Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Trak za vezanje

Glasilo

Trak za vezanje 

Seansa vezanja ne more biti popolna brez tega večnamenskega traku. Naš trak za bondage lahko na primer uporabite za utišanje ali zavezovanje. Uporabite svojo domišljijo in odkrijte neskončne možnosti! MEO-jev trak za bondage ni lepljiv, zato ga lahko za BDSM uporabljate po vsem telesu, ne da bi se bali, da si boste pri odstranjevanju traku iztrg...

Seansa vezanja ne more biti popolna brez tega večnamenskega traku. Naš trak za bondage lahko na primer uporabite za utišanje ali zavezovanje. Uporabite svojo domišljijo in odkrijte neskončne možnosti! MEO-jev trak za bondage ni lepljiv, zato ga lahko za BDSM uporabljate po vsem telesu, ne da bi se bali, da si boste pri odstranjevanju traku iztrgali lase.

Več
Prikaži 1 - 8 od 8 predmetov
Prikaži 1 - 8 od 8 predmetov

Naš trak za bondage je vrsta večnamenskega lepilnega traku, ki se pogosto uporablja v praksah BDSM za fiksiranje, vezanje ali imobilizacijo telesa. Gre za lepilni trak, običajno izdelan iz PVC ali podobnih materialov, ki ga je mogoče enostavno oviti okoli telesa osebe in ustvariti učinek vezanja.

Ponujamo trak za vezanje v različnih barvah, dolžinah in širinah. Nekatere najpogostejše vrste so:

 • Standardni trak za bondage: to je najpogostejša vrsta traku za bondage, ki se uporablja za zavezovanje, omejevanje gibanja ali omejevanje telesa osebe. Trak za bondage lahko okoli telesa ovijete na različne načine, da dosežete različne učinke.
 • Samolepilni trak za bondage: ta vrsta traku za bondage ima lepilo na eni strani, kar olajša njegovo uporabo in odstranjevanje. Pogosto se uporablja za hitro in enostavno vezanje.
 • Tiskani trak za bondage: Ta vrsta traku za bondage je na voljo v različnih vzorcih ali potiskih, kot so vzorci leoparda ali zebre, in se uporablja v estetske namene.


Prednosti uporabe lepilnega traku:

 • Trak za bondage je enostaven za uporabo in odstranjevanje
 • Trak za bondage je mogoče odrezati na poljubno dolžino ali širino
 • Bondage trak je razmeroma poceni
 • Bondage trak se ne prilepi na kožo ali lase
 • Z bondage trakom lahko dosežemo različne učinke in položaje.


Slabosti uporabe bondage traku:

 • Če se lepilni trak uporablja dlje časa, je lahko neprijeten
 • Bondage trak lahko v nekaterih okoliščinah povzroči draženje kože ali izpuščaj
 • Bondage trak lahko sčasoma postane manj lepljiv
 • Trak za bondage ni primeren za visečo bondage ali težko bondage.


Pomembno je, da se zavedate, da prakse BDSM zahtevajo vzajemno soglasje in komunikacijo ter da je varnost pomemben dejavnik. Pred uporabo bondage traku se morate o tem pogovoriti s partnerjem, določiti meje in uporabiti varno besedo. Pomembno je tudi, da se zavedate tveganj, povezanih z uporabo bondage traku, kot so poškodbe krvnega obtoka ali živcev, in da imate vedno na voljo način, kako osebo po potrebi hitro osvoboditi. Pomembno je paziti na krvni obtok, dihanje in počutje zvezane osebe ter se prepričati, da vezalni trak ni bil uporabljen premočno ali preveč omejujoče.