Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Maske za oči in preveze za oči

Glasilo

Maske za oči in preveze za oči 

Na voljo je veliko modelov. Naše očesne maske se dobro prilegajo, so 100-odstotno neprozorne in udobne.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 18 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 18 predmetov

Preveze za oči ali maske za oči so pripomoček za bondage, ki se uporablja za omejevanje vida osebe med dejavnostmi BDSM. Pogosto se uporabljajo za okrepitev čutov in povečanje občutka nezaščitenosti. Preveze za oči se lahko uporabljajo pri različnih dejavnostih BDSM, kot so prikrajšanje čutil, preobremenitev čutil in ploskanje.

Obstaja veliko različnih vrst prevez za oči alimask za oči za bondage BDSM. Nekatere so navadne in preproste, narejene iz mehke tkanine, ki prekriva oči in se zaveže okoli glave, druge so bolj zapletene in imajo trakove, zaponke in celo zaponke. Nekatere maske za oči so oblikovane tako, da se tesno prilegajo očem, medtem ko so druge bolj odprte in prepuščajo nekaj svetlobe. Nekatere očesne maske lahko nosimo dlje časa, druge pa so primerne le za kratek čas.

Očesne maske se lahko uporabljajo pri različnih dejavnostih BDSM, kot so:

Prikrajšanje za čutila: S prevezo za oči se osebi izklopi vid, kar okrepi njene druge čute in jo naredi bolj pozorno na okolico. To se lahko uporabi za povečanje občutka nezaščitenosti in podrejenosti.

Čutna preobremenitev: Z zavezanimi očmi oseba ne vidi, kaj se dogaja, zato je lahko bolj dovzetna za druge dražljaje, kot so dotik, zvoki in vonj. To se lahko uporabi za povečanje užitka med dejavnostmi BDSM.

Igra z udarci: Z zavezanimi očmi oseba ne vidi, kaj se dogaja, zato je lahko bolj dovzetna za fizične dražljaje, kot je ploskanje.

Preveze za oči in maske za BDSM so lahko izdelane iz različnih materialov, kot so usnje, svila, saten, žamet in celo kovina. Imajo lahko tudi okrasne elemente, kot so čepi, verige in zaponke, ki povečajo njihovo vizualno privlačnost.

Pomembno je vedeti, da morajo biti dejavnosti BDSM sporazumne in varne ter da se morajo vse strani zavedati svojih meja. Preveze za oči naj se uporabljajo le, če sta se obe strani strinjali. Komunikacija in soglasje sta pri dejavnostih BDSM ključnega pomena. Zato je pomembno, da pred začetkom dejavnosti, ki omejujejo čutila, določite varno besedo ali signal.