Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Kroglični gag

Glasilo

Maska za usta s črnim gagom

Črni kroglični gag, ki je popolnoma skrit za visokokakovostno usnjeno ustno masko, je popolna rešitev za vse, ki si želijo popolne in tihe podreditve pri bondage seansah. S tem pripomočkom pasivni partner nima druge izbire, kot da v popolni tišini uživa v tesni vezavi.

Več informacij

na voljo

    Več informacij



    Ta maska za usta z vgrajenim krogličnim gagom je popolna kombinacija udobja in učinka gaganja! Črni kroglični gag, ki je popolnoma skrit za masko za usta iz visokokakovostnega usnja, je popolna rešitev za vse, ki si želijo popolne in tihe podreditve pri svojih bondage seansah. S tem pripomočkom pasivni partner nima druge izbire, kot da v popolni tišini uživa v tesni vezavi.

    Značilnosti izdelka:

    • Tesno prileganje in popolna tišina: maska tesno stisne kroglični gag v usta in ga drži na mestu, tako da ga z jezikom ni mogoče preprosto potisniti ven. Dvojno zašita in podložena ustna maska zagotavlja tesno prileganje in duši vse zvoke, tako da je zagotovljena popolna tišina.
    • Udobno utišanje: Kroglični gag z ustno masko omogoča udobno utišanje. Kroglični gag se zaradi pritiska ustne maske varno drži v ustih. Večja stična površina ustne maske je nežna do ustnih kotičkov, saj usnjen trak ali trak ne zareže v ustne kotičke. Zaradi teh lastnosti je ustni gag prva izbira številnih navdušencev BDSM po vsem svetu.
    • Prilagodljivost: Naš ustni gag je opremljen s trakom za glavo z zaponko in zagotavlja popolno prileganje majhnim in velikim glavam.


    Naš gag je na voljo v treh različnih premerih, zato je idealen ustni gag za začetnike in napredne uporabnike:

    • Premer: 40 mm
    • Žogica s premerom 45 mm
    • Žogica s premerom 50 mm


    Kroglični gag z masko za usta iz naše ponudbe ni le izjemno učinkovit, ampak ponuja tudi zelo udoben način za žgečkanje. Kombinacija visokokakovostnega usnja in prefinjene zasnove zagotavlja trdno prileganje in največji učinek.

    Zaradi različnih velikosti je ta kroglični gag primeren za vse ravni izkušenj, zato je nepogrešljiv pripomoček v vsaki dobro založeni zbirki BDSM:

    • BDSM gag za krogle
    • Material: usnje (maska za usta), silikon (žogica)
    • Žogice z žogo v trgovini BDSM MEO: MEO, eden od vodilnih nemških proizvajalcev visokokakovostnih pripomočkov BDSM, ponuja impresiven izbor žogic za vsak okus in raven izkušenj. Ponudba izdelkov sega od klasičnih ščegetavčkov do inovativnih modelov, kot so ščegetavčki s pajkom, in posebnih modelov, kot so slavni Piss Gag in ustne maske z vgrajenimi žogicami. Vsak izdelek je izdelan z največjo natančnostjo in iz najboljših materialov, kar zagotavlja udobje in varnost. Gagi MEO so znani po dolgotrajni kakovosti, ergonomskem prileganju in sposobnosti, da okrepijo izkušnjo BDSM. Z združevanjem tradicionalne izdelave in sodobnega oblikovanja MEO postavlja nove standarde na področju BDSM. Kupci po vsem svetu cenijo prefinjeno zasnovo, široko paleto možnosti uporabe in visoke varnostne standarde, ki jih ponuja vsak izdelek. MEO pripisuje velik pomen zadovoljstvu svojih strank in ponuja izčrpno svetovanje, da lahko vsakdo najde popoln izdelek za svoje potrebe. V trgovini MEO lahko vsakdo najde pravi pripomoček za začetnike, ki delajo prve korake v svet BDSM, ali napredne uporabnike, ki želijo razširiti svojo zbirko.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Der Knebel von MEO ist sehr effektiv.

    Der Knebel von MEO ist sehr effektiv. Er sitzt gut und sehr sicher, kann nicht heraus gedrückt werden. Unerwünschtes Sprechen wird wirksam unterdrückt.

      Ocenjevanje 

      Mundknebel ist sehr bequem

      Der Mundknebel ist sehr bequem zu tragen und lässt sich wenn er richtig angelegt wurde auch nichtmehr so leicht aus dem Mund entfernen. Es gefällt mir auch besonders gut, dass der Mundknebel abschließbar ist.

      • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Comfortable

      This is the most comfortable gag by far I've ever owned or tried.

        Napišite svoj pregled

        Maska za usta s črnim gagom

        Maska za usta s črnim gagom

        Črni kroglični gag, ki je popolnoma skrit za visokokakovostno usnjeno ustno masko, je popolna rešitev za vse, ki si želijo popolne in tihe podreditve pri bondage seansah. S tem pripomočkom pasivni partner nima druge izbire, kot da v popolni tišini uživa v tesni vezavi.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        14 drugi izdelki iz iste kategorije: