Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Fleshjack

Glasilo

Fleshjack 

Fleshlight in Fleshjack sta očitno najbolj priljubljeni spolni igrački na svetu. Moški obožujejo te masturbatorje, ker so na voljo v številnih različnih oblikah, ker so neverjetno resnični, ker so razmeroma poceni in ker jih je povsem enostavno uporabljati. In kar je najpomembneje, zagotavljajo neverjetno intenzivne orgazme.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 14 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 14 predmetov

Vse, kar morate vedeti o masturbatorju Fleshjack in Fleshlight!

 

Fleshlight in Fleshjack sta očitno najbolj priljubljeni spolni igrački na svetu. Moški obožujejo te masturbatorje, ker so na voljo v številnih različnih stilih, ker so neverjetno resnični, ker so razmeroma poceni in ker jih je povsem enostavno uporabljati. In kar je najpomembneje, zagotavljajo neverjetno intenzivne orgazme.

 

V tem vodniku po Fleshlightih vam želimo razložiti, kaj so masturbatorji Fleshlight ali Fleshjack in kako delujejo!

 

1.) Kaj je Fleshlight ali Fleshjack?

 

Gre za priljubljeno spolno igračo, ki je bila izumljena konec 90. let prejšnjega stoletja v ZDA. Zagotovo gre za najbolje prodajan moški masturbator na svetu. Ker je masturbator podoben svetilki, ga je enostavno uporabljati povsem diskretno.

 

Moški enako obožujejo Fleshlight in Fleshjack, saj sta videti odlično in pri seksu vzbujata resnično vroče občutke. Notranja tekstura je na otip resnično podobna pravi koži. Ker se Fleshlight ali Fleshjack zlahka skrijeta in sta robustna, lahko te masturbatorje dobro uporabljate tudi na potovanjih ali na poti v avtomobilu.

 

Večina spolnih igračk je še vedno narejena za ženske. Spolne igrače za moške so v večini evropskih seks trgovin že od nekdaj precej zapostavljene. Zaradi inovativnega duha proizvajalcev odličnih izdelkov Fleshjack in Fleshlight so ti masturbatorji tako dobri in izjemno inovativni.

 

Od premiere prve serije izdelkov so se masturbatorji Fleshlight in Fleshjack nenehno razvijali, tako da je danes na voljo široka paleta različnih modelov, barv, različnih vložkov, dodatkov in odprtin (usta, anus in vagina), da bi lahko zadovoljili nenehno spreminjajoče se potrebe in želje naših strank po vsem svetu.

 

2.) Katere so dejanske sestavine naprave Fleshlight ali Fleshjack?

 

Ohišje:

 

Ohišje masturbatorja je izdelano iz trpežne trde plastike (polietilena), ki je odporna na udarce. Trenutno se proizvaja v številnih barvah, kot so črna, bela, svetlo modra in siva. Občasno so na voljo posebne kolekcije fleshjackov v drugih barvah.

 

V ohišju je vložek v barvi kože. Zagotavlja, da mehki in elastični tulec ohrani svojo obliko, in zagotavlja potreben protitlak, ki je potreben v notranjosti. Le tako bo seks s fleshjackom dih jemajoča izkušnja.

Od tu

 

Ohišje naprave Fleshjack je spredaj in zadaj odprto. Odprtini imata navoj, na katerega lahko privijete tesnilni pokrovček. Ko je Fleshjack zaprt, je videti kot navadna svetilka. Tako nihče ne more uganiti, da gre za masturbator. Žlebasta struktura Fleshjack ali Fleshlight omogoča dober oprijem, kar zagotavlja udobno in enostavno rokovanje.

 

Sprednji pokrov = pokrovček

 

Pokrovček se privije na sprednjo stran naprave Fleshlight in ščiti vložek pred umazanijo in prahom. Pred uporabo ga odstranite.

 

Zadnji pokrov = pokrov ventila

 

Ta uravnava podtlak v notranjem kanalu naprave Fleshlight. Ko je ta pokrov zaprt, je vakuum največji. Bolj ko odprete pokrov ventila, manjši je občutek sesanja.

 

Vložek ali rokav Fleshlight

 

Vložek je srce našega masturbatorja. Izdelan je iz tako imenovane Super Skin™, zelo mehkega materiala, ki je izjemno podoben pravi koži. Nahaja se v notranjosti ohišja. Odprtina je lahko v obliki vagine, ust ali anusa in predstavlja vhod v strukturiran notranji kanal. Večina odprtin je vzetih iz izvirne zasedbe znanih porno igralcev, zato so videti neverjetno realistično. Fleshjacki v naši spletni trgovini imajo veliko različnih struktur kanalov, ki so popolnoma različni in zagotavljajo široko paleto stimulacij.

 

3.) Kaj je posebnega pri materialu, iz katerega je izdelan rokav Fleshlight?

 

Vložek je izdelan iz materiala Super Skin™. To je elastomer z zelo posebnimi lastnostmi. Mehka plastika ima visoko elastičnost. Lahko se močno deformira in v kombinaciji z našim lubrikantom Aquameo posreduje občutek pravega analnega seksa. Material se popolnoma prilagodi penisu in absorbira telesno toploto.

 

Navodila: Kako uporabljati Fleshlight ali Fleshjack?

 

V tem poglavju pojasnjujemo, kako pripraviti, uporabljati in očistiti masturbator.

 

1. Odstranite plastično palico

 

Ko boste Fleshlight / Fleshjack uporabili prvič, boste v tulcu opazili plastično palčko. Ta palica ščiti notranjost masturbatorja med izdelavo in shranjevanjem. Pred uporabo masturbatorja je treba plastično palico izvleči.

 

2. Očistite in ogrejte napravo Fleshlight

 

Pred prvo uporabo masturbatorja Fleshlight / Fleshjack ga morate ogreti na telesno temperaturo. Fleshlight je še posebej zabaven za solo seks, če temperaturo vložka prilagodite svoji telesni temperaturi. Vložka Fleshlight / Fleshjack nikoli ne segrevajte v mikrovalovni pečici ali v vreli vodi. Obstaja nevarnost, da masturbator poškodujete. Poleg tople vodne kopeli lahko uporabite tudi naš tako imenovani "grelnik rokavov".

 

3. Fleshlight vedno uporabljajte z lubrikantom

 

Ko je vaša naprava Fleshlight ali Fleshjack dosegla pravo temperaturo, lahko začnete! Za kar najboljše izkoristke naprave Fleshlight morate vedno uporabljati lubrikant. Uporabite lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo proizvajalca MEO®. Številni vložki Fleshlight so izdelani iz sintetičnega materiala, ki je na otip podoben pravi koži. Drugi lubrikanti bi ta material poškodovali.

 

Na notranji kanal masturbatorja postavite stekleničko z lubrikantom Aquameo in v kanal vlijte veliko lubrikanta. Potisnite penis v kanal in ga navlažite z gelom tako, da počasi prodirate in obračate Fleshlight / Fleshjack na stran.

 

4. Prilagajanje sesalnega učinka

 

Fleshlight je pripravljen, ko je napolnjen z lubrikantom. Včasih boste ugotovili, da je notranji pritisk premočan ali prešibek. Pri številnih napravah Fleshlight / Fleshjack lahko moč sesanja prilagodite tako, da zavrtite pokrovček ventila. Z vrtenjem pokrovčka ventila bolj ali povsem navzdol povečate notranji tlak v igrači. Tlak lahko zmanjšate tako, da sprostite pokrovček ventila. Zelo nizek tlak se ustvari, ko popolnoma odstranite pokrovček ventila. Eksperimentirajte s tem, kar vam je najbolj všeč. Od vaših osebnih preferenc je odvisno, kakšen tlak želite imeti v notranjosti.

 

5. Uporaba naprave Fleshlight ali Fleshjack

 

Način uporabe naprave Fleshlight ali Fleshjack je odvisen od vas. V osnovi pa obstajata dve možnosti. Po eni strani lahko napravo Fleshlight uporabljate ročno z roko. Po drugi strani pa lahko Fleshlight uporabljate tudi, ne da bi se z rokami dotaknili igrače. Ročna možnost deluje na podoben način kot klasična masturbacija: medtem ko Fleshjack / Fleshlight premikaš z eno ali dvema rokama, se lahko stimuliraš sam. Masturbator lahko tudi vpnete med dva predmeta. Trdni vzglavniki na vzmetnici lahko zagotovijo oporo. Zofe pogosto ponujajo možnost pritrditve Fleshlight ali Fleshjack. Kot dodatki za Fleshlight so na voljo držalo s priseskom za ploščice ali steklo (Fleshlight Shower Mount), držalo za iPad (Launchpad) in še veliko več.

 

Odkrijte najbolj prodajane izdelke Fleshjack na MEO:

 

Masturbatorji Fleshjack prepričajo s svojo izvirno anatomijo in omogočajo intenzivno stimulacijo. Vrezan ali rebrast analni kanal in patentiran material Super Skin ustvarjata neverjeten občutek, ki bo navdušil vsakega moškega. Če želite kupiti masturbator ali dildo Fleshjack, ste prišli na pravo mesto. Pri nas najdete vse nove modele masturbatorjev Fleshjack z različnimi teksturami ter številne dilde iz serije Fleshjack.našli boste Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Brent Corrigan, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Milan Christopher Dildo, Fleshjack Boys Manuel Ferrara Dildo, Fleshjack Boys Mick Blue Dildo, Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo in seveda priljubljeni FleshSack!