Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Analni čepi 

Uživajte v analnih orgazmih, samostojno ali v paru z analnim čepom. Doživite veličastne občutke kot še nikoli prej z butt plug globoko v sebi.

12
na stran
Prikaži 25 - 36 od 261 predmetov
Prikaži 25 - 36 od 261 predmetov

Kaj je pravzaprav butt plug ali analni čep?

 

Kaj je analni čep? Analni čep (tudi: analni čep, butt plug ali analni čep) je vrsta dilda, ki je namenjen analni uporabi. Z drugimi besedami, analni dildo. V ta namen je butt plug na enem koncu zaobljen in koničasto oblikovan za lažje vstavljanje. Poleg tega je drugi konec dovolj debel, da analni čep ostane na mestu in prepreči, da bi ga slučajno vstavili do konca. V naši spletni trgovini so analni čepi na voljo v neštetih oblikah, barvah in materialih! Analni čep z vibracijo ali butt plug brez vibracije se uporablja za čisto stimulacijo ali za pripravo na analni spolni odnos. Analni čep z vibratorjem se pogosto uporablja samostojno med solo seksom. Posebej priljubljeni so analni čepi iz elastičnih materialov, kot sta žele ali silikon. Analni čepi so na voljo v različnih velikostih. Začnite z manjšo velikostjo in jo sčasoma povečajte, odvisno od tega, kako vam je všeč. Tukaj lahko neposredno butt plug naročite neposredno. Spletna stran butt plug je primerna tako za ženske kot za homoseksualne in heteroseksualne moške, z drugimi besedami, za vse, ki so radovedni.

 

Prtljažniki spadajo med Top 10 spolnih igračk v erotičnem poslovanju po pošti

 

butt plug so še posebej dobri za pripravo na neboleč analni spolni odnos. Vstavimo jih z malo lubrikanta ali maziva, nato pa jih pustimo na mestu, da se sprostijo in raztegnejo rektalne mišice. Občutek, da ste tako popolnoma napolnjeni s butt plug, je všeč vsakemu moškemu in vsaki ženski.

 

Kako pravilno uporabljati butt plug?

 

butt plug ne le nežno raztegne zadnjično odprtino, temveč tudi stimulira njene občutljive živčne končiče. Za neboleče vstavljanje analnega čepka morate čepek in anus najprej navlažiti z lubrikantom, kot je Aquameo. Naš sprej za sprostitev rektuma Extremeo podpira brezbolečinsko vstavljanje. Kako boste vstavili analno spolno igračo, je seveda odvisno od vas. Vendar obstajajo trije položaji, ki vam lahko olajšajo vstavljanje analnega čepka. Bodisi se nagnite naprej na vse štiri, da vam lahko partner vstavi butt plug v usta. Pod zadnjico položite blazino ali ljubezensko blazino ASS UP , lezite na hrbet in raztegnite noge ali pa se sklonite nad čep in ga pustite, da zdrsne noter. Hitro boste opazili, kateri od treh položajev je za vas najboljši za vstavljanje analnega čepka.

 

Kako deluje seks z analnim čepom?

 

Za mnoge ženske in moške je še posebej vznemirljivo, če se popolnoma "napolnijo" z analnim čepom. Vstavite ga lahko nekaj časa pred seksom in tako zagotovite izjemno stimulacijo med predigro. Brez težav lahko nosite butt plug (odvisno od tega, ali gre za majhen butt plug, velik butt plug ali zelo velik butt plug) od 30 minut do več ur.

 

butt plug da bi se raztegnili - mejne izkušnje z butt plug

 

Čep je čudovita spolna igrača, ki je odlična tudi za analno raztezanje. Vsaka ženska in vsak moški bi morala resnično preizkusiti raztezalni čep na butt plug. Zagotavljamo raztezne analne čepke v številnih oblikah, velikostih in materialih. Odločite se lahko celo za butt plug z odprtino za globoke vpoglede. Preprosto preizkusite naše obročke za raztezanje anusa ali naš uspešen analni raztezalni čep Ass Grommet.

 

butt plug Trgovina - nakup analnih čepov na spletu

 

Naročite na spletni strani butt plug. V naši seks trgovini boste našli veliko izbiro. Večino naših ritnih in analnih čepov dostavimo v 1 do 2 dneh, diskretno in varno zapakirane.

 

Analni čep: Kako deluje seks z analnim čepom

 

Za okrepitev orgazma prek spletne strani butt plug je analna seks igrača na voljo tudi z vgrajeno vibracijo .

 

butt plug za začetnike ...

 

Analni čep za začetnike? Nič ni lažjega! Imamo veliko izbiro od modela zelo majhnega butt plug za prvič do kompletabutt plug , s katerim se lahko usposobiš za analni seks, ali velikih analnih čepkov.

 

ali pa bi raje imeli res velik butt plug ali analni čep ...

 

Zares velik butt plug je izziv. Toda pri MEO boste res našli vse, kar vam bo pomagalo uresničiti te sanje.

 

butt plug za moške ...

 

Predvsem moški doživljajo analni spolni odnos kot posebno intenziven zaradi usmerjene stimulacije prostate. V ta namen MEO ponuja tudi različne spolne igrače za stimulacijo prostate. Tudi analni čepi so lahko oblikovani tako, da posebne oblike delujejo neposredno na prostato in vodijo do tako imenovanih "brezkontaktnih orgazmov". Sicer pa so analni čepki priljubljeni tudi za čisto analno stimulacijo (tudi za daljši čas). Med ljubljenjem lahko stimulirajo tudi moško točko P in tako poskrbijo za zelo, zelo trdo in dolgotrajno erekcijo!

 

In še to: Zapiralni butt plug s ključavnico

 

Zaklepni analni čep s ključavnico ali celo butt plug z elektronsko časovno ključavnico MEOBOND vam omogoča, da uresničite svoje fantazije o analni čistosti. Če želite preizkusiti zaklepni analni čep za bondage ali BDSM, bo naš ANAL MASTER popolna izbira za vas.

 

Nasveti in triki o analnih igračah

 

Pomemben nasvet, da bodo analne igračke, čepki in analni seks pozitivna izkušnja, so čas, sprostitev in naš briljantnianalni dekongestant v spreju EXTREMEO!

 

Seks s čepki ali dobre alternative analnim čepkom za moške

 

Preizkusite dvojni dildo za posebej intenzivno penetracijo ali tako imenovani čep za prostato (tudi analni čep za moške) ali naše visokokakovostne različice čepov za zadnjico: Kovinski analni čep ali analni čep iz nerjavečega jekla. Če niste prepričani, ali potrebujete velik ali majhen analni seks čep, vam priporočamo naš komplet analnih čepov po nizki vstopni ceni v naši trgovini z analnimi čepi . Seveda je lahko odlična alternativa tudi napihljiv analni čep na butt plug. Sami se lahko odločite, katera velikost je idealna za vas. Sami se lahko odločite, katera velikost je popolna za vas.