Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM uteži

Glasilo

BDSM uteži 

Običajno je za vas preveč dolgočasno? Si želite nekaj več? Potem morate preizkusiti naše uteži, ki jih lahko pritrdite na objemke za bradavičke, raztezalnike, penis ali moda.

Prikaži 1 - 6 od 6 predmetov
Prikaži 1 - 6 od 6 predmetov

Uteži za moda, uteži za penis, uteži za genitalije in uteži za bradavice so spolne igrače, ki jih lahko pritrdite na različne dele telesa, da ustvarite občutek raztezanja ali povečate težo za večjo stimulacijo med spolno aktivnostjo. Te uteži so na voljo v različnih oblikah, velikostih in materialih, vključno s kovino, silikonom, usnjem in drugimi.

Tukaj je nekaj običajnih vrst uteži, ki se uporabljajo za različne dele telesa:


Tako ženske kot moški uporabljajo te vrste uteži iz različnih razlogov, na primer za povečanje spolnega užitka, raziskovanje novih občutkov ali pri BDSM. Nekateri ljudje te uteži uporabljajo tudi za spreminjanje telesa ali začasno povečanje, vendar je pomembno vedeti, da je treba te prakse izvajati previdno in previdno ter da morajo uporabniki vedno upoštevati navodila proizvajalca in uporabljati ustrezne higienske ukrepe. Prav tako je pomembno, da uteži nikoli ne uporabljate do te mere, da bi si povzročili nelagodje ali bolečino.