Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Kategorije

Glasilo

Informacije o varnem plačilu

 

 

Izbirate lahko med različnimi načini plačila.

 

 

 

Z MEO ste vedno prilagodljivi

Kot stranka lahko pri MEO plačujete prek sistema PayPal, po predračunu ali po povzetju. Seveda vam ponujamo tudi plačilo s kreditno kartico. Žal vam ne moremo ponuditi delnih plačil ali plačila na obroke.

Informacije o različnih načinih plačila najdete v razdelkih Plačilo z bančnim nakazilom (predračun), Dobava po povzetju in Plačilo s kreditno kartico.

 

Plačilo z bančnim nakazilom (predračun)

To obliko plačila ponujamo vsem strankam. V tem primeru znesek računa nakažete na naš račun, kot je navedeno v potrditvi naročila:

Navodila za plačilo

Znesek na računu nakažite, ko po elektronski pošti prejmete našo potrditev naročila. Blago bo odpremljeno takoj po prejemu plačila.

 

Pošiljka po povzetju

Dobava po povzetju je mogoča v Nemčiji in nekaterih državah Evropske unije.

Znesek na računu preprosto plačate neposredno dostavljavcu.

 

Plačilo prek sistema PayPal

To obliko plačila ponujamo vsem strankam.

 

Plačilo s kreditno kartico

Če želite, lahko znesek na računu ob dostavi zaračunamo na vašo kreditno kartico. Vaš račun bo običajno bremenjen v naslednjem obračunskem ciklu vaše kreditne institucije. Sprejemamo kartice Master Card, American Express in VISA.

V postopku naročila kot način plačila izberite kreditno kartico. V naslednjem koraku vnesite podatke o svoji kreditni kartici. Iz varnostnih razlogov vas pri vnosu podatkov prosimo tudi za številko za preverjanje kartice (CVV2- in CVC2), natisnjeno na hrbtni strani kartice.

Ne sprejemamo debetnih kartic (Visa Electron, Carte Bleue, Switch, Delta itd.). Stranke, ki imajo samo debetne kartice, imajo možnost drugih načinov plačila (plačilo po povzetju- znotraj EU in plačilo z bančnim nakazilom (predračun) - po vsem svetu)

 

Naša zavezanost vaši varnosti pa je še daljša:

 

Podatke o vaši kreditni kartici hranimo le za namen zadevne transakcije, zato jih boste morali pri vsakem nakupu ponovno vnesti. Imamo tudi lastno digitalno potrdilo za šifriranje prenosa podatkov, za obdelavo transakcij pa uporabljamo storitve priznanega specializiranega podjetja za elektronske plačilne transakcije. Nadaljnje varnostne ukrepe najdete v rubriki Varnostne informacije na prvi pogled.

Številka za preverjanje kartice CVV2 in CVC2

 

Za obdelavo plačil s kreditnimi karticami Visa ali Mastercard potrebujemo dodaten podatek: številko za preverjanje kartice CVV2 ali CVC2. Ta trimestna številka se nahaja na hrbtni strani vaše kreditne kartice. Trimestna številka CVV2 je natisnjena v obrnjenem poševnem tisku neposredno nad podpisnim trakom na hrbtni strani vaše kartice. Običajno je številka vaše kartice neposredno pred njo. Potrebujemo samo zadnje tri števke te številke (preostale števke so samo ponovitev številke vaše kreditne kartice).

Koda za preverjanje kartice (CVV2 / VISA - CVC2 / Mastercard) je varnostni element kreditnih kartic. Gre za trimestno kontrolno številko na hrbtni strani kreditne kartice. Ta nova varnostna funkcija preprečuje uporabo ponarejenih ali ukradenih podatkov o kreditni kartici in s tem povezane goljufije s kreditnimi karticami.

Številka za preverjanje kartice CVV2/CVC2 zagotavlja, da ima oseba, ki opravlja nakup, dejansko v lasti kreditno kartico in ne le potrdilo o nakupu ali številko kartice. Številke niso shranjene na magnetnem traku in jih ni mogoče izračunati iz številke kreditne kartice.