Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Nakit BDSM

Glasilo

Nakit BDSM 

Naj gre za ogrlice, zapestnice, prstane ali prstan O. Imamo prepričljiv izbor nakita BDSM z jasno simboliko.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 28 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 28 predmetov

Nakit BDSM je vrsta nakita, ki se nosi v skupnosti BDSM kot simbol interesov ali sodelovanja v tem življenjskem slogu. Vključuje zapestnice, ogrlice, prstane, uhane in druge vrste nakita.

Nakit BDSM pogosto vsebuje simbole ali motive, povezane z BDSM in fetišistično kulturo, kot so ovratnice, manšete, ključavnice, ključi, verižice in drugi predmeti, ki se uporabljajo pri dejavnostih BDSM. Nekateri pogosti simboli so simbol neskončnosti, ki pomeni večno ljubezen, predanost ali večno vez med gospodarjem in sužnjem; ključ, ki pomeni lastništvo ali moč; ključavnica, ki pomeni lastništvo ali nadzor; ključavnica in ovratnica, ki pomenita podrejenost in posedovanje; ter srce, ki pomeni ljubezen in predanost.

Nakit BDSM lahko nosijo vsi člani skupnosti BDSM, ne glede na njihovo vlogo ali spol. Nekateri pripadniki skupnosti BDSM nosijo nakit BDSM kot simbol svoje predanosti temu področju, medtem ko ga drugi nosijo kot simbol statusa svojega razmerja. Nekateri ljudje v skupnosti BDSM nosijo nakit BDSM tudi kot obliko samoizražanja ali kot sporočilo drugim, da jih zanimajo dejavnosti BDSM.

Obstajajo različne vrste nakita BDSM za različne vloge in dejavnosti BDSM. Na primer, ovratnico lahko nosi suženj ali sužnja kot simbol podrejenosti in poslušnosti dominantnemu partnerju, gospodar ali gospodarica lahko nosi ovratnico, da pokaže, da ima nadzor nad sužnjem ali sužnjo, zapestnico ali prstan pa lahko nosi dominantna oseba ali gospodar, da pokaže svojo moč in nadzor nad podrejenim partnerjem.

Nakit BDSM je lahko izdelan iz različnih materialov, vključno z usnjem, kovino in celo steklom. Nekatere vrste nakita BDSM so izdelane tudi iz plemenitih kovin in okrašene z dragimi kamni, zato so razkošne in visokokakovostne.

Pomembno je vedeti, da morajo biti dejavnosti BDSM sporazumne in varne ter da morajo vse strani jasno določiti svoje meje. Prav tako je pomembno vedeti, da je treba nakit BDSM nositi v skladu z dogovorom med strankama in ga v skupnosti BDSM spoštovati.