Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Razpršilec ustnic

Glasilo

Razpršilec ustnic 

Naši ustni razpršilci in gagi so vznemirljiv pripomoček za BDSM in bondage ter omogočajo široko odprta usta.

Prikaži 1 - 10 od 10 predmetov
Prikaži 1 - 10 od 10 predmetov

Ustni razpršilci, znani tudi kot zobni gagi, so pripomočki BDSM, ki odpirajo usta in uporabniku preprečujejo, da bi govoril ali zaprl usta. Pogosto se uporabljajo v scenarijih BDSM za ustvarjanje občutka nezaščitenosti in podrejenosti ali za poigravanje z zamislijo o utišanju ali oralnem dostopu (za oralni seks).

Obstajajo različne vrste razpršilcev ust in gagov, vsak s svojo obliko in namenom. Nekateri najpogostejši modeli so:

  • Kroglični gag: To je najpogostejša vrsta gaga. Sestavljen je iz dela v obliki krogle, ki se vstavi v usta in ga običajno drži na mestu s trakom, ki poteka okoli glave. Krogla je lahko izdelana iz različnih materialov, kot so guma, silikon ali kovina.
  • Gagi z O-obročem: Ti gagi so podobni gagom s kroglo, vendar imajo namesto krogle del v obliki obroča, ki se vstavi v usta. Pogosto so izdelani iz kovine ali plastike in jih je mogoče prilagoditi različnim velikostim.
  • Kljunčki za grizenje: so podobni konjskim šapam in so običajno izdelani iz kovine. Sestavljeni so iz dela v obliki črke U, ki se vstavi v usta, in dveh trakov, ki se namestita okoli glave, da držita gag na mestu. Pogosto se uporabljajo v prizorih igranja s poniji.
  • Pajkov gag: Ta vrsta gaga ima na sredini obroč in štiri trakove, ki obkrožajo glavo in ustvarjajo videz pajkove mreže. Pogosto se uporabljajo v prizorih BDSM, ki vključujejo vezanje.
  • Odprti ustni žreli: Uporabljajo se za držanje odprtih ust, da se uporabnika lahko hrani ali mu v usta daje druge stvari. Izdelani so lahko iz različnih materialov in imajo različne oblike, nekateri so napihljivi, drugi nastavljivi itd.


Pomembno se je zavedati, da prakse BDSM zahtevajo obojestransko soglasje in komunikacijo, varnost pa je pomemben vidik. Pred uporabo katerega koli razpršilca za usta se morate o tem pogovoriti s partnerjem, določiti meje in se dogovoriti o varni besedi. Pomembno je tudi, da se zavedate tveganj, povezanih z uporabo razpršilcev ust, in da imate vedno na voljo način, kako razpršilnik ust po potrebi hitro odstraniti.