Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Razpršilec ustnic

Glasilo

BDSM razpršilec ust 2.0 - Jennings

Odkrijte novo dimenzijo dominacije in podrejenosti z Jenningsovim razpršilcem ust 2.0! Prvotno se je uporabljal v zobozdravstvu, zdaj pa je našel svoje stalno mesto v svetu BDSM in združuje čutno vzburjenje z občutkom nadzora.

Več informacij

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte novo dimenzijo dominacije in podrejenosti z Jenningsovim razpršilcem ust 2.0! Prvotno se je uporabljal v zobozdravstvu, zdaj pa je našel svoje mesto v svetu BDSM in združuje čutno vzburjenje z občutkom nadzora.

    Razširjevalnik ust ni ena najbolj znanih spolnih igračk s področja BDSM, vendar je zelo priljubljen na fetišistični in BDSM sceni. Spominja na ustni gag ali nagobčnik in se pogosto uporablja v kombinaciji z naglavnim pasom ali ovratnico. Ta igrača BDSM se uporablja za odpiranje in fiksiranje ust in čeljusti. Podrejeni partner je utišan s široko odprtimi usti. To dominantnemu partnerju omogoča, da v široko odprta usta na primer vstavi svoj penis. Zaklepni mehanizem na razpršilniku ust podrejenemu preprečuje, da bi usta ponovno zaprl.

    Razpršilec ust po Jenningsu:

    Razpršilec ust 2.0 po Jenningsu je na sceni BDSM postal priljubljen iz različnih razlogov. Poudarek je na nadzoru in podrejanju, pri čemer razpršilec ust prevzame fizični nadzor nad usti pasivnega partnerja. Mnogi cenijo tudi medicinski vidik razpršilca ust, saj igri vlog dodaja dodatno medicinsko ozadje. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavnega jekla, zato ni le trpežen, temveč tudi higieničen, kar je v sceni BDSM zelo cenjeno. Njegova vsestranskost omogoča uporabo v različnih situacijah, pri čemer je vizualna privlačnost široko odprtih ust za mnoge še posebej privlačna. To povečuje občutek ranljivosti, hkrati pa ponuja novo, vznemirljivo izkušnjo BDSM.

    S tem razpršilcem ustnic vaše seanse BDSM ne bodo nikoli več enake!

    Visokokakovostni materiali: Ta razpršilec ustnic je izdelan iz medicinskega nerjavečega jekla in pomeni vrhunsko kakovost in vzdržljivost. Njegova vinilna prevleka ne le ščiti zobe, temveč zagotavlja tudi prijeten občutek ob nošenju.

    Optimalno udobje: Prefinjena oblika zagotavlja udobno prileganje v ustih in na obrazu. Vinilna prevleka zagotavlja, da ostane točno tam, kjer mora biti, hkrati pa preprečuje drsenje ustnega razpršilca.

    Enostavna uporaba: Mehanizem za odpiranje ustnega razpršilca se upravlja z vzvodom na strani, usta pasivnega partnerja pa se široko odprejo. Ta mehanizem za nastavitev zanesljivo ohranja razpršilec ust v želenem položaju in široko odprta usta.

    Prilagodljivost: Nastavljiv trak iz veganskega usnja omogoča individualno prilagoditev vsaki velikosti glave in zagotavlja popolno prileganje.

    Več podrobnosti:

    • Jennings: razpršilec ust BDSM
    • Nova različica z gumijastim pokrovom
    • Dimenzije: približno 20 cm dolg x 13 cm popolnoma odprt.
    • Material: nerjavno jeklo, PVC, vegansko usnje
    • Opomba: Pomembno je opozoriti, da so tako kot pri vseh dejavnostih BDSM ključnega pomena komunikacija, soglasje in varnost. Kar je za eno osebo prijetno in vznemirljivo, je lahko za drugo neprijetno. Zato je treba vedno poskrbeti, da se vsi vpleteni počutijo udobno in da se spoštujejo meje.
    • Čiščenje: Pred in po uporabi z našim razpršilom INSTACLEAN.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Ocenjevanje 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Ocenjevanje 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Napišite svoj pregled

          BDSM razpršilec ust 2.0 - Jennings

          BDSM razpršilec ust 2.0 - Jennings

          Odkrijte novo dimenzijo dominacije in podrejenosti z Jenningsovim razpršilcem ust 2.0! Prvotno se je uporabljal v zobozdravstvu, zdaj pa je našel svoje stalno mesto v svetu BDSM in združuje čutno vzburjenje z občutkom nadzora.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          9 drugi izdelki iz iste kategorije: