Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Spandex maske

Glasilo

Roza BDSM fetiš maska - spandex maska z odprtinami za usta in oči

Ta fetiš maska pokriva velik del obraza, zato je idealna za anonimni seks in zlasti oralni seks v javnosti. Vidite in izvajate lahko oralni seks, ne da bi prepoznali vaš obraz.

Več informacij

3379/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Naša roza fetiš maska z odprtinami za oči in usta odpira svet čutnih možnosti in je kot nalašč za različne erotične scenarije.

     

    Prepričajte se o prednostih in posebnih lastnostih te fetiš maske:

     

    Popolna anonimnost: maska prekriva velik del obraza in je zato idealna za anonimni seks in zlasti oralni seks v javnosti. Vidite in izvajate lahko oralni seks, ne da bi bil vaš obraz prepoznan.

     

    Udobje pri nošenju: Spandeks je znan po svojem udobju pri nošenju. Je lahek, diha in se prilega obrazu. To pomeni, da lahko masko udobno nosite dlje časa.

     

    Prilagodljivost: Zaradi prožnosti spandeksa se maska zlahka prilagodi različnim oblikam in velikostim obraza. To pomeni, da se vedno dobro prilega in ne zdrsne.

     

    Možnost kombiniranja: Masko je mogoče kombinirati s številnimi drugimi pripomočki BDSM. Odlično bi se na primer obnesla z rožnatim pasom čistosti za seanso prisilne feminizacije. Rožnata maska poudari žensko komponento in izboljša igro vlog.

     

    Estetika: Izbira barve, v tem primeru rožnate, lahko močno vpliva na razpoloženje in psihološke vidike igre vlog. Rožnata barva lahko vzbuja asociacije na ženskost, ponižnost in celo ponižanje, kar lahko okrepi igro vlog.

     

    Na splošno je ta maska iz spandeksa z odprtinami za usta in oči vsestranski in vznemirljiv dodatek k vašim obstoječim pripomočkom BDSM. Naša maska iz spandeksa je vsestranski pripomoček, ki je primeren tako za začetnike kot napredne uporabnike in omogoča nešteto scenarijev.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Fetiš maska iz spandeksa
    • Spandeks, znan tudi kot elastan, je sintetično vlakno, ki je znano po svoji izjemni raztegljivosti. Spandeks se zato pogosto uporablja za oblačila, ki se prilegajo telesu in se morajo dobro prilagajati, kot so športna oblačila, kopalke ali znane BDSM-maske MEO.
    • Navodila za nego: Spandex je razmeroma enostaven za nego. Spandex je treba vedno prati ročno. Uporabite mlačno vodo in blago milo. Maske ne namakajte in ne izžemajte, saj lahko to poškoduje vlakna. Masko položite ravno, da se posuši. Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in vročini, saj lahko poškodujeta material. Spandeksa ne likate, saj lahko vročina poškoduje vlakna. Če boste upoštevali ta navodila za nego, bo maska iz spandeksa dolgo ostala v dobrem stanju in vam omogočila veliko razburljivih seans BDSM.
    • Spletna trgovina BDSM: Odkrijte našo veliko izbiro fetišističnih mask, ki so bile posebej razvite, da bodo vaše čutne izkušnje dobile novo globino in intenzivnost. Ne glede na to, ali imate raje popolno temo ali pa bi si raje čutno ogledovali svojega partnerja, imamo za vas pravo masko iz spandeksa. Maska iz spandeksa, brez odprtin: Popolna za vse, ki si želijo popolne senzorične deprivacije. Ojačan predel za oči zagotavlja popolno nepreglednost in okrepi vaše druge čute. Maska iz spandeksa z odprtino za usta: pustite usta prosta za vznemirljivo fafanje, medtem ko vaše oči ostanejo v pričakovani temi. Maska iz spandeksa z odprtinami za oči: Poglejte partnerju v oči, medtem ko ostali del vašega obraza ostane anonimno zakrit. Idealna maska za izražanje prevlade in podrejenosti brez izgube očesnega stika. Maska iz spandeksa z odprtinami za oči in usta: uživajte v popolnem ravnovesju med svobodo in omejevanjem. Popolna za vse, ki iščejo srednjo stopnjo senzorične deprivacije.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Spandexmaske von MEO

    Als Fan von Spandex-Produkten musste ich diese Spandexmaske unbedingt haben. Und sie hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen! Das Material fühlt sich super weich an und passt sich perfekt an die Gesichtskonturen an. Durch die Mund- und Augenöffnungen bleibt man stets Herr der Lage. Die pinke Farbe der Maske ist ein echter Hingucker. Die Spandexmaskeermöglicht nicht nur anonymen Sex in der Öffentlichkeit, sondern noch einiges mehr. Mein Partner und ich sind begeistert und können sie nur jedem empfehlen, der seine sexuellen Horizonte erweitern möchte.

      Ocenjevanje 

      Ein sexy Accessoire für geile Abenteuer

      Ich kann gar nicht genug von dieser Spandexmaske schwärmen! Die leuchtend pinke Farbe zieht alle Blicke auf sich und macht jeden Moment unvergesslich. Die Maske sitzt perfekt und ist so komfortabel, dass man sie über längere Zeiträume tragen kann, ohne sich eingeengt zu fühlen. Die Augen- und Mundöffnungen sind perfekt positioniert und ermöglichen volle Funktionalität. Es fühlt sich wunderbar an, anonym zu sein und dennoch voll und ganz am Geschehen teilnehmen zu können. Perfekt für all jene, die ihre Fantasien in die Realität umsetzen und sich dabei anonym fühlen möchten. Absolut empfehlenswert!

        Ocenjevanje 

        Perfetta per il gioco di ruolo

        Maschera in spandex comoda e perfetta per il BDSM. Consigliata!

          Ocenjevanje 

          Qualité impressionnante!

          Cette cagoule en spandex est absolument fantastique ! Elle est non seulement confortable mais aussi très résistante. Elle offre une expérience sensorielle intense. De plus, elle est facile à entretenir et résiste parfaitement à une utilisation régulière.

            Ocenjevanje 

            A True Game-Changer!

            I never thought a spandex mask could enhance my BDSM experience so drastically. The fit is perfect, conforming to my features snugly and providing an amazing sensory deprivation effect. I love how it can be disorienting, yet completely safe. This mask is definitely a worthwhile investment for any BDSM enthusiast!

              Napišite svoj pregled

              Roza BDSM fetiš maska - spandex maska z odprtinami za usta in oči

              Roza BDSM fetiš maska - spandex maska z odprtinami za usta in oči

              Ta fetiš maska pokriva velik del obraza, zato je idealna za anonimni seks in zlasti oralni seks v javnosti. Vidite in izvajate lahko oralni seks, ne da bi prepoznali vaš obraz.

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              16 drugi izdelki iz iste kategorije: