Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Igrače TENGA

Glasilo

Igrače TENGA 

Najnovejši masturbatorji Tenga obljubljajo dih jemajoče orgazme in poskrbijo, da moška srca bijejo hitreje! Ne glede na to, ali ste sami ali s partnerjem, igrače Tenga obogatijo vaše spolno življenje.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 19 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 19 predmetov

Masturbator Tenga vam zagotavlja izjemen orgazem in nadomešča "staro dobro ročno delo" pri masturbiranju.

 

Znamenita jajca Tenga ali kaj je bilo prej: kokoš ali jajce?

 

Večno vprašanje. Toda eno vemo zagotovo: ko gre za jajca za masturbiranje, je bila Tenga prva. Če ste tukaj, v MEO trgovini Tenga, ste verjetno že slišali zanje, če pa še ne, berite naprej in povedali vam bomo vse o jajcih Tenga in vseh drugih odličnih izdelkih tega japonskega podjetja.

 

Tenga proizvaja široko paleto spolnih igračk, predvsem masturbatorjev, ki jih lahko najdete v spletni trgovini za odrasle MEO. Podjetje Tenga je leta 2005 ustanovil Japonec Koichi Matsumoto. Matsumoto je nadarjen in ustvarjalen podjetnik, ki je v otroštvu cele dneve slikal, risal in razstavljal predmete okoli sebe. "Moje ocene iz umetnosti in obrti so bile vedno najboljše," je povedal v intervjuju. Potem ko je deček opravil vajeništvo v tehnični šoli, je začel uglaševati superavtomobile in razstavljati starodobne avtomobile. Plačilo je bilo tako slabo, da je moral nekaj časa celo spati v avtu ali na tleh pri prijatelju. Ko je mladi Koichi končal vajeništvo za avtomehanika, je začel uglaševati avtomobile in razstavljati klasične avtomobile. Vendar je bilo plačilo tako strašno slabo, da je moral nekaj časa spati v svojem avtomobilu ali na tleh pri prijatelju. Nato je zamenjal službo in se zaposlil kot prodajalec rabljenih avtomobilov. Kmalu je postal najboljši prodajalec v prodajalni. "Plača, provizije, bonusi in vsi drugi posebni dodatki kot najboljšega prodajalca so bili odlični in moje življenje se je končno začelo stabilizirati. Toda še vedno se nisem mogel znebiti tistega čudnega občutka v sebi. Bilo je zabavno prodajati avtomobile, vendar sem se še vedno počutil ustvarjalnega." Težava je bila le v tem, da ni vedel, kako biti ustvarjalen.

 

Matsumoto je bil trdno odločen, da bo ustanovil svoje podjetje, zato je analiziral japonski trg in njegove potrebe. V prostem času si je ogledoval najrazličnejše izdelke in nenadoma ugotovil, da ga že obstoječe spolne igrače nekoliko vznemirjajo. "To je bilo zato, ker mi izdelki niso dajali nobene varnosti ali zaupanja," poroča. Nekaj pa mu je bilo jasno: moški se zadovoljujejo sami in zatiranje lastnega spolnega nagona je vsekakor nezdravo. Zakaj se zaradi izdelkov, ki naj bi zadovoljili to potrebo, počutimo negotove? En sam pogled je bil dovolj, da je spoznal, da bi bilo mogoče uvesti številne izboljšave. Imel je edinstveno, veliko priložnost, da razvije nekaj resnično revolucionarnega.

 

Po razvoju neštetih prototipov, ko se je že spopadal z gospodarskimi težavami, pa se mu je končno ponudila priložnost. Predstavil je različne masturbatorje Tenga Original Cup, Vacuum Cup, Soft Tube Cup, Rolling Head Cup, Double Hole Cup in seveda Air Cushion Cup. Že v prvem letu je prodal več kot milijon masturbatorjev. Da, prav ste prebrali - več kot MILIJON masturbatorjev Tenga v enem letu! To je bil podjetniški dosežek v tem tržnem segmentu, kakršnega še ni bilo.

 

S prodajnim uspehom so se pojavili mednarodno zanimanje in ponudbe. Številna podjetja iz številnih držav so se obrnila na podjetje Tenga, da bi tržila te nove masturbatorje. V naslednjih letih je podjetje Tenga, ki je takrat proizvajalo verjetno najboljše masturbatorje za moške, predstavilo več kot 20 novih izdelkov in nešteto proizvodnih linij ter se uvrstilo v sam vrh sveta moških užitkov. Njegovo večno načelo: oblika sledi fantaziji!

 

Tenga, zagotovo vodilni svetovni proizvajalec masturbatorjev za moške!

 

Danes je podjetje Tenga vodilno na svetu pri razvoju masturbatorjev za moške, in čeprav so vsi njegovi izdelki zelo uspešni, je podjetje Tenga doseglo mednarodno slavo po zaslugi znamenitih jajc Tenga. In to z dobrim razlogom. Igrača s presenečenjem v notranjosti. Različne barve, teksture, oblike in stopnje trdote, zato lahko izbirate po svojem okusu. Pohotno jajce s presenečenjem za odrasle. Mešanica funkcionalnosti, izvirnosti in oblikovanja je prepričljiva!

 

Če si pobliže ogledate blagovno znamko Tenga, boste odkrili, da je Tenga veliko več kot le podjetje za izdelavo erotičnih igrač. Tenga pomeni življenjski slog in sodoben način odnosa do sebe in drugih

 

Najboljši masturbator za moške ali izdelki Tenga za moške užitke:

 

Pri MEO vam razlagamo čudovito paleto užitkov, ki nam jih ponuja Tenga s svojimi različnimi linijami izdelkov, popolnoma prilagojenimi potrebam in okusom vsakega moškega pri masturbaciji.

 

Kaj lahko pričakujete od serije Tenga Cup?

 

Preprostost, o kateri smo govorili, je bila prisotna že od začetka Tengine zamisli in še vedno jo lahko vidimo v prvih izdelkih, ki jih je Tenga predstavila - petih originalnih skodelicah Tenga Cup. To so igrače za enkratno uporabo, ki ponujajo različne funkcionalnosti in so idealne za začetnike. Originalna vakuumska skodelica, znana tudi kot "globoko grlo", je klasični masturbator podjetja Tenga. Vendar ne smete misliti, da je zastarel.

 

Opremljen je z zelo posebnim mehanizmom, katerega struktura je sestavljena iz neskončnega števila bradavic in valov. Kot vse originalne skodelice, razen skodelice z dvojno luknjo, ki se lahko uporablja celo na obeh straneh, ima vakuumska skodelica Tenga posebno blazinico iz poliuretana, ki zadrži lubrikant in ga razprši takoj po vstavitvi penisa. To pomeni, da niti uporaba kondoma niti poskus ejakulacije zunaj izdelka ne bi podaljšala njegove življenjske dobe, saj se lubrikant že porazdeli znotraj Tauga Sextoy, kar vodi v propadanje materiala. Zato ne komplicirajte - odprite pokrov, vstavite penis in.... uživajte do orgazma.

 

Z mehkim lončkom za cevke lahko pritisk individualno prilagodite takoj, ko začnete masturbirati. Njegovo telo v obliki steklenice vam omogoča stiskanje, sproščanje, masažo ali božanje penisa. Iščete 360-stopinjske občutke? Tukaj ga boste dobili. Skodelica z vrtljivo glavo! Ta skodelica Tenga se od ostalih razlikuje po svojem prožnem telesu, ki vam omogoča izvajanje vseh mogočih gibov. Premikanje, naprej, nazaj, z leve na desno in obratno ... Sliši se dobro, kajne?

 

Kot smo že omenili, je skodelica z dvojno luknjo edina od petih originalnih skodelic za tangice, ki se lahko uporablja celo na obeh straneh. Zakaj? Ker je bila zasnovana z dvema popolnoma ločenima odprtinama, ki omogočata dva različna občutka. Bi raje imeli nekaj nežnega ali nekaj bolj čvrstega? Premaknite zapestje in izberite sami. Nenazadnje Tenga predstavlja Air Cushion Cup - prvi masturbator na svetu z obliko zračne blazine in 24 zračnimi komorami.

 

Na tem mestu ne smemo pozabiti omeniti, da Tenga ponuja tudi linijo Ultra Size originalnih skodelic Tenga, saj je podjetje resnično mislilo na vse moške. Enaka spolna igrača, vendar večja in z močnejšim učinkom sesanja za največji užitek.

 

Japonsko podjetje se zavzema za spolno zdravje in pravico vsakega moškega, da živi, kot si želi, torej brez sramu in prisile. Zato podjetje Tenga že več let vsako leto ob prireditvi LGTBI Pride predstavi poseben pokal Tenga Cup. Tenga si iz leta v leto prizadeva za izboljšanje masturbacije, vendar ne izključno zaradi lastnega dobička. Del prihodkov od prodaje teh pisanih izdelkov nameni organizacijam, ki se zavzemajo za spolne manjšine. Wow!

 

Slavno jajce Tenga, jajce Tenga! Na kaj morate biti pozorni pri nakupu jajca Tenga Egg? Pri MEO lahko dobite nasvete o nakupu, ugotovite, kakšne so razlike, in katera merila izbrati.

 

Vrnimo se k slavnim jajčkom za masturbacijo, jajčkom Tenga, in pojasnimo, zakaj so postala prava pridobitev za moške po vsem svetu. Obravnavali bomo tudi značilnosti različnih jajc Tenga, ki jih Tenga ponuja danes. Poleg posebnih izdaj in sodelovanj z drugimi blagovnimi znamkami lahko izbirate med različnimi vrstami jajc Tenga. Tenga vam ponuja dve različni seriji: "Regular" s standardno stimulacijo, modeli Wavy, Clicker, Spider, Twister, Stepper in Silky, ter serijo "Strong", modeli Thunder, Crater, Misty, Cloudy, Shiny in Surfer, šest jajc za najbolj eksperimentalne med vami.

 

To pomeni, da lahko s šestimi standardnimi jajci uživate v mehkejših občutkih, medtem ko je linija "Harder" namenjena tistim, ki imajo raje intenzivnejšo in močnejšo teksturo. Vsako jajce Tenga ima tudi drugačno barvo in obliko. Želite izvedeti skrivnost? Dobro si oglejte obrise, narisane na površini, saj jih boste po izpostavitvi jajčka Tenga Egg občutili na penisu.

 

Glavni izdelek Tenga ima nekatere značilnosti, ki so skupne vsem modelom. Niste prepričani, ali bo jajce Tenga Egg ustrezalo vašemu penisu? Vaše pomisleke lahko odpravimo: DA, saj so izdelana iz elastomera, izjemno raztegljivega materiala, ki se lahko prilagodi vsaki velikosti penisa in je mehak, seksi in vlažen. Dobro je vedeti: Kroglice so za enkratno uporabo in imajo priloženo vrečko za lubrikant. Vse, kar potrebujete za solo seks, je torej že vključeno.

 

Jajce Tenga je približno enako veliko kot pravo jajce, zato ga lahko vzamete s seboj kamor koli. Kako točno deluje? Odstranite embalažo, jo odprite, vzemite lubrikant ter navlažite notranjost in zunanjost jajčka. Vse, kar morate storiti, je, da ga namestite na penis in ga premikate gor in dol. Zelo preprosto, a neverjetno vzburljivo!

 

Če vam je bilo prvo jajce Tenga všeč, morate preizkusiti celotno paleto jajc Tenga. Na voljo so tesnejša jajčka z valovi, kot je Tenga Egg Wavy, z mrežasto teksturo, s prepletenimi nitkami, ki simulirajo oralni seks, kot je Tenga Egg Silky, in celo s hladnim učinkom, kot je Tenga Egg Cool.

 

Kateri je najboljši masturbator za jajca Tenga?

 

To je res odvisno od vašega osebnega okusa. Da bi ugotovili, kateri je najboljši masturbator za jajca podjetja Tenga, morate preizkusiti vse. Če pa se sprašujete, kje lahko kupite masturbatorje za jajca Tenga, vam lahko vseeno pomagamo, saj lahko skoraj vse modele najdete tukaj v MEO seks šopu.

 

Želite nekomu privoščiti poseben užitek z masturbatorjem Tenga? Jajce Tenga ni le odlično darilo za veliko noč!

 

Če se odpravljate na zabavo in ne veste, kaj bi podarili, vam morda lahko damo nekaj idej. Kaj pravite na košarico jajc? Ker vam Tenga ponuja komplet šestih različnih jajc Tenga. Težava je v tem, da boste verjetno morali poiskati novo darilo, saj se vam zdi, da bi vseh 6 seksi jajc obdržali zase.

 

Neverjetno odličen masturbator Tenga Air-Tech z dolgo življenjsko dobo

 

Iščete prav posebne občutke, ki vam jih lahko ponudi le seks igrača Tenga, in želite, da bi vaša najljubša seks igrača tudi dlje zdržala? Potem je masturbator Air-Tech prava izbira za vas. Različni modeli imajo osupljivo strukturo Air Flow, ki med vstavljanjem penisa omogoča uhajanje zraka in ustvarja vakuumski učinek, ki vas bo katapultiral na deveti oblak v nebesa orgazma! Poleg tega oblika v obliki peščene ure zagotavlja udoben oprijem. Med različnimi modeli Air-Tech izberite intenzivnost in trdoto, ki vam najbolj ustreza.

 

Če želite individualno prilagoditi pritisk in velikost svoje erotične igračke, je Air-Tech Twist morda najboljša rešitev za vas. Masturbator Air-Tech Twist lahko zasukate do petkrat, vsak zasuk pa poveča pritisk na penis. Tako boste z masturbatorjem Air-Tech Twist imeli pet spolnih igračk v eni!

 

Želite vedeti, kaj je najboljše pri masturbatorju Air-Tech?

 

Vse modele lahko ponovno uporabite tolikokrat, kolikor želite. V njih lahko uživate skoraj v neskončnost. Da, prav ste prebrali. Predpogoj je seveda redna higiena. Masturbator Tenga po vsaki uporabi očistite s toplo vodo, blagim milom ali našim čistilom za igrače VERYCLEAN in jih pustite, da se posušijo, ko dosežete vrhunec. Obljubljamo vam, da je masturbator Air Tech proizvajalca Tenga eden najboljših moških masturbatorjev, kar jih boste kdaj preizkusili.

 

Kako uporabljam masturbator Tenga Air Tech?

 

Uporaba je zelo preprosta. Najprej odstranite embalažo, ki ščiti polipropilenski tulec; odprite masturbator tako, da potegnete pokrovček; uporabite dovolj lubrikanta na mestu vstavljanja, v notranjosti obloge in na penisu. Preden vstavite penis, se prepričajte, da ste odstranili nalepko, ki je na zračni odprtini na vrhu tulca.

 

Če želite uživati v učinku ročnega vakuuma, morate le s prsti pokriti zračno odprtino, odvisno od želene intenzivnosti sesanja. Ali pa ste eden izmed tistih, ki si raje prihranijo težave? V tem primeru izberite masturbator Tenga Air-Tech VC. Ta model je združljiv z elektronskim regulatorjem vakuuma. Namestite ga v svoj masturbator in ga preprosto uporabite!

 

Zakaj je masturbator Tenga Flip tako poseben?

 

Kaj točno je masturbator Tenga Flip? Masturbator Tenga Flip je moški masturbator z edinstvenim sistemom enostavnega odpiranja. Kot pri vsaki liniji spolnih igrač je Tenga oblikovala več kot en model Flip za vsako vrsto moških. Model Tenga Flip Hole je morda najbolj znan. Masturbator odprete tako, da odstranite zaponko, in s kontrolno ploščo s tremi gumbi uravnavate intenzivnost, da stimulirate želeni del penisa (koren, gred ali spolovilo). Tenga je kot vrhunski model razvila celo elektronsko vibracijo Flip Zero. Ta pritiska, vibrira in se popolnoma prilagodi vašemu penisu. Ta novi masturbator lahko tako kot njegove predhodnike obrnete in ga tako lažje nanesete lubrikant in očistite. Še posebej odlično je, da so vsi modeli Tenga Flip primerni za večkratno uporabo. Ko ga iztisnete, ga očistite s toplo vodo in našim čistilom za igrače VERYCLEAN, da ga boste lahko naslednjič povsem mirno uporabili.

 

V seriji Tenga Flip najdete masturbator Tenga Hole, Flip Zero in Flip Orb. Vedeti morate, da ima eden od masturbatorjev Flip 0 tudi funkcijo vibriranja. Ali pa ste mislili, da vibratorji za moške ne obstajajo? Ničesar ni, česar si Tenga ne bi zamislila. Upoštevati morate, da če so močne teksture vaša strast, morate izbrati črne modele. Zakaj? Ker so posebej zasnovani za trše vrste igranja med solo seksom.

 

In zakaj je masturbator Tenga Spinner tako poseben?

 

Vam je všeč prav posebna tekstura kroglic Tenga in želite v njih večkrat uživati kot v igrači za večkratno uporabo? Potem imamo za vas popoln masturbator: tako imenovani Tenga Spinner. Želite vedeti, zakaj? Ta masturbator iz podjetja Tenga ni le masturbator za večkratno uporabo, ki ga je enostavno očistiti s toplo vodo in razpršilom VERYCLEAN, temveč temelji tudi na zasnovi, ki omogoča vrtenje okoli svoje osi, zato ga ne vrtiš le gor in dol kot pri dobrem starem "hand jobu". Njegove različne teksture vam bodo pričarale dih jemajoče občutke. Kot vedno je podjetje Tenga razvilo različne oblike, da bi povečalo vaš užitek in vam otežilo izbiro. Skupno lahko izbirate med tremi različicami z različnimi premeri, oblikami in trdoto.

 

Tenga Spinner Tetra ima površino s posebno mehko notranjostjo za prijetno masturbacijo. Ta masturbator je izdelan iz elastomera, z globino vstavljanja 16,9 cm in širino vstavljanja 5,1 cm, zato se popolnoma prilagodi vsaki velikosti penisa.

 

Družina masturbatorjev Spinner vključuje tudi masturbator Tenga Spinner Hexa, ki je opremljen z izjemnim spiralnim učinkom, ki se vrti okoli penisa, ko je ta v masturbatorju. Z manjšim premerom in notranjo zasnovo, ki jo sestavljajo šestkotne površine s čvrstejšo površino, lahko doživite še več občutkov.

 

Želite ohraniti učinek spirale, vendar uživati v masturbaciji s tršo strukturo? To boste našli pri podjetju Tenga! Model se imenuje Tenga Spinner Shell. Ta masturbator z notranjo strukturo iz trdnih polkrogel in najožjim premerom v celotni ponudbi zagotavlja močno stimulacijo.

 

Nov model Tenga? Dva! Ali je masturbator Tenga Geo za vas? In kako uporabljate masturbatorja Glacier ali Coral podjetja Tenga?

 

Uporaba masturbatorja Tenga Geo za moške je izjemno vznemirljiva! Potisnite okrasno strukturo navznoter in v odprtino ter v masturbator Geo Glacier nanesite malo lubrikanta Aquameo. Nato zdrsnite v notranjost in uživajte v vznemirljivi notranjosti! Masturbator s svojo žlebičasto strukturo intenzivno masira vaš penis. Zasnova temelji na oblikah in strukturah, ki obstajajo tudi v naravi, zato vam nudi dih jemajočo stimulacijo.

 

Uporaba je preprosta: odprite ohišje masturbatorja Tenga Geo, na vhod in v kanal vlijte izdatno količino lubrikanta Aquameo. Mehak material se med masturbacijo hitro prilagodi telesni temperaturi. Po uporabi sperite pod tekočo vodo od znotraj in od zunaj, da se očistite. Stresite preostalo vodo in jo osušite. Nato masturbator obrnite navzven, tako da bo teksturirana stran na zunanji strani. Postavite ga na stojalo, da se nekaj ur suši, ne da bi ga pokrili. Po sušenju lahko namestite pokrov. Masturbatorje Tenga Geo uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo

 

Da bo drsenje hladno! Kateri lubrikant naj uporabim z jajčkom Tenga Geo ali masturbatorjem Tenga Geo?

 

Za najbolj prijetno izkušnjo poskrbite, da boste masturbator Tenga pred vsako uporabo namazali z zadostno količino lubrikanta . Vsak nov izdelek, ki ga kupite, je opremljen z vzorcem lubrikanta podjetja Tenga. Masturbatorji Tenga Egg in lonček Tenga Original Cup so zasnovani za enkratno uporabo, zato je priloženo lubrikantno sredstvo dovolj. Za masturbatorje za večkratno uporabo morate uporabiti naš vodotopni lubrikant Aquameo! MEO lubrikant Aquameo je vodotopen, tj. na vodni osnovi, in je bil razvit posebej za masturbatorje in spolne igrače. aquameo ne poškoduje masturbatorja, ohranja njegovo teksturo in olajša vstavljanje penisa ter zagotavlja več zabave med solo seksom.

 

Seksi, erotičen in topel! Kaj točno je Tenga Hole Warmer?

 

Masturbacija še nikoli ni bila tako prijetna. Z Tenga Hole Warmer lahko masturbator segrejete na telesno temperaturo in si tako zagotovite bolj naraven občutek med masturbacijo. Gre za grelno palico za segrevanje masturbacijskih igračk, ki jo lahko uporabite do 30-krat. Enostavno upognite kovinsko rezilo Tenga Hole Warmer in ga vstavite v masturbator po svoji izbiri. Že po kratkem času bo imela vaša igrača prijetno temperaturo za še bolj realistično izkušnjo užitka.

 

Higiena je nujna! Kako lahko očistim svojo erotično igračo Tenga?

 

Več časa namenite igranju in manj čiščenju! Preprosto popršite naš Toycleaner VERYCLEAN na masturbator Tenga , pustite, da se posuši, in že se lahko podate novim užitkom naproti! Higienski sprej VERYCLEAN 2.0 podjetja MEO je še posebej primeren za učinkovito čiščenje vaših masturbatorjev. VERYCLEAN 2.0 je čistilo v spreju, ki je še posebej primerno za čiščenje in vzdrževanje masturbatorjev Tenga in drugih erotičnih igračk. VERYCLEAN 2.0 je čistilno sredstvo za igrače in očisti roke, površine, instrumente in erotične igrače. Zaradi vsestranske združljivosti materialov je VERYCLEAN 2.0 univerzalno uporabno čistilo za seks igrače.