Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Seks slings in ljubezenska nihanja

Glasilo

Seks slings in ljubezenska nihanja 

naročite 100% diskretno in anonimno pri MEO. Vsi seksi slings, okvirji za pračo, fisting slings in ljubezenske gugalnice so na zalogi in na voljo za takojšnjo dostavo. Tukaj boste našli ogromno izbiro opreme in izdelkov za BDSM za spolnost fisting. Odkrijte zdaj in naročite prek spleta.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 45 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 45 predmetov

Seks v sling ali ljubezenski gugalnici lahko prinese številne telesne in čustvene koristi. Tukaj je nekaj prednosti uporabe slings ali gugalnice med seksom:

  • Večji fizični užitek: Seks v sling ali gugalnici ponuja širši nabor gibov in položajev, kar omogoča globljo penetracijo, različne kote in intenzivnejše občutke. To lahko poveča fizični užitek in obema partnerjema omogoči nova doživetja.
  • Več intimnosti: Plavanje v sling ali seks gugalnici lahko ustvari občutek zapuščenosti in zaupanja, kar poveča intimnost in čustveno povezanost med partnerjema.
  • Manj fizičnega napora: Uporaba slings ali ljubezenske gugalnice lahko pomaga zmanjšati fizični napor za partnerja, zlasti pri spolnih položajih, ki zahtevajo dolgotrajno dvigovanje ali držanje.
  • Raznolikost in eksperimentiranje: Seks na sling ali seks v ljubezenski gugalnici omogoča različne položaje, vključno s tistimi, ki bi bili brez te vrste pripomočka težavni ali nemogoči.


Obstajajo različne vrste slings in različne ljubezenske gugalnice, vsaka z različnimi lastnostmi in prednostmi. Tukaj je nekaj najpogostejših modelovsling:


Na zalogi imamo tudi sling stojala iz kovine. Ti so običajno izdelani iz trdnega, prašno lakiranega jekla ali nerjavnega jekla ter zagotavljajo trajno in stabilno podporo za slings ali ljubezenske gugalnice.

Sling Stojala so na voljo v različnih velikostih in oblikah, ki ustrezajo različnim potrebam. Nekatera stojala zasling so zložljiva, da jih je po potrebi lažje prenašati ali shranjevati, medtem ko imajo druga stojala za slings in ljubezenske gugalnice trdno podlago in so posebej zasnovana za težji seks.

Če želite kupiti kovinskisling okvir, primerjajte različne možnosti in preverite kakovost, stabilnost in nosilnost, da se prepričate, da sling okvir ustreza vašim potrebam.

Na zalogi imamo tudi druge dodatke, ki jih je mogoče pritrditi na sling okvir, na primer držala za najboljši fisting lubrikant, J Lubecrisco, držala za fisting rokavice, ogledala in še veliko več.

Na splošno je uporaba ljubezenske gugalnice ali slings ali ljubezenske gugalnice med seksom lahko ponudi številne prednosti in izboljša izkušnjo za oba partnerja. Pomembno je, da izberete sling ali ljubezensko gugalnico, ki ustreza vašim potrebam in željam, ter da vedno upoštevate varnostna navodila, da se izognete poškodbam.

Kaj pravzaprav naredi seks ali celo fisting na sling tako poseben?

Ideja, da bi imeli v sebi velikanski dildo, ogromen penis ali celo celotno pest, je lahko razumljivo precej vznemirljiva. Celotna roka lahko stimulira veliko večje območje. Nekaterim je všeč tudi psihološka izkušnja "raztegovanja na široko" in visoka stopnja intimnosti. Mnogi uživajo v občutku toplote in moči v notranjosti telesa. Poleg tega lahko pri tej obliki penetracije po želji ohranjate očesni stik. Na ta način lahko oseba, ki izvaja fisting Top, neposredno doživlja užitek osebe, ki ga prejema.

Kaj je fisting ali fisting?

Fisting je v bistvu fisting ali fisting je v bistvu spolna penetracija celotne roke ali pesti v anus ali vagino. Ta spolna praksa je v pogovornem jeziku znana tudi pod imenom fisting. fisting fisting. Da bo fisting zabaven in zadovoljujoč za oba partnerja, so pomembni veliko časa, popolno zaupanje in sproščenost. Pomemben je tudi položaj, v katerem izvajate fisting, ki je za vsakogar drugačen. Za dober fistingsling , so za dobro seanso pomembni popoln lubrikant ter prave seks igračke in pripomočki fisting

Kakšen položaj naj zavzamem kot pasivna oseba, če želim biti fistirana?

Za fisting ali fisting je pomembno, da pasivna oseba najde sproščen položaj telesa. Za večino oseb, ki se ukvarjajo s fistingom, je najboljši telesni položaj "položaj za fisting na hrbtu" v sling ali tako imenovani ljubezenski gugalnici. Drugi imajo raje t. i. pasji položaj fistinga, pri katerem je fistirana oseba na vseh štirih, tj. naslonjena na kolena in komolce, na sling deski ali na Fuck Bench.

V spletni trgovini MEO za slings, ljubezenske gugalnice, fisting kreme in fisting pripomočke boste našli široko paleto izdelkov.