Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Manšete za gležnje

Glasilo

Manšete za gležnje 

Uživajte v popolni izgubi nadzora v suženjstvu s popolno ročno izdelanimi usnjenimi, neoprenskimi ali jeklenimi manšetami za gležnje. Naše manšete za gležnje so udobne, vzdržljive in dolgotrajne. Manšete za zaklepanje gležnjev so lahko učinkovit način za uživanje v vznemirljivih in intimnih izkušnjah BDSM. Partnerjema lahko pomagajo pri raziskov...

Uživajte v popolni izgubi nadzora v suženjstvu s popolno ročno izdelanimi usnjenimi, neoprenskimi ali jeklenimi manšetami za gležnje. Naše manšete za gležnje so udobne, vzdržljive in dolgotrajne. Manšete za zaklepanje gležnjev so lahko učinkovit način za uživanje v vznemirljivih in intimnih izkušnjah BDSM. Partnerjema lahko pomagajo pri raziskovanju njunih želja in meja ter ustvarjanju globljih vezi prek skupnih izkušenj zaupanja in ranljivosti.

Več
12
na stran
Prikaži 13 - 24 od 30 predmetov
Prikaži 13 - 24 od 30 predmetov

Okovi za noge: uživajte v izgubi nadzora v suženjstvu!


Bondage nožni okoviMEO se pogosto uporabljajo v seansah BDSM za omejevanje svobode gibanja podrejenega partnerja. Omejevalci nog so lahko izdelani iz različnih materialov, vključno z usnjem, neoprenom in imitacijo usnja.

Usnjeni omejevalci nog podjetja MEO iz Nemčije so še posebej priljubljeni, ker so robustni in vzdržljivi. Prav tako so zelo udobna, zlasti če so podložena z mehkim materialom. Usnjene manšete za gležnje so lahko nekoliko dražje, vendar so pogosto vredna naložba, saj bodo ob ustrezni negi trajale več let.

Cenovno ugodnejša možnost so neoprenske manšete za gležnje podjetja MEO. Neopren je material iz sintetične gume, ki je prijeten za kožo in ga je enostavno čistiti. Neopren je tudi lahek in prožen, zato je dobra izbira za ljudi, ki želijo udobnejšo manšeto za gleženj, ki pa še vedno zagotavlja varno držanje.

Manšete za gleženj iz umetnega usnja so prav tako priljubljena izbira. Običajno so cenejše od manšet iz pravega usnja, vendar imajo podoben videz in občutek. Poleg tega jih je enostavno čistiti in vzdrževati.

Obstaja veliko različnih vrst manšet, kot so zapiralne manšete, nastavljive manšete in manšete z dodatnimi točkami za pritrditev. Nekatere manšete za gležnje so namenjene uporabi s posebnimi pripomočki za bondage, kot so raztegovalne palice ali naprave za obešanje.

Pri izbiri manšet za gležnje je treba upoštevati želeno stopnjo omejitve, uporabljene materiale in morebitne posebne značilnosti ali nastavke, potrebne za predvideno uporabo.

Specializirani smo za izdelavo manšet, manšet za gležnje in ovratnic BDSM. V spletni trgovini BDSM MEO boste našli različne manšete za gležnje in dodatke, ki so še posebej priljubljeni.

  • Manšete za gležnje zzaklepanjem: Te okove imajo zaklepni mehanizem, ki ga je mogoče odpreti le s ključem ali kombinacijo številk, kar zagotavlja višjo raven varnosti.
  • Nastavljive manšete za gležnje: Te manšete za gležnje imajo trakove ali zaponke, ki omogočajo prilagoditev velikosti za boljše prileganje.
  • Manšete za gležnje: Te manšete za gležnje so zasnovane za vezanje, pri katerem so gležnji in zapestja podrejenega partnerja zvezani skupaj za hrbtom.
  • Manšete zagležnje zaobešanje: Te manšete za gležnje so namenjene obešanju, pri katerem je podrejeni partner obešen za gležnje nad tlemi.
  • Omejevalnipasovi zanoge: Te opornice za gležnje so namenjene uporabi z raztegovalno palico, ki drži gležnje podrejenega partnerja razprte.
  • Manšeteod stegna do stopala: Te manšete se nosijo okoli stegen in gležnjev ter držijo noge podrejenega partnerja v upognjenem položaju.
  • Kombinirane manšete zaroke in noge: Te manšete se nosijo okoli zapestij in gležnjev ter omejujejo gibanje podrejenega partnerja po vsem telesu.
  • Manšete zagležnje zdvojnim zaklepanjem: Te manšete za gležnje imajo dva zaklepna mehanizma za večjo varnost.
  • Manšete za gležnje skrznom: Te manšete za gležnje so podložene z mehkim krznom za večje udobje med dolgimi seansami BDSM.
  • Trajne profesionalne manšete za gležnje: Te manšete za gležnje so izdelane iz izjemno trpežnega materiala in so namenjene intenzivnejšim seansam BDSM.
  • Manšete za gležnje zusnjeno vezalko: te manšete za gležnje so opremljene z vezalko za boljše prileganje.
  • Manšete za gležnje zD-obročki: Te manšete za gležnje so opremljene z D-obročki, ki jih je mogoče pritrditi na druge pripomočke za vezanje.
  • Manšete za gležnje zVelcro: Te manšete za gležnje smo opremili z Velcro zaponkami, da jih je mogoče enostavno natakniti in sneti.
  • Manšete za gležnjez razporkom: Te manšete za gležnje imajo vgrajen razporek, ki zagotavlja, da noge podrejenega partnerja ostanejo razkrečene.
  • Manšete za zaklepanje od stegna do stopala: Te manšete imajo mehanizem za zaklepanje in ohranjajo noge podrejenega partnerja v pokrčenem položaju.
  • Manšete za gležnje zverigo: Te manšete za gležnje so povezane z verigo, ki omogoča več gibanja, vendar še vedno zagotavlja svobodo gibanja.
  • Manšete za gležnje strakovi za gležnje: Te manšete za gležnje imajo dodatne trakove, ki se ovijejo okoli gležnjev za dodatno podporo in omejitev.
  • Manšete za gležnje zzaponko: Te manšete za gležnje je mogoče prilagoditi po velikosti z zaponkami, da se varno prilegajo.
  • Neoprenske manšete za gležnje: Te manšete za gležnje so izdelane iz mehkega in prožnega neoprena ter zagotavljajo udobno in prijetno omejitev.
  • Manšete za gležnje zoblazinjeno notranjostjo: Te manšete za gležnje imajo oblazinjeno notranjost za večje udobje med daljšimi seansami.


Manšete za gležnje MEO so priljubljen pripomoček BDSM iz več razlogov:


Skratka, manšete za gležnje so vsestranski pripomoček BDSM, ki se lahko uporablja v različnih scenarijih bondage za povečanje užitka in nadzora obeh partnerjev.

Izdelava manšet za gležnje:

Konstrukcija manšet za gležnje se lahko razlikuje glede na uporabljene materiale in želeno stopnjo bondage. Usnjene manšete za gležnje so običajno sešite z močno nitjo, medtem ko so neoprenske manšete in manšete iz sintetičnega usnja lahko skupaj pritrjene s kovinskimi sponkami ali velcro.

Za izdelavo manšet za gležnje uporabljamo samo materiale, ki izpolnjujejo naše visoke standarde kakovosti. Naše opornice za gležnje izdelujejo usposobljeni proizvajalci, ki imajo ustrezno obrtniško znanje. Izdelava manšet za gležnje poteka z največjo skrbnostjo - od faze načrtovanja do popolnega rezultata. Smo v stalnem stiku z našimi strankami, preizkuševalci izdelkov in skupnostjo BDSM.

Poleg tega je na vsaki zakovici in zaponki usnjenih manšet za gležnje vtisnjen logotip MEO®, kar je značilnost najvišje kakovosti za izdelke za bondage. Manšete za gležnje so dobavljene v elegantni vrečki za shranjevanje z blagovno znamko MEO ®.

Pri MEO ®, enem od vodilnih dobaviteljev izdelkov za bondage in SM, bodo tako zainteresirani začetniki BDSM kot profesionalci BDSM našli, kar iščejo. Izbira ni omejena na običajne manšete za gležnje. Impresivna ponudba izdelkov vključuje manšete za gležnje v številnih vzorcih, barvah, velikostih in materialih. Spletni naslov www.meo.de je postal sinonim za eno najboljših in največjih trgovin za bondage na svetu

. Par manšet za gležnje lahko najdemo že v skoraj vsaki spalnici in postaja vse bolj priljubljen. Toda naš repertoar izdelkov za bondage presega preproste manšete za gležnje in je izjemno raznolik. Zlasti kompleti za bondage, sestavljeni iz vezi za roke in noge ali vezi za vezi, vam med seanso ponujajo številne variacije in v vaše spolno življenje prinašajo raznolikost. Če uporabljate gleženjske okove, se lahko popolnoma prepustite svojemu partnerju in sledite njegovim ukazom in željam - ali pa ga s pomočjo gleženjskih okovov in raztegovalnega droga sami nadvladate in izživite svojo dominantno ali zlobno plat. Dobro je vedeti: Če želite seksati tudi med vezanjem ali obožujete občutek, da ste popolnoma prepuščeni na milost in nemilost svojemu partnerju, potem so naše raztegovalne palice ravno pravšnji dodatki za naše manšete za gležnje. Naša raztegovalna palica, pritrjena med manšetami za gležnje, omejuje vašo možnost gibanja in vam omogoča, da raztegnete noge, "pripravljene na sprejem".

Bondage with ankle cuffs

Manšete za gležnje so na voljo v številnih različnih vzorcih in barvah. Na eni strani so običajne in dobro znane manšete za gležnje. Narejene so iz kovine, usnja ali neoprena, za strokovnjake za bondage pa tudi iz nerjavečega jekla. Neoprenske manšete za gležnje so poceni, enostavne za uporabo in idealne za začetnike, ki želijo sami odkriti to vrsto bondage. Če pa že imate več izkušenj na področju bondage, si lahko upate uporabiti tudi naše zapiralne manšete za gležnje. Lahko pa tudi manšete za gležnje z digitalno časovno ključavnico MEOBOND! Manšete za gležnje so na voljo v neštetih različicah. Manšete za gležnje iz usnja niso le trpežne in vzdržljive, temveč vam dajejo tudi posebno vznemirljiv občutek, da ste na milost in nemilost. Manšete za gležnje so pri MEO® na voljo posamično ali v kombinaciji, v kompletu z okovi za roke in ovratnico BDSM, ki predstavljajo poslušnost in podrejenost. Ne glede na to, ali gre za udobne usnjene manšete za gležnje ali jeklena železja za noge, oboje zagotavlja čisto erotiko in strast pri vezanju. Železa za noge so popoln izdelek za bondage, ki ga lahko uporabljate med igranjem vlog doma v spalnici. Manšete za gležnje se uporabljajo tudi pri BDSM med gospodarjem ali gospodarico in sužnjem. Zaradi različnih možnosti bondage, ki jih ponujajo naši izdelki za bondage, seks v prihodnosti zagotovo ne bo več dolgočasen.
Kako uporabljati manšete za gležnje?

Z našimi manšetami za gležnje ogrnite partnerjeve gležnje. Na D-obročke pritrdite kaveljčke in na voljo so vam številne možnosti za erotično vezanje. Naj bodo pritrjene na posteljni drog ali stensko kljuko, povezane z verigo, vrvjo ali raztegovalnikom - vaša domišljija nima meja.

Dobro je vedeti: Kako se lahko naučim bondage? Nakaj moram biti pozoren kot začetnik?

Če vas zanima bondage, je MEO pravo mesto za vas. Z našim izborom izdelkov za bondage se vam odpirajo neštete možnosti. Če se želite naučiti bondage, obiščite našo trgovino za bondage www.meo.de in ugotovite, kakšne vrste bondage obstajajo. Glede na to, katero področje bondage vas zanima in katere bondage igre so vam ljubše ter se jih želite naučiti, je smiselno, da svojega znanja ne razširite le teoretično iz knjig. Prve korake lahko s partnerjem preizkusite z našimi usnjenimi okovi in spandex masko ali prevezo za oči.

Kakšna je razlika med bondažo in BDSM?

Oboje lahko prinese veliko užitka! Erotična bondaža je vrsta BDSM, pri kateri je eden od partnerjev zvezan s strani drugega. V osnovi gre pri bondageu za moč, prevlado in podrejenost, nadzor in odvisnost. Vsem treningom BDSM je skupno to, da je vidik moči osrednjega pomena. Vedno sta prisotna aktivni ali dominantni partner in pasivni ali podrejeni partner. Pri bondageu postane to neravnovesje moči jasno vidno, ko je eden od partnerjev zvezan ali je omejena njegova svoboda gibanja in delovanja.

Katera vrsta bondagea je najbolj primerna za začetnike?

Kot začetnik se morate teme bondage seksa lotiti počasi. To se začne pri izbiri sredstev za vezanje. Pri MEO imamo bondage sredstva za omejevanje v številnih izvedbah; sredstva za omejevanje za začetnike in sredstva za omejevanje za profesionalce - iz materialov, kot so usnje, PU usnje, jeklo in še veliko več. Kot začetnik morate biti pozorni na preproste zaponke na opornicah za bondage. Zapirala morajo biti enostavna za zapiranje in ponovno odpiranje, prav tako pa morajo biti sredstva za vezanje enostavna za uporabo. Omejitev ali naglavni pas s preveč zaponkami, sponkami in ključavnicami lahko hitro postane utesnjujoča, če jih ne poznate zares dobro. Ko gre za bondage za začetnike, velja isto pravilo: manj je pogosto več.

Kako naj partnerju povem, da si želim biti zvezan ali poskusiti bondage?

Kljub vsej odprtosti, s katero se danes obravnavajo teme bondage in BDSM, je pogovor o lastnih spolnih fantazijah ali potrebah še vedno nekaj, kar je za večino moških in žensk izjemno težko. To še posebej velja, ko gre za lastne fantazije o vezanju ali BDSM. Toda tudi tu velja geslo: prvi začetek je pogovor med seboj! Pogovorite se drug z drugim; pogovorite se s partnerjem o tem, kaj bi radi preizkusili med seksom! Tudi če vam bo morda težko, se morate posebej pogovoriti o tem, kaj bi radi preizkusili in kaj vas privlači pri bondage, na primer izguba nadzora! Si želite biti zvezani ali zvezati svojega partnerja, želite biti kaznovani, želite kombinirati bolečino in užitek? ....