Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Penis črpalke

Glasilo

Penis črpalke 

Dobrodošli v MEO - vaši spletni trgovini za učinkovite črpalke za penis! Ponujamo široko paleto visokokakovostnih črpalk za penis Bathmate in Dr. Cock, ki vam bodo pomagale povečati penis in izboljšati spolno življenje.

Podkategorije

  • Inovativne vodne črpalke Bathmate ponujajo čudovito možnost za povečanje penisa. Tukaj boste našli celotno ponudbo po dostopnih cenah.

  • Dolg, debel in trd penis je želja večine moških. Dr. Cock izpolnjuje to željo po zelo velikem penisu z odlično vakuumsko črpalko za povečanje penisa.

Dobrodošli v MEO - vaši spletni trgovini za učinkovite črpalke za penis! Ponujamo široko paleto visokokakovostnih črpalk za penis Bathmate in Dr. Cock, ki lahko močno povečajo vaš penis in izboljšajo vaše spolno življenje.

Naše črpalke za penis so preproste za uporabo in ponujajo hitre rezultate. Povečajo lahko velikost in trdoto vašega penisa ter tako izboljšajo vašo spolno izkušnjo. Ne glede na to, ali iščete večji penis ali boljšo erekcijo, imamo popolno rešitev za vas.

Bathmate in Dr. Cock sta dve najbolj znani blagovni znamki v industriji črpalk za penis. Ponosni smo, da imamo ti blagovni znamki v svoji ponudbi in svojim strankam ponujamo najboljše izdelke.

V podjetju MEO sta diskretnost in varnost naši najpomembnejši prednostni nalogi. Ponujamo hitro in diskretno dostavo ter varne možnosti plačila. Naša prijazna in usposobljena ekipa za pomoč strankam vam je vedno na voljo, da vam pomaga pri vseh vprašanjih ali težavah, ki jih imate.

Torej, kaj še čakate? Oglejte si našo ponudbo črpalk za penis Bathmate in Dr. Cock ter poiščite popoln izdelek za vas. Z MEO boste izboljšali svojo spolno zmogljivost in pridobili več samozavesti v spalnici.


Dolg, debel in trd penis je tisto, kar si želi večina moških. Dr. Cock to željo po zelo velikem penisu izpolnjuje z odlično vakuumsko črpalko za povečanje penisa.

 

Podaljševanje in povečevanje penisa s črpalkami za penis je poceni, izjemno prijetna in predvsem učinkovita metoda, ki je znana že vrsto let in jo uspešno uporabljajo številni moški. Moški po vsem svetu zaupajo uspešnemu sistemu Dr. Cock, učinkoviti in neboleči metodi za povečanje penisa, saj hitro pripelje do želenih rezultatov.

 

Kaj lahko naredi črpalka za penis?

 

Črpalka za penis za povečanje penisa med črpanjem ustvari vakuum v valju. Tako se v penisu zbere kri in nastane erekcija. V kombinaciji z obročkom za penis črpalka za penis zagotavlja erekcijo, ki lahko traja zelo dolgo. Penis je zelo trden in se zdi veliko večji. Črpalka za penis je vznemirljiva spolna igrača, lahko pa se uporablja tudi kot pomoč pri erektilni disfunkciji.

 

Ali črpalka za penis poveča penis?

 

Črpalke za penis so zasnovane tako, da se penis vzravna neposredno pred spolnim odnosom. Z uporabo črpalke za penis lahko podaljšate penis in povečate njegov obseg. Tudi togost penisa je bistveno močnejša kot pri normalni erekciji.

 

Kako pravilno uporabljati črpalko za penis?

 

Črpalka za penis za povečanje penisa se mora tesno prilegati penisu. Ko je penis pokončen, se mora prilegati valju, ne da bi se dotikal sten vakuumskega valja. Vakuumski valj mora biti zato za 1-2 centimetra večji od pokončnega penisa. Če se penis dotika stene valja, je to pogosto neprijetno.

 

Ko ste našli črpalko za povečanje penisa prave velikosti, si jo nadenite. Vi ali vaš partner lahko s črpalko ustvarite negativni tlak v cilindru in opazujete, kako vam penis nabrekne. Uporabite obroček za penis, da penis po odstranitvi črpalke ne postane takoj mlahav. S tem zagotovite, da se zastoj krvi in s tem erekcija nadaljujeta.

 

Ali lahko črpalka za penis pomaga pri erektilni disfunkciji?

 

Seveda lahko! Črpalko za penis lahko obravnavamo kot pomoč pri erektilni disfunkciji. Vendar pa erekcija nastane le takoj po uporabi. Črpalka za penis ne odpravi vzroka erektilne disfunkcije. Je pa naravni nadomestek za farmacevtske spolne ojačevalce.

 

Kolikokrat na dan lahko uporabljam črpalko za penis za povečanje penisa?

 

Ni časovne omejitve, kolikokrat na dan lahko uporabite črpalko za povečanje penisa. Sami se lahko odločite, kako pogosto želite uživati v trdni erekciji.

 

Črpalka za penis za povečanje penisa:

 

Črpalke za penis, znane tudi kot vakuumske črpalke ali črpalke z negativnim tlakom, so včasih pogosto priporočali zdravniki ali urologi, ko je šlo za zdravljenje težav s potenco. Vendar črpalke za penis niso več le medicinski pripomočki ali mehanski pripomočki za erekcijo. Vedno pogosteje se uporabljajo tudi kot spolne igrače, na primer tako, da jih vključimo v predigro in tako še hitreje dosežemo trden penis. Seveda si lahko z rednim treningom prizadevate tudi za podaljšanje penisa ali povečanje njegovega obsega. Povečanje penisa pa ni edini učinek, ki ga lahko ponudi črpalka za penis. Med masturbacijo služi tudi kot masturbator, saj posnema fafanje. Prav tako je občutek izjemno stimulativen, ko kri z negativnim pritiskom priteče v erektilno tkivo. Nasvet za predigro: Preprosto pustite, da črpanje opravi vaš partner. Da bo nastala erekcija trajala čim dlje, priporočamo nošenje erekcijskih obročkov ali rokavov za penis, ki podaljšajo učinek prekrvavitve. Če se želite bolj osredotočiti na erotično vadbo s črpalko za penis, lahko uporabite tudi posebne kreme, kot je EXTREME Delay mEO® ali uporabite raztezajočo kremo za penis.

 

Nasveti za nakup črpalk za penis - kaj morate upoštevati pri nakupu

 

Črpalka za penis je na voljo v različnih velikostih in izvedbah. Namestite jo na penis in, odvisno od modela, lahko nato ustvarite negativni tlak z ročno črpalko ali avtomatsko oziroma električno črpalko. Zaradi tega negativnega tlaka je penis bolj poln, trd in večji. Večina črpalk je prozornih in imajo natisnjeno centimetrsko skalo. Tako lahko merite svoj uspeh pri rednem treningu. Za intenzivno vadbo penisa so na voljo črpalke za penis z indikatorjem tlaka, ki vam omogočajo postopno ciljno povečevanje tlaka. Za lažje vstavljanje penisa lahko uporabite tudi v vodi topen lubrikant, kot je Aquameo.

 

Uporaba črpalke za penis za povečanje penisa

 

Z rednim treningom lahko s črpalkami za penis pridobite bolj čvrst, trši in predvsem daljši penis. Primerne so za moške, ki želijo povečati dolžino in debelino svojega penisa. Črpalka za penis je lahko dober pripomoček tudi, če želite, da vaš penis postane trši in vzdržljivejši. Z rednim treningom penisa boste pridobili več samozavesti, s partnerko pa boste doživeli intenzivne ure.

 

Uporaba in čiščenje črpalke za penis

 

Redno treniranje penisa je pomembno za doseganje dolgoročnega uspeha. Ta lahko traja več mesecev. Na začetku črpalke za penis ne smete uporabljati za podaljševanje penisa dlje kot približno 10 minut. Takoj, ko postane neprijetno, morate prenehati. Sčasoma lahko črpalko za penis uporabljate dlje in seveda večkrat na dan. Po uporabi lahko črpalko za penis izperete s toplo vodo in milom ter pustite, da se temeljito posuši.