Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Maske in gagi

Glasilo

BDSM Maske in gagi 

Pri MEO boste našli BDSM maske iz usnja, lateksa, gume in spandeksa, pa tudi plinske maske in gage, ki jih še niste videli.

Podkategorije

  • Velik izbor usnjenih mask za naslednji zmenek za vezanje. Usnjene maske, tesne za kožo, z gagom ali brez njega.

  • Na voljo je veliko modelov. Naša neoprenska maska in neoprenska kapa sta dobra alternativa usnju ali lateksu.

  • Na voljo je veliko modelov. Naše očesne maske se dobro prilegajo, so 100-odstotno neprozorne in udobne.

  • Naše ustne šobe zapolnijo usta in ne dopuščajo govorjenja v hrbet. Po potrebi so naši ustni ščitniki celo zaklenljivi... V trgovini MEO za bondage lahko najdete lijakaste, kroglične, obročne in druge.

  • Spletna trgovina BDSM MEO je že od leta 1997 ena vodilnih trgovin na svetu za visokokakovostne naglavne pasove in kletke za glavo. Izdelujemo različne naglavne pasove in kletke za glavo iz jekla, usnja, gume ali neoprena, pa tudi edinstvene, druge pritrditve za glavo in vrat, ki jih ne boste našli nikjer drugje....

  • Lateks maske, tesne in z zadrgo, z odprtino za usta ali brez nje ter druge oblike.

  • Če boste nosili visoko izolativno spandex masko BDSM, boste dotik občutili veliko bolj intenzivno, saj "izklop" oči senzibilizira vse druge čute!

  • V MEO-jevi trgovini BDSM so na voljo različne vojaške plinske maske, industrijske plinske maske in plinske maske BDSM ter številni dodatki, kot so filtri za plinske maske, cevi za plinske maske in dihalne vreče, ki jih je mogoče priključiti na naše plinske maske.

  • Žogice se pogosto uporabljajo v scenarijih dominacije in podrejenosti in se lahko zdijo nekoliko strašljive, če jih še nikoli niste uporabljali. Vendar ne skrbite! Žogice so odličen način za krepitev samozavesti, izkazovanje ranljivosti in uživanje v varni podrejenosti v seansi BDSM.

  • Naši ustni razpršilci in gagi so vznemirljiv pripomoček za BDSM in bondage ter omogočajo široko odprta usta.

BDSM maske in gagi so spolne igračke, ki se pogosto uporabljajo pri BDSM (bondage, dominacija, podrejanje, sadizem in mazohizem). Narejene so lahko iz različnih materialov in služijo različnim namenom. Tukaj je nekaj najpogostejših vrst:

Usnjene maske BDSM: Te maske so pogosto zelo robustne in vzdržljive. Pokrivajo lahko celoten obraz ali le določene dele, kot so oči ali usta. Usnjene maske pogosto zagotavljajo določeno anonimnost in lahko pomagajo ustvariti občutek nadvlade in podrejenosti. V trgovini MEO's BDSM je na voljo široka paleta usnjenih mask različnih stilov za začetnike in profesionalce.

Maske BDSM iz spandeksa: Te maske so zelo raztegljive in se prilagodijo obliki glave. Pogosto so zelo udobne za nošenje in lahko pokrivajo celoten obraz ali pa imajo odprtine za oči in usta. Nekatere spandex maske so namenjene omejevanju čutil, na primer maske, ki zakrivajo oči in ušesa. Spletna trgovina MEO's BDSM ponuja obsežno ponudbo BDSM spandex mask različnih oblik za začetnike in profesionalce.

Maske BDSM iz lateksa in neoprenske maske: Maske iz lateksa in BDSM iz neoprena so podobno kot maske iz spandeksa zelo raztegljive in se prilagajajo obliki glave. Pogosto so svetlečega videza, ki je zelo priljubljen v sceni BDSM. Lateks maske so lahko oblikovane tudi tako, da omejujejo čute. V MEO-jevi spletni trgovini boste našli široko paleto BDSM-mask iz lateksa različnih oblik za začetnike in profesionalce.


Plinske maske BDSM: Te maske imajo pogosto močnejši učinek in lahko dajejo občutek omejevanja ali nadzora. Lahko jih kombinirate z drugimi pripomočki BDSM. Spletna trgovina BDSM MEO ponuja široko paleto plinskih mask iz različnih držav in pripadajočih dodatkov različnih oblik za začetnike in napredne.

Preveze za BDSMin gagi za BD SM: Preveze za oči se uporabljajo za zakrivanje pogleda in s tem za krepitev drugih čutil. Gagi BDSM se nosijo v ustih in lahko omejijo sposobnost govora. Obstaja veliko različnih vrst gagov, npr.ustni razpršilci,kroglični gagi, gagi za grizenje, gagi z obročki itd. V spletni trgovini MEO's BDSM Online Shop so v veliki izbiri na voljo gagi in bondage preveze za oči različnih oblik za začetnike in strokovnjake.

Prednosti nošenja mask in gagov pri BDSM so lahko številne. Pomagajo lahko ustvariti občutek nadvlade in podrejenosti, spodbujajo čute, zagotavljajo anonimnost ali pa jih preprosto uporabite kot del videza ali obleke. Kot pri vseh spolnih igračah BDSM je pomembno, da jih uporabljamo na varen in sporazumen način.