Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Gag za usta

Glasilo

BDSM gag - polna usta

Ta BDSM gag je izjemen pripomoček na področju opreme za bondage, ki je na voljo v trgovini MEO BDSM. Ta posebni usnjeni gag BDSM je bil izdelan z največjo skrbnostjo in natančnostjo, da bi zagotovil največjo učinkovitost in udobje med uporabo.

Več informacij

5253/T01

na voljo

    Več informacij

    Ta BDSM gag je izjemen pripomoček na področju opreme za bondage, ki je na voljo v trgovini MEO BDSM. Ta posebni usnjeni gag BDSM je bil izdelan z največjo skrbnostjo in natančnostjo, da bi zagotovil največjo učinkovitost in udobje med uporabo. Gag BDSM je bil posebej zasnovan tako, da popolnoma zapolni in zatesni usta, zato je eden najučinkovitejših gagov BDSM v naši ponudbi.

    Zakaj so naši ščitniki BDSM tako priljubljeni:

    • Visokokakovosten material: usnje je robustno, trpežno in nudi razkošen občutek.
    • Učinkovit učinek: gag popolnoma zapolni usta, kar okrepi izkušnjo vezanja.
    • Prilagojeno prileganje: Nastavljivi trakovi zagotavljajo varno in udobno prileganje za vse velikosti glave.
    • Vzdržljivost: zaradi trdne zaponke je idealen za intenzivne in dolge seanse BDSM.
    • Najljubši izdelek kupcev: Ta gag je najbolje prodajana stvar v trgovini MEO BDSM. Izkazal se je za izjemno priljubljenega in zanesljivega.


    Material in izdelava:

    Ta gag BDSM je v celoti izdelan iz visokokakovostnega usnja. Material zagotavlja čudovit občutek, poleg tega pa je dovolj trpežen, da prenese scenarije intenzivne uporabe. Tudi velik notranji gag je izdelan iz usnja, kar zagotavlja še posebej pristen in intenziven občutek.



    Uporaba usnja za zunanjo in notranjo stran gaga poudarja visoko kakovost izdelka.Zasnova in funkcionalnost: Gag BDSM se zapenja s trakom za glavo z robustnimi zaponkami na zadnjem delu glave. Ta zasnova ni le učinkovita, temveč omogoča tudi prilagajanje, da se prilega vsem velikostim glave. Gag BDSM se varno in trdno prilega, ne da bi zdrsnil. Zaponka prav tako zagotavlja, da gag ostane na mestu tudi med daljšimi seansami BDSM, kar obema partnerjema zagotavlja dodatno varnost in zaupanje.

    Učinkovitost in uporaba:

    Zaradi svoje zasnove je gag BDSM eden najučinkovitejših gagov za bondage v ponudbi trgovine MEO Shop. Gag popolnoma zapre usta, kar močno omejuje komunikacijo in hrup. To poveča občutek nadzora in podrejenosti ter okrepi izkušnjo BDSM.

    Gag je kot nalašč za vse, ki si želijo visoke stopnje nadzora in krepitve medsebojnega zaupanja v dinamiki BDSM-a.Več podrobnosti:

    • Usnjen gag
    • Material: V celoti izdelan iz visokokakovostnega usnja na zunanji in notranji strani.
    • Primeren za vse velikosti glave: Nastavljiv trak za glavo z zaponko.
    • Dimenzije notranjega gaga: približno 3,6 cm x 3 cm x 5,5 cm.
    • Najbolje prodajana stvar v trgovini BDSM: Zaradi visoke učinkovitosti in kakovosti je ta gag BDSM še posebej priljubljen izdelek.
    • Nega usnja: Za ohranjanje kakovosti in dolge življenjske dobe gagov BDSM je ključna ustrezna nega. Usnjene izdelke je treba po vsaki uporabi očistiti z vlažno krpo in jih redno obdelovati z ustreznim sredstvom za nego usnja. S tem bo gag BDSM ostal prožen in ohranil brezhiben videz. Temu izdelku so priložena navodila za nego usnja.
    • Poleg tega izjemnega gaga BDSM trgovina MEO ponuja tudi pestro izbiro drugih visokokakovostnih gagov za različne želje in uporabo. Ponudba vključuje klasične žogice, dihalne žogice z zračnimi luknjami, posebej udobne silikonske žogice ter posebne žogice, obročne žogice in žogice za prijemalke. Vsak gag v ponudbi MEO je izdelan iz visokokakovostnih materialov in je na voljo v različnih oblikah, ki izpolnjujejo tako estetske kot funkcionalne zahteve. Ne glede na to, ali ste začetnik ali napredni uporabnik, trgovina MEO ima za vsakogar pravi model žgečk, da bo vaša izkušnja BDSM raznolika in intenzivna. Izkoristite raznolikost in kakovost zbirke gagov v trgovini MEO in poskrbite za želeno intenzivnost seanse BDSM.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ein empfehlenswerter Knebel

    Super Knebel. Echtes Leder, kein störender Eigengeruch, weiches angenehmes Material und tolle Verarbeitung. Ich habe den Knebel umgehend ausprobiert und war sehr zufrieden. Ich würde auch 10 Sterne vergeben, aber das geht ja leider nicht.

      Ocenjevanje 

      Très satisfait

      Etant peu expérimenté sur ce type de produit et ayant acheté du moins cher, j'ai décidé d'en prendre un plus cher et je suis ravi de celui ci qui est très solide et très bien fini

        Ocenjevanje 

        Simplement efficace

        Ma partenaire adore!
        Bref, il est bien.

          Ocenjevanje 

          Inutilisable

          Promesse non tenue !
          La tension est inégalement répartie : toute la tension est située sur la lèvre supérieure et aucune vers le menton. J'ai beau le serré au maximum, je peux toujours l'enlever en poussant le bâillon vers le bas avec ma langue.

            Ocenjevanje 

            If you like him quiet except for a few muffled moans and whimper

            Slip the pecker shaped gag into your boy’s mouth, strap the heavy latigo leather around his head and buckle him up. His dick will get hard when you ask, “Is that too tight?” Once he gives you the thumbs up, cinch it down tighter. His headspace will be set instantly. If you like him quiet except for a few muffled moans and whimpers, you need this gag.

            • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
            Ocenjevanje 

            Für widerspenstige Subs

            Angenehm zu tragen, auch bei engem Festschnallen, da durch die Länge des Kissens in den Mundwinkeln nichts durch einen scharfen Lederriemen einschneiden kann. Da der Durchmesser des Kissens nicht all zu groß ist, sollte man ihn sowieso fest anlegen, sonst erfüllt er den Zweck der Ruhigstellung nicht ausreichend.

            • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
            Ocenjevanje 

            Unserer Meinung nach empfehlenswert.

            Weiches "Lederkissen" innen, kein unangenehmer Geruch oder Geschmack. Hier kann sich der Sklave mal so richtig gehen lassen wenns mal heftiger wird, was das beissen betrifft und ist auch gleichzeitig ein guter Schalldämpfer. ;-)

            • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

            Napišite svoj pregled

            BDSM gag - polna usta

            BDSM gag - polna usta

            Ta BDSM gag je izjemen pripomoček na področju opreme za bondage, ki je na voljo v trgovini MEO BDSM. Ta posebni usnjeni gag BDSM je bil izdelan z največjo skrbnostjo in natančnostjo, da bi zagotovil največjo učinkovitost in udobje med uporabo.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: