tekoči tok osredotoči na dve majhni območji (konici prstov) in nenadoma postane intenzivnejši. Zato se ne vznemirjajte in se, če je le mogoče, izogibajte majhnim stičnim površinam.

 

Gel za naprave za elektrosex in stimulacijski tok

 

Za elektroseks in erotično elektrostimulacijo vedno priporočamo uporabo lubrikantov na vodni osnovi, kot je naš lubrikant Aquameo, da bo tok potekal optimalno. Poznavalci za stimulacijski tok uporabljajo kontaktni gel MEO z optimalno oceno, imenovan "E-Shock". Ta gel na vodni osnovi ima posebne lastnosti, ki še dodatno izboljšajo prevodnost.