Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Puppy Vtiči za udarce

Glasilo

Puppy Vtiči za udarce 

Vsak human pup potrebuje lepega kurca, ki ga lahko vrti. Tukaj je največja izbira puppy ritnih čepov in analnih čepov z repi.

Prikaži 1 - 11 od 11 predmetov
Prikaži 1 - 11 od 11 predmetov

Ko gre za Pup Play, je MEO mesto, kamor se lahko odpravite, s svojo neverjetno izbiro repov za mladiče in čepov puppy.

Ne glede na to, ali iščete vstavljiv "čep za rep za mladiče" ali "razstavni rep", boste tukaj zagotovo našli, kar potrebujete.

Imamo najbolje prodajane repe iz Bad puppy in številnih drugih blagovnih znamk v velikem izboru velikosti, barv in stilov. Za popoln videz združite naše analne čepke z eno od odličnih mask puppy.

Kaj so analni čepki puppy?

Analni čepek puppy (znan tudi kot analni čepek): human pup Analni čep, Human puppy butt plug ali analni čep z repom) je vrsta dilda, namenjenega analni uporabi. V ta namen so puppy analni čepki na enem koncu zaobljeni in zoženi za lažje vstavljanje. Poleg tega je drugi konec dovolj debel, da puppy analni čep ostane na svojem mestu brez večje sile in da ga slučajno ne vstavimo do konca. Poleg teh skupnih imenovalcev obstajajo še human pup Zadnjik je na voljo v neštetih oblikah, barvah in materialih! Puppy Analne čepke brez vibracij uporabljamo bodisi za čisto stimulacijo bodisi za pripravo na analni spolni odnos. Primerni so tako za ženske kot za homoseksualne in heteroseksualne moške, pravzaprav za vse radovedneže.

Kaj mi pomagajo analni čepki puppy s pasjimi repi?

Puppy Analni čepki so še posebej dobri za pripravo na neboleč analni spolni odnos. Vstavimo jih z nekaj lubrikanta, nato pa jih nekaj minut pustimo na mestu, da se sprostijo in raztegnejo rektalne mišice. Pri izbiri lubrikanta je treba upoštevati več točk. Lubrikanti na oljni osnovi so idealni za analni seks, saj ne izsušijo anusa. Vendar pa niso združljivi s kondomi ali igračami iz silikona ali lateksa! Namesto tega lahko uporabite posebne analne lubrikante. Sicer pa so priljubljeni tudi analni čepki , ki so namenjeni zgolj stimulaciji ali kot učinek za predstavo ali za izpopolnitev obleke puppy human pup Obleka. Med seksom lahko stimulirajo tudi moško točko P in tako poskrbijo za močnejšo erekcijo!

Puppy Analne čepke kupite na MEO.com

Ne glede na to, ali iščete puppy analni čepek z vibracijo ali brez nje, ga boste našli pri MEO! Analni čepi z repki, kot so tisti iz Badpuppy, imajo tako dekorativni kot tudi stimulativni učinek. Analni čep iz aluminija ali visokokakovostni stekleni čep lahko zaradi svoje sprva hladne površine poskrbi za posebne občutke. Seveda imamo tudi impresivne puppy analne čepke iz silikona. Zabavajte se ob brskanju!