Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Kroglični gag

Glasilo

Kroglični gag 

Žogice se pogosto uporabljajo v scenarijih dominacije in podrejenosti in se lahko zdijo nekoliko strašljive, če jih še nikoli niste uporabljali. Vendar ne skrbite! Žogice so odličen način za krepitev samozavesti, izkazovanje ranljivosti in uživanje v varni podrejenosti v seansi BDSM.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 15 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 15 predmetov

Zakaj kupiti gag?

Gag je pripomoček za vezanje, s katerim lahko partnerju preprečite, da bi odprl usta. Čeprav obstaja veliko različnih vrst in oblik, je žogica verjetno najbolj znana. Sestavljen je iz majhne plastične, gumijaste ali silikonske kroglice, ki je v ustih pritrjena s trakovi.

Kroglice se pogosto uporabljajo pri igrah dominacije in podrejanja in so lahko videti nekoliko strašljive, če jih še nikoli niste uporabljali. Vendar ne skrbite! So odličen način za krepitev samozavesti, izkazovanje ranljivosti in raziskovanje podrejanja v BDSM.

Če dominacija/podrejanje ni ravno vaša stvar, imajo žogice še vedno veliko za ponuditi. Ko ne moreš govoriti, lahko tvoji živalski instinkti prevzamejo oblast in se osredotočiš na občutke, ki jih doživljaš. Vas zanima erotično poniževanje? Nemočno slinjenje, ki ga povzročajo kroglični pljuči, je lahko zelo učinkovit način igranja z vašim občutkom sramu.

Kako uporabljati kroglični gag

Vstavite gag v usta in dovolite sebi ali partnerju, da nastavi trak za glavo. Prepričajte se, da je žogica v ustih varno nameščena, vendar pa trakovi niso tako tesni, da bi bili boleči ali da bi jih bilo težko odstraniti.

Žogice ne uporabljajte, če ste prehlajeni, imate okužbo sinusov ali razdražen želodec. Prav tako je zelo pomembno, da osebe z žvečilnim gagom nikoli ne pustite same!

Žogice z žvečilnim gagom povečajo občutek nemoči, ki ga podrejeni čuti med igro, zato je prijetna izkušnja odvisna od zaupanja. Ker ne morete več verbalno komunicirati, se morate vedno zavedati, kako se vaš partner z žvečilnim klofuto počuti. Stalno preverjajte in pazite na znake sprememb ali težav z dihanjem.

Oseba s klofuto ne more uporabljati Safeword uporabljati utišalnike. Zato je pomembno, da se vnaprej dogovorite za dejanje, s katerim partnerju pokažete, da mora prenehati. Če imate zvezana zapestja, lahko v roki držite majhen zvonec, s katerim lahko pozvonite, ali predmet, kot je ključ, ki ga lahko spustite ali vržete in tako hitro končate seanso.

Gag lahko povzroči tudi bolečine v čeljusti, če se ga lotite takoj! Ko ga prvič začnete uporabljati, ga uporabljajte le kratek čas, da se navadite na občutek. Od takrat lahko počasi stopnjuješ.

Izberi pravi ustni gag zate

Pomembno je, da začetniki začnejo z majhnim krogličnim gagom, ki ga je enostavno nastaviti.

Če si nekoliko živčen, je lahko koristno izbrati dihalni gag.

Niste navdušeni nad obliko krogle? Potem uporabite gag za grizenje v obliki snaffleja.

Če imate že nekaj več izkušenj z gaganjem, lahko poskusite tudi z ustnim razpršilcem. Za popolno podreditev si lahko uporabiš celo dildo gag!

Nasveti za začetnike o krogličnih gagih

Uživaj v svetu dominacije in podrejenosti s krogličnim gagom. Ti preprosti, a izjemno učinkoviti pripomočki za bondage so obvezen pripomoček BDSM.

Z našim vodnikom po žogicah za bondage odprite svoje misli (in usta) za te pripomočke za bondage.

Kaj je žogica za bondage?

Žogica je vrsta pripomočka za bondage, ki se med igro BDSM uporablja za utišanje ust podrejenega partnerja. Čeprav obstaja veliko različnih vrst gagov, so daleč najbolj priljubljeni kroglični gagi. Mnogi pari se gagov sprva ustrašijo, a ko jih preizkusijo, pogosto ugotovijo, da igri dominacije in podrejenosti dodajo vznemirljiv pridih.

Gagi z žogo so na voljo v različnih slogih in z različnimi stopnjami omejitve. Pomembno je, da izberete pravi gag, saj so nekateri primerni za začetnike, drugi pa so primernejši za napredne ljubitelje BDSM.