Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sesalec bradavic

Glasilo

Sesalec bradavic 

Naše sesalke za bradavice imajo zelo visoko sesalno moč in so zelo preproste za uporabo. Odlično za trde in velike bradavice.

12
na stran
Prikaži 13 - 13 od 13 predmetov
Prikaži 13 - 13 od 13 predmetov

Naše sesalke za bradavičke v vsakem primeru zagotavljajo posebno stimulacijo, ne glede na to, ali jih uporabljate sami ali v paru.

Kako seksi je uporaba sesalnikov za bradavičke?

Bradavice tako pri moških kot pri ženskah veljajo za erogene cone. To pomeni, da jih je zelo lahko vzburiti. Včasih je za to dovolj že majhen dotik. Sesanje bradavičk zagotavlja zelo močno in intenzivno stimulacijo. Ker pa partner ne more ves čas sesati bradavic, obstajajo tako imenovani sesalci bradavic. To so majhni sesalci, ki ustvarijo vakuum in tako stimulirajo bradavičke.

Kaj je črpalka za bradavičke ali sesalec bradavičk?

Črpalka za bradavičke je majhen pripomoček za stimulacijo bradavičk. Votlo telo ustvarja rahel podtlak, ki močno stimulira bradavičke in zagotavlja prijetno mravljinčenje - tako za ženske kot za moške!

Kako uporabljam sesalke za bradavičke?

Sesalke za bradavičke pravzaprav delujejo zelo preprosto. Odprtino samo namestite na bradavičke. S stiskanjem sesalcev za bradavice se ustvari negativni tlak - podobno kot pri črpalki. Močna stimulacija poveča prekrvavitev bradavic in jih naredi še posebej občutljive. Vsak dotik bradavic je tako veliko močnejši in intenzivnejši.

Ali so črpalke za bradavičke primerne tudi za moške?

Seveda so! Bradavice niso le zelo občutljivo in občutljivo območje pri ženskah, temveč spadajo med erogene cone tudi pri moških. Kljub temu na bradavičke med seksom pogosto pozabimo. Res škoda! Tako moškim kot ženskam se splača povečati užitek s sesalci za bradavičke.

Kakšni so različni sesalci za bradavičke?

Pri MEO lahko najdete različne modele sesalcev za bradavičke. Tako lahko izberete točno tisto sesalko za bradavice, ki vam in vašim potrebam najbolj ustreza. Večina naših sesalnikov za bradavice ima ročno črpalko, s katero lahko ustvarite podtlak. Obstajajo pa tudi modeli z navojnim navojem. Pri tej različici se sesalec namesti na bradavičke, vakuum pa ustvarja vijačni navoj... Pozor! Sesalni učinek je veliko močnejši! Za tiste, ki imajo radi malo več akcije in radi razvajajo svoje bradavičke z različnimi vzorci stimulacije, so v naši ponudbi tudi sesalniki z vibracijo.

Za koga so primerne črpalke za bradavice?

V spalnici lahko črpalke za bradavice uporabljate na različne načine. Ker lahko črpalke za bradavice v trenutku neizmerno povečajo vzburjenje, so še posebej priljubljene za predigro. Na svoj račun pa pridejo tudi ljubitelji BDSM: črpalka ali navoj lahko hitro povečata učinek sesanja, tako da se lahko občutek poveča do bolečine.

Ali res obstaja nekajtakega kot orgazem bradavičk?

Vedno znova slišite o orgazmih bradavičk. In res, obstajajo ženske in moški z izjemno občutljivim živčnim sistemom, ki orgazem doživijo le s stimulacijo bradavičk. Načeloma se ob stimulaciji bradavičk nagovarjajo točno tista področja v možganih, ki se odzivajo tudi na stimulacijo klitorisa. Vendar pa mora biti za orgazem bradavičk vse v redu - od vzdušja do pravih gibov rok. Sesalci bradavic so lahko seveda v veliko pomoč! Preprosto poskusite - morda bo delovalo. A tudi če ne bo, boste zagotovo uživali v intenzivnih občutkih!

Kakšne so nevarnosti pri uporabi sesalcev za bradavice?

Pri uporabi sesalcev za bradavice lahko pričakujete precej močan podtlak. To pa bo sčasoma neizogibno povzročilo, da se bodo bradavičke povečale. Pomembno je poudariti, da ta proces prizadetim ne povzroča nobenih bolečin. Vendar je treba opozoriti, da se mnogim ljudem tako povečane bradavice ne zdijo privlačne. Poleg tega redna uporaba sesalca za bradavice povzroči, da je bradavica bolj občutljiva, kar se lahko v vsakdanjem življenju dojema kot nadležno. Zato naj se ta spolna igrača uporablja le 10 minut in ne trajno.

Izbira pravega sesalcabradavic

Ti izdelki so pri MEO na voljo v paru ali v celotnem kompletu. V tem primeru dobite sesalnike za bradavice v različnih velikostih, ki so primerni za vsako velikost bradavic.