Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

Dildi 

Klasični dildi, majhni dildi, analni dildi, veliki dildi, XXL dildi, živalski dildi in še veliko več za brezkompromisne užitke.

12
na stran
Prikaži 133 - 144 od 173 predmetov
Prikaži 133 - 144 od 173 predmetov

Kaj točno je dildo?

 

Dildo je falusu podobna spolna igrača, ki jo lahko ženske in moški uporabljajo za penetracijo sebe ali partnerja. Ni pomembno, katerega spola ali spolne usmerjenosti ste. Dildo lahko uporablja vsakdo, ne glede na vaše spolne preference. Dildo je za vsakogar! Poleg tega lahko to spolno igračo uporabljate v najrazličnejših situacijah. Dildo je na primer idealen za predigro s partnerjem. Dildi so zelo priljubljeni tudi za masturbacijo! Zaradi različnih vrst in velikosti v naši ponudbi lahko hitro in enostavno najdete pravi dildo za vas!

 

Kako uporabljate dildo?

 

Vstavite dildo in ga premikajte naprej in nazaj. Hitrost uravnavate sami. Ne glede na velikost dilda in material priporočamo uporabo lubrikanta. Tako je penetracija bolj gladka, tveganje za draženje in okužbo pa manjše.

 

Kako deluje dildo?

 

Dildo je v celoti zasnovan glede na vašo hitrost. V nasprotju z vibratorjem ta spolna igrača ne deluje samodejno. Zato sami nadzorujete hitrost, s katero premikate dildo naprej in nazaj, da se stimulirate v svojem ritmu! Nekateri dildi imajo prisesek, tako da jih lahko enostavno uporabljate s pasom. Dildo na primer pritrdite na steno ali tla, ga vstavite in se stimulirajte do intenzivnih vrhuncev!

 

Kateri dildi so na voljo?

 

Najprej si oglejmo vibratorje iz različnih materialov. Dildi iz silikona so zelo mehki in še posebej primerni za začetnike. Dildi iz trših materialov, kot sta steklo ali nerjavno jeklo, so kot nalašč za izkušene uporabnike. Dildi iz stekla in kovine se lahko tudi enostavno segrevajo ali hladijo. Kako točno deluje? Dildo lahko za kratek čas pridržite pod toplo ali hladno vodo in material samodejno prevzame temperaturo. Tako lahko dildo segrejete za bolj realističen občutek, medtem ko hladna različica zagotavlja učinek mravljinčenja presenečenja na koži.

 

Poleg materiala se dildi razlikujejo tudi po vrsti stimulacije. Dildi za točko G imajo običajno nekoliko bolj ukrivljeno gred, da lahko bolje dosežejo točko užitka. Enako velja za dilde za prostato in analne dilde. Pri nakupu analnih dildov se prepričajte, da imajo širšo osnovo ali ročaj, da ne morejo prodreti pregloboko v anus. Druga kategorija so mini dildi, ki so zaradi svoje kompaktne velikosti kot nalašč za potovanja ali začetnike.

 

  1. Zelo posebna kategorija so tako imenovani partnerski dildi, strapon dildi ali dvojni dildi. Dvojni dildi so namenjeni predvsem parom, ki si želijo vaginalne in analne penetracije hkrati. Dildi so daljši kot običajno in imajo dva vstavljiva konca, tako da lahko oba partnerja hkrati uporabljata dildo. Po drugi strani pa je strap-on dildo običajno pritrjen na trak, ki je nameščen okoli bokov. Tako lahko pari drug drugega zadovoljujejo analno in vaginalno. To velja tako za homoseksualne kot heteroseksualne pare.
  2. Realistični dildo: Ta dildo ima obliko, barvo in videz pravega penisa. Pogosto ima celo žile in mošnjo! Kot pove že ime, je pri penetraciji občutek kot pri pravem moškem.
  3. Veliki dildo: Ste ljubitelj prevelikih dimenzij? Potem je velik dildo prava stvar za vas!
    Majhen dildo: Za številne moške in ženske je majhen dildo prava stvar za stimulacijo občutljivih predelov. Ta dildo je tako kompakten, da ga lahko vzamete s seboj kamor koli.
  4. Posebej vsestranski je dildo s trakom. Ni pomembno, ali ste heteroseksualni par ali gejevski, lezbični ali biseksualni par, saj je pegging namenjen vsem.
  5. Votel strap-on: Votel strap-on je še posebej primeren za moške. Moški lahko svoj penis vstavi v votli dildo in tako prodre v žensko. Na primer, če ima težave z erekcijo ali si želi večji penis za nočni izhod.
  6. Strap-on brez naramnic je strap-on, pri katerem lahko ženska vstavi en konec dilda. Drugi konec se uporablja za penetracijo moškega ali ženske.
  7. Strap-on s priseskom: Strap-on s priseskom je odličen za enostavno pritrditev dilda na pas za nošenje brez obroča. Zaradi priseska ostane na mestu brez težav.
  8. Dvojni strap-on: Z dvojnim strap-onom lahko partnerja z enim dildom penetrirate vaginalno in analno. Na voljo so strap-oni z dvema ali tremi dildi.
  9. Strap-on pas: Strap-on pas je primeren tako za moške kot za ženske. Na pas lahko pritrdite strap-on dildo ali drug nastavek po lastni izbiri in tako prodrete v partnerico.
  10. Dildo XXL: Dildo XXL je primeren za vse, ki si želijo več. Več dolžine, več volumna in več stimulacije. Dildi XXL so pogosto zelo, zelo veliki. Obstajajo tudi posebni veliki dildi, ki se lahko uporabljajo za fisting tako imenovani fisting dildi. Ti so daljši od povprečnih in imajo obliko pesti ali roke.
  11. Analni dildo: Kot pove že ime, se ta dildo uporablja za stimulacijo erogenih con v anusu in okoli njega. Primeren je tako za moške kot za ženske!
  12. Ejakulacijski dildi: Želite izkusiti realistično ejakulacijo? Potem je ta dildo prava izbira za vas! Iz spolovila se izliva umetna sperma realističnega videza.
  13. Dvojni dildo: Ta dildo pomeni dvojni užitek; sam ali s partnerjem. Dvojni dildi so na voljo v različnih oblikah in velikostih.
  14. Dildo za prostato je spolna igrača, ki masira moško prostato. Prostata je točka blizu mehurja in je velika kot oreh. Točka G je dostopna skozi anus in je globoka približno 5 do 6 centimetrov. Z vibratorjem za prostato lahko zlahka dosežete točko P, tako imenovano "točko užitka". Vsi dildi v tej kategoriji imajo ukrivljenost in ukrivljeno konico, da optimalno zadenejo to občutljivo točko. S stimulacijo prostate lahko dosežete še intenzivnejše orgazme.
  15. Dildo s priseskom lahko prepoznate po prisesku ali prisesku, ki je pritrjen na dno dilda. Zahvaljujoč prisesku se ta dildo zlahka pritrdi na katero koli ravno in gladko površino. Takšen dildo je mogoče kombinirati tudi s pasom za pripenjanje. S pritrditvijo osnove dilda na nastavek ustvarite svoj lastni strap-on dildo, s katerim lahko prodrete v partnerja. Dildi s priseski so na voljo v različnih velikostih in so primerni za vaginalni in analni seks.
  16. Napihljivi dildo je dildo, ki ga lahko sami napihnete do želene velikosti s pomočjo praktične ročne črpalke. Dolžina in širina tega dilda se bosta povečali. Napihljiv dildo je primeren za tiste, ki imajo že malo več izkušenj s to vrsto spolne igrače. Napihljivi dildi vam bodo omogočili zelo intenziven občutek. Napihljive vibratorje lahko uporabljate tako analno kot vaginalno.

 

V naši spletni trgovini za dilde boste našli veliko koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi za vaš prvi dildo.

 

Kaj je treba upoštevati pri uporabi dilda?

 

Dildo iz silikona lahko uporabljate le z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo, saj lahko lubrikanti na osnovi silikona poškodujejo material. Dildi iz drugih materialov se lahko uporabljajo tudi z lubrikanti na osnovi silikona. Dilde je treba pred in po uporabi skrbno sprati z malo vode in mila. Za razkuževanje lahko uporabite tudi naše razpršilo VERYCLEAN.

 

Pri uporabi lubrikantov ali olj ali čiščenju z milom bodite pri steklenih dildih nekoliko bolj previdni, saj vam lahko steklene spolne igrače zlahka zdrsnejo iz rok. Stekleni dildi so običajno izdelani iz netresljivega stekla, zato pri običajnem ravnanju ni nevarnosti, da bi se razbili ali razbili. Vendar to ne velja za padce z velike višine ali na trde površine, če stekleni dildo pade na tla.

 

Spolne igrače za ženske, moške in pare poiščite na spletu pri MEO. MEO zagotavlja diskretno dostavo vašega naročila. To pomeni, da ime podjetja ne bo vidno na embalaži. Diskretnost nam resnično pomeni vse.

 

Nakup dildotov na spletu: vedno varno in diskretno!

 

Svoje nove dilde lahko kupite z varnimi načini plačila, kot so Paypal, MasterCard, Amex ali Visa. Pri nakupu pri MEO ste lahko prepričani, da bo vaše naročilo obdelano diskretno in anonimno. Hitro in enostavno kupite svoje dilde na spletu. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali, če boste potrebovali pomoč pri izbiri dilda.