Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Gag za usta

Glasilo

O Ring Gag

Vaše fantazije o BDSM in gagu so precej ultimativne? Pohotne! Tudi naše so in to vam dokazujemo z dvojnim O-obročkom "Deep Throat". Gag z O-obročem med vezanjem ohranja usta široko odprta, se odlično prilega, je zaklenljiv in ga je mogoče odstraniti le na Top. Tukaj izveste, kako uporabiti gag z O-obročem za bondage in kaj lahko z njim doživite!

Več informacij

2499/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Vaše fantazije o BDSM in gagu so precej ultimativne? Nadražene/Perfektne! Tudi naše so in to vam bomo dokazali z dvojnim O-obročkom za ustnice "Deep Throat". Gag z O-obročem med vezanjem ohranja usta široko odprta, se popolnoma prilega, je zaklenljiv in ga je mogoče odstraniti le na Top. Kako pravilno uporabljati O Ring Gag med bondažo in kaj lahko z njim doživite, boste izvedeli tukaj!

     

    Kako uporabljam O Ring Gag?

     

    Zaklepni gag z O-obročem zanesljivo zagotavlja, da mora Bottom imeti usta široko odprta. Zaradi dvojnih obročkov ga ni mogoče premikati z jezikom. Zaklepni trak ne zagotavlja le popolnega prileganja, temveč tudi to, da lahko gag z O-obročem odstrani le Top! Kaj se nato potisne skozi odprtino O Ring Gaga, je popolnoma odvisno od Top, saj Bottom zagotovo ne bo mogel izraziti nobenega ugovora. Kaj več bi lahko pričakovali od O Ring Gaga pri bondage seansi?!

     

    Kakšna je razlika med gagom O Ring in katerim koli drugim gagom?

     

    Na sceni bondage in sadomazohistike je gag fetišistični pripomoček, ki se potisne v partnerjeva usta in običajno zapre s trakom na zadnjem delu glave. Z uporabo gaga podrejeni partner ne more več govoriti ali ugovarjati kaznim svojega dominantnega partnerja za vezanje. Gag z O-obročem zanesljivo zagotavlja, da Bottom ubogljivo molči, hkrati pa je ves čas oralno dostopen. Zaradi mehkega usnjenega traku je O Ring Gag posebej udoben za nošenje in ne zareže v ustne kotičke. Trak za glavo je mogoče z zaponko optimalno prilagoditi obsegu glave in ga celo zakleniti. Odličen pripomoček BDSM, ki ga lahko Top med seanso bondage domiselno uporabi. Seveda lahko dvojni obroček O-obročka gaga uporabimo tudi kot zelo tesen obroček za penis. Vaša domišljija pri klofutanju ni omejena. Ta gag z O-obročem je priljubljen vrhunec v spletni trgovini MEO BDSM.

     

    Ali lahko z gagom z obročkom O izvajam oralni seks?

    Lahko! Odkrijte dobro varovano skrivnost številnih spodnjih ust in z njo užitek sesanja gospodarjevega kurca do točke "globokega grla" - tudi med vezanjem. Z EZ2SUCK deep throat Spray iz MEO® pogoltneš njegov penis globlje kot kdajkoli prej, saj čudovit sprej zavira gagov refleks.

     

    Kako lahko očistim gag z O-obročem?

     

    Dvojni obroček lahko ločite od usnjenega traku z nastavljivo velikostjo in ga po oralnem seksu preprosto očistite z našim razpršilom VERYCLEAN.

     

    Ali je O Ring Gag primeren za začetnike?

     

    V naši trgovini z izdelki za bondage imamo veliko gagov BDSM, tako gagov za začetnike kot tudi gagov za izkušene podrejene. V našem spletnem katalogu boste našli žogice in žogice iz usnja, žogice iz silikona, žogice iz gume, žogice iz lateksa in celo žogice iz jekla. Profesionalci bodo našli tudi naglavne pasove s ščegetavčki ali napihljive ščegetavčke. Vendar je napihljiv gag primeren le za izkušene uporabnike.

     

    Ali lahko gag O Ring kombiniram z drugimi vezalnimi sredstvi?

    Da, seveda lahko gag O Ring uporabljate v kombinaciji z drugimi vezalnimi sredstvi - če Top v tem uživa. Večina naših strank uporablja gag O Ring z našimi zaklepnimi usnjenimi ročnimi in gleženjskimi okovi. Gag O Ring, ki je podoben neprozorni maski, dodaja novo dimenzijo vaši seansi bondage in lahko deluje kot vznemirljiv dodatek.

    Kje lahko kupim O Ring Gag?

    Na spletni strani www.meo.de boste našli veliko izbiro gagov s kroglico. Pričakujete lahko širok izbor ustnih gagov, sredstev za vezanje in drugih pripomočkov za BDSM. Če še vedno niste prepričani o nakupu gaga, si najprej oglejte naše gage za začetnike. Izkušeni profesionalci BDSM bodo uživali v našem žrelu z naglavnim pasom ali žrelu s sponkami za bradavičke.

     

    Ali moram svojega podrejenega partnerja predhodno vprašati, ali mu lahko dam gag?

     

    To vsekakor priporočamo. Ker gag O Ring uporabniku onemogoča, da bi izrekel vašo vnaprej dogovorjeno "varno besedo" za prekinitev seanse bondage, sta osnova veliko zaupanje in medsebojno spoštovanje. Načeloma bi se morale vse prakse bondage izvajati izključno na podlagi vzajemnega soglasja. Da med igranjem vlog pri bondageu ne bi presegli partnerjevih meja, se s partnerjem predhodno pogovorite o tem, kaj je obema všeč in ali je uporaba žvižgača za oba možna.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Gag za BDSM z O-obročem
    • Zaklepni gag za začetnike in napredne igralce
    • Material: vegansko PU usnje, kovina
    • Notranji premer obročkov: 3 cm in 4 cm
    • Zunanji premer obročkov: 3,8 cm in 4,8 cm
    • Trak za glavo z nastavljivo zaponko
    • Odličen za globoko grlo in prisilno hranjenje
    • Barva: črna/rdeča/srebrna
    • Blagovna znamka MEO ® navdihuje skupnost BDSM. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec, se v obsežni ponudbi izdelkov MEO ® najde nekaj za vsakega ljubitelja bondage. Spekter sega od ščegetavčkov do visokokakovostnih vrvi za bondage, usnjenih manšet za bondage, močnih lopatic in sponk za bradavičke za intenzivne bolečinske dražljaje.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ottima fattura

    Ottima fattura. Mia moglie ha apprezzato! In precedenza avevamo acquistato un morso a pallina, ma questo è nettamente migliore

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Optimaler O-Ring-Knebel und der Speichel läuft

    Optimaler O-Ring-Knebel, der den Mund meines Sklaven optimal präsentiert. Ausspucken des Knebels wie beim einfachen O-Ring-Knebel ist bei diesem Knebel nicht möglich und nach etwa 5 Minuten läuft der Speichel. Das kann der Sklave auch nicht verhindern. Durch diesen O-Ring-Knebel ergeben sich tolle Möglichkeiten bei einer Session. Rist ist ausgeschlossen und der Zugang zum offenen Mund immer gewährleistet.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    O Ring Gag

    O Ring Gag

    Vaše fantazije o BDSM in gagu so precej ultimativne? Pohotne! Tudi naše so in to vam dokazujemo z dvojnim O-obročkom "Deep Throat". Gag z O-obročem med vezanjem ohranja usta široko odprta, se odlično prilega, je zaklenljiv in ga je mogoče odstraniti le na Top. Tukaj izveste, kako uporabiti gag z O-obročem za bondage in kaj lahko z njim doživite!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: