Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Naprave za električno stimulacijo

Glasilo

Naprave za električno stimulacijo 

Naše naprave za stimulacijo sproščajo občutke, ki so popolnoma novi, pohotni in nepopisni. Elektrosexa res ni mogoče primerjati z nobeno drugo obliko erotične igre. Občutki, ki se lahko pojavijo zaradi električne stimulacije, so preprosto čudoviti.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 18 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 18 predmetov

Naše naprave za stimulacijo sproščajo občutke, ki so popolnoma novi, vročični in nepopisni.

Elektrosexa res ni mogoče primerjati z nobeno drugo obliko erotične igre.
Občutki, ki se lahko porodijo ob električni stimulaciji, so preprosto čudoviti.Kako deluje elektrosex? Elektrosex ali erotična elektrostimulacija izvira iz medicinske fizioterapije, ki deluje s stimulacijskim tokom. Ta se uporablja na primer za lajšanje bolečin, ki jih povzročajo poškodbe živcev. A Zahteva pri razvoju izdelka za elektrosex temelji na učinkovitem in hkrati varnem sistemu za prijetno stimulacijo živcev na erogenih območjih. Poudarek je na visokokakovostnih materialih in brezhibni izdelavi. Električni masažni aparat deluje z enosmernim tokom pri nizki napetosti in je zato popolnoma varen za telo.

Nanaša se na načelo komunikacije, pri katerem telo samo uporablja frekvence toka, ki se po živčnih poteh med možgani, organi in senzorji, kot so koža, nos, oči in ušesa, pošiljajo naprej in nazaj. Impulzi so bodisi negativni in povzročajo bolečino bodisi pozitivni. Med elektroseksom se pošiljajo impulzi, ki so močnejši od impulzov vaših lastnih živčnih celic, tako da jih preglasi višji impulz - za občutek mravljinčenja in pozitivno stimulacijo na povsem novi ravni. Poleg tega erotična elektrostimulacija povzroči sproščanje telesu lastnih hormonov sreče, znanih kot endorfini. Za erotično izkušnjo elektrostimulacija pomeni tudi, da se pozitivni občutek vzburjenja hitreje predela in se zato doživlja intenzivneje, za bolečino pa preprosto ni prostora oziroma - v primeru visoke intenzivnosti - je prostora za bolečino zelo malo. Poznavalec tu že govori o mravljinčenju užitek bolečina. Elektrostimulacija se uporablja z ustreznimi igračami v vseh intimnih predelih.Vaša domišljija nima meja!Ali je elektrosex primeren za začetnike? Tudi začetniki se lahko podajo na vznemirljivo področje elektrosexa. Tu lahko izbirate med različnimi vrstami igračk za elektrosex. Kupite lahko tudi naprave, ki so enostavne za uporabo in so še posebej primerne za začetnike, saj ne ponujajo toliko funkcij. Električne impulze, ki se prenašajo, lahko sami nenehno prilagajate.

To pomeni, da se lahko spolne elektrostimulacije lotite počasi in postopoma. Več informacij lahko pridobite tudi skupaj s partnerjem in preprosto skupaj izberete pravi komplet električnih spolnih igrač in pripomočkov. Če še nimate izkušenj, lahko izberete tudi napravo, ki je opremljena z elektrodnimi blazinicami.Pustite se navdihniti različnim izdelkom in se z erotično elektrostimulacijo podajte na še posebej zanimivo področje.Ali je lahko elektroseks zame nevaren? To je zelo legitimno vprašanje, navsezadnje tu govorimo o elektriki. Najprej morate vedeti, da igračke za elektrosex delujejo z enosmernim tokom. Izmenični tok - tj. tok iz vtičnice - je veliko nevarnejši tok. Naprave za stimulacijski tok ga pretvorijo v enosmerni tok. Med uporabo postane problematično le, če elektro-seksualno igračo pritrdite tam, kjer vaše telo samo ustvarja tokovne impulze - tj. na možgane in srce.

Prav tako pomembno je, da stimulacijski tok nikoli ne teče skozi grlo ali grlo. Navsezadnje je najpomembnejše osnovno pravilo, da tok NIKOLI ne sme teči skozi možgane, srce ali grlo!Če boste upoštevali to osnovno pravilo, boste z elektrostimulacijo doživeli varno in mravljinčasto zabavo.Ali obstajajo posebni izdelki za elektrostimulacijo za moške in ženske? Na številne naprave za elektrostimulacijo je mogoče priključiti različne pripomočke. Pri tem se lahko s partnerjem odločita, ali naj bo to poseben izdelek za enega od vaju ali pa se želita zabavati skupaj. Za moške lahko v obsežni ponudbi izdelkov za elektrostimulacijo najdete izdelke, kot so erekcijski obročki, posebni dilatatorji, analni čepi, pasovi čistosti ali kletke za penis.

Kakršen koli že je videti elektro-seks za moške v vaši domišljiji, ga boste našli tukaj. Za ženske boste našli odlične dildote in objemke za bradavičke, ki so bili razviti posebej za ženske. Skupaj imate čudovite možnosti. Preizkusite naše rokavice za elektrosex, s katerimi se boste lahko dotaknili in intenzivno stimulirali vsak del svojega telesa. Lahko pa se odločite za samolepilne elektrode, ki lahko trajno prenašajo impulze.Ustvarite svojo osebno izkušnjo elektroseksa.Alilahko kombiniram elektroseks z drugimi pripomočki BDSM? Erotična elektrostimulacija ponuja skoraj neskončne možnosti kombiniranja z drugimi pripomočki BDSM. Morda partnerja zvežete na posteljo in ga razvajate z našimi igračami za elektro seks. Opazujte, kako ga impulzi stimulirajo od trdega do nežnega. Če želite erotično izkušnjo z elektro seksom narediti še bolj vznemirljivo, lahko partnerju namestite tudi prevezo za oči. Tako bo vajina skupna izkušnja še bolj vznemirljiva. Morda se odločite, da boste prvo seanso združili tudi s ščitnikom za usta. Pobrskajte po naših pripomočkih za BDSM in si zagotovite navdih!